FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - DINAMO 2-0

PCH, primul mesaj după ce Dinamo s-a făcut de râs cu U Cluj: „Începem demolarea stadionului! E singura șansă să întoarcem rezultatul”

Dacă ultrașii prezenți pe Cluj Arena și-au vărsat mânia pe fotbaliști, mesajul din spațiul online a fost mult mai temperat / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
Dacă ultrașii prezenți pe Cluj Arena și-au vărsat mânia pe fotbaliști, mesajul din spațiul online a fost mult mai temperat / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 mai 2022 23:30 / Actualizat sambata, 21 mai 2022 23:35

U CLUJ - DINAMO 2-0. Peluza Cătălin Hîldan îi îndeamnă pe suporterii dinamoviști să umple stadionul pentru returul barajului cu Universitatea Cluj de peste o săptămână. Dacă ultrașii prezenți pe Cluj Arena și-au vărsat mânia pe fotbaliști, mesajul din spațiul online a fost mult mai temperat. 

  • Universitatea Cluj a învins-o pe Dinamo, scor 2-0, fiind la un meci distanță de a produce șocul deceniului în Liga 1. „Câinii” au dezamăgit crunt pe „Cluj Arena” și sunt cu un pas în liga secundă, contrapeformanță fără precedent în istoria clubului. 
  • Returul va fi pe 29 mai, pe stadionul din șoseaua Ștefan cel Mare.

PCH, primul mesaj după ce Dinamo s-a făcut de râs cu U Cluj

„Duminică începem demolarea stadionului Dinamo! Este singura șansă pentru a întoarce rezultatul. Suntem Dinamo și nu avem voie să punem capul în pământ. Respect celor care au fost la Cluj și au cântat timp de 90 de minute! La București, acasă, trebuie să umplem stadionul și să-l facem să se cutremure! Să-l facem să cadă, asemeni Ierihonului, sub strigătele și cântecele noastre! 

Nu e momentul să dăm în jucători! Au fost greșeli, dar am dominat repriza secundă, arătând că suntem echipa mai valoroasă. Am avut două bare și trebuie să sperăm că în meciul de acasă ghinionul se va sparge. Putem întoarce ghinionul și putem întoarce rezultatul! 

Nu s-a terminat! Duminică trebuie să arătăm că merităm să fim în Liga 1! Trebuie să strângem rândurile și să fim alături de Dinamo! Toți câinii, suporteri, foste glorii, dinamoviști al căror nume este legat de acest club”, au transmis suporterii din PCH, prin intermediul paginii de Facebook.

Atac frontal în direct, după dezastrul de la Cluj: „Nu e normal să faci așa ceva! De ce n-ai fost acolo?”
U CLUJ - DINAMO 2-0
Atac frontal în direct, după dezastrul de la Cluj: „Nu e normal să faci așa ceva! De ce n-ai fost acolo?”

Ultrașii lui Dinamo n-au acceptat eșecul! Ce s-a întâmplat imediat după fluierul final

Fanii dinamoviști și-au apostrofat favoriții la final. Peste 2.000 de fani dinamoviști au făcut deplasarea la Cluj-Napoca și au cântat timp de 83 de minute, până în momentul golului de 2-0, marcat de Boiciuc, într-o perioadă în care „câinii” aveau om în plus.

În acel moment, răbdarea ultrașilor dinamoviști a dispărut, iar mai multe scaune au zburat pe pista stadionului.

Imediat după fluierul final al „centralului” Cătălin Popa, elevii lui Dusan Uhrin s-au îndreptat spre galerie, dar au fost primiți cu fluierături și înjurături: „Jucători de Serie B, vă rupem picioarele!”. Aproximativ 100 de jandarmi au apărut instant și au blocat drumul fotbaliștilor, înaintea ca lucrurile să escaladeze.

FOTO / Cele mai tari imagini din duelul U Cluj - Dinamo 2-0

Atmosfera de pe stadion / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
+29 FOTO

Eugen Neagoe, declarații după U Cluj - Dinamo 2-0: „Au o misiune foarte dificilă”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

„Câinii” au găsit primul vinovat după dezastrul de la Cluj » Atac frontal în direct: „Nu e normal să faci așa ceva! De ce n-ai fost acolo?”

Dusan Uhrin, concluzii după prestația penibilă a lui Dinamo pe Cluj Arena: „E ceva ce trebuie să schimbăm neapărat la retur!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
spinoza
spinoza  •  22 Mai 2022, 08:41

Mai mare umilința ca aceea sa joci barajul ca sa rămâi in liga I nu exista! Marele Mimao scuturesti a ajuns Ciucă bătăilor! Cei care aniversează incendierea unei tribune sau o farsa făcută lui Becali demonstrează încă odată ca au obiective mărețe. Așadar rămâi Dinamo in liga întâi te rog, ca sa avem de cine rade și la anul!

adyy25
adyy25  •  22 Mai 2022, 01:01

Buuun. Doar Dinamo Bucuresti ajunge in B. Lasa ca mai aveti pana la desfiintare, apoi in vreo 5 ani va intorceti inapoi ca Rapidul: in play out

therealreddog33
therealreddog33  •  22 Mai 2022, 00:45

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează