FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - DINAMO 2-0

Dusan Uhrin, concluzii după prestația penibilă a lui Dinamo pe Cluj Arena: „E ceva ce trebuie să schimbăm neapărat la retur!”

Dusan Uhrin / Sursă foto: GSP +33   FOTO
Dusan Uhrin / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 mai 2022 22:44 / Actualizat sambata, 21 mai 2022 23:03

Dusan Uhrin, antrenorul celor de la Dinamo, a încercat să găsească explicații pentru prestația dezastruoasă a „câinilor” din barajul cu Universitatea Cluj, pierdut cu 0-2

  • Universitatea Cluj a învins-o pe Dinamo, scor 2-0, fiind la un meci distanță de a produce șocul deceniului în Liga 1. „Câinii” au dezamăgit crunt pe „Cluj Arena” și sunt cu un pas în liga secundă, contrapeformanță fără precedent în istoria clubului. 
  • Returul va fi pe 29 mai, pe stadionul din șoseaua Ștefan cel Mare.

Tehnicianul ceh încearcă să-și trezească jucătorii în ultimul ceas: „E nevoie de mai multă agresivitate la retur”, spune omul adus în mijlocul sezonului pentru a o revitaliza pe Dinamo, dar care e pe cale să o ducă pentru prima oară în liga secundă. 

Delegația lui Dinamo, însoțită de jandarmi! „Câinii” au ajuns acasă după 7 ore
U Cluj - Dinamo 2-0
Delegația lui Dinamo, însoțită de jandarmi! „Câinii” au ajuns acasă după 7 ore

Dusan Uhrin, concluzii după prestația penibilă de pe Cluj Arena: „Pentru retur, trebuie schimbată neapărat agresivitatea!”

„N-am fost agresivi încă de la început, nu e un rezultat prea bun. Am început să jucăm mai bine în repriza secundă, dar nu am reușit să înscriem. Două bare nu sunt de ajuns, ați văzut cât de dificil a fost meciul, U Cluj a jucat foarte bine. 

Mai avem 90 de minute să întoarcem rezultatul și sper să reușim să facem asta la retur. Jucătorii vorbesc între ei acum, în vestiar, dar ei trebuie să demonstreze lucruri în teren. Pentru retur, trebuie schimbată neapărat agresivitatea”, a fost reacția scurtă a lui Uhrin, la microfonul Orange Sport.

Ultrașii lui Dinamo n-au acceptat eșecul! Ce s-a întâmplat imediat după fluierul final

Fanii dinamoviști și-au apostrofat favoriții la final. Peste 2.000 de fani dinamoviști au făcut deplasarea la Cluj-Napoca și au cântat timp de 83 de minute, până în momentul golului de 2-0, marcat de Boiciuc, într-o perioadă în care „câinii” aveau om în plus.

În acel moment, răbdarea ultrașilor dinamoviști a dispărut, iar mai multe scaune au zburat pe pista stadionului.

Imediat după fluierul final al „centralului” Cătălin Popa, elevii lui Dusan Uhrin s-au îndreptat spre galerie, dar au fost primiți cu fluierături și înjurături: „Jucători de Serie B, vă rupem picioarele!”. Aproximativ 100 de jandarmi au apărut instant și au blocat drumul fotbaliștilor, înaintea ca lucrurile să escaladeze.

FOTO  / Cele mai tari imagini din duelul U Cluj - Dinamo 2-0

Atmosfera de pe stadion / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
+29 FOTO

VOCILE GAZETEI U Cluj - Dinamo, comentat de Eduard Apostol, Cristi Geambașu și Viorel Tudorache

FOTO+VIDEO Dinamo, nici nu știi, cât de mică începi să fii! „Câinii” pierd turul barajului cu U Cluj și sunt cu un picior în Liga 2!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
calinescu_
calinescu_  •  22 Mai 2022, 14:54

Mai bine pleaca acum ...!!!! Am tot avut rabdare cu tine si acum suntem in LIGA a II a....!!! Esti un antrenor de doi bani ....!!!

zorrozabal
zorrozabal  •  22 Mai 2022, 06:49

Domnu Uhrin!Pentru retur trebuie...goluri!3 goluri!In poarta clujenilor!Și niciunul in poarta lui Dinamo!Atâta trebuie!

rottwailer
rottwailer  •  21 Mai 2022, 23:15

Trebuie schimbata echipa si antrenorul! S-a vazut clar ca Dinamo n-are valoare de Liga intai. Multi jucatori care dau cu stangul in dreptul! Sincer vreau ca Dinamo sa ramana in Liga I ca sa le tremure fundul si la anul! E savuros sa-i vezi ca au ghetele mai mari cu 3 numere...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează