FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV Fostul campion din Liga 1 a emigrat și are o afacere în Londra: „Noi ne ocupăm de tot” + De ce nu mai urmărește meciurile din campionat

Adrian Sălăgeanu, în perioada petrecută la Oțelul / Sursă foto: Arhivă GSP
Adrian Sălăgeanu, în perioada petrecută la Oțelul / Sursă foto: Arhivă GSP

Articol de - Publicat vineri, 17 martie 2023 09:26 / Actualizat vineri, 17 martie 2023 15:59

Adrian Sălăgeanu, 39 de ani, fost campion în Liga 1 cu Oțelul Galați, în 2011, a oferit detalii la GSP Live despre cum își câștigă existența în Anglia, la mai bine de un deceniu după ce a luat titlul în România. După ce visul de a pune bazele unei academii de fotbal în Regat a eșuat, fostul fundaș s-a reorientat. 

Stabilit la Londra, Sălăgeanu a dezvăluit cum arată business-ul pe care-l administrează în acest moment:

„Duc o viață normală. Am început un proiect cu o academie de fotbal acum ceva timp, însă, din cauza unor probleme, tot acest plan stagnează momentan. Am un mic business, nimic special. În momentul în care am venit aici, am cunoscut o familie extraordinară. 

Sunt niște persoane foarte apropiate mie, pot să zic suntem ca o familie, și avem un mic business pe bursă, transporturi, câteva dubițe, e OK. Muncim cu toții, ne ocupăm de tot. Și de partea de contabilitate, și de partea de transport”, a spus Sălăgeanu, la GSP Live. 

Adrian Sălăgeanu: „Mi-am luat singur viața în mâini și am început să-mi clădesc un viitor”

„Înainte să vin în Londra, am stat doi ani în Spania. Motivul principal pentru care am plecat din țară a fost divorțul. Am plecat în 2017 în Spania, am făcut două masterate în personal training, nutriție, fitness. 

În Anglia, am venit în 2019, după ce am avut o discuție cu domnul Gabi Dumitru, care are o academie în Londra. Am venit în cadrul academiei dânsului, dar am renunțat din cauza unor nepotriviri de caracter. Dar mi-am luat singur viața în mâini și am început singur să-mi clădesc un viitor”.

Fostul campion din Liga 1 a emigrat și are o afacere în Londra: „Noi ne ocupăm de tot” + De ce nu mai urmărește meciurile din campionat
Adrian Sălăgeanu, în partida Oțelul Galați - Manchester United. FOTO: Guliver/Getty Images

Adrian Sălăgeanu: „Liga 1 a devenit neinteresantă!”

Fostul fundaș al Galațiului mai spune că îi vine greu să mai urmărească în prezent meciurile din prima ligă a României: „Liga 1 a devenit neinteresantă! Aș vrea să fie anumite schimbări în fotbalul românesc. Cu câteva schimbări majore, lucrurile ar sta mult mai bine”, a spus Sălăgeanu.

Citește și alte știri de actualitate: 

Ce scrie presa din Ungaria, după lecția dată de Sepsi lui FCU: „Craiova regretă”

Doar FCSB a rămas în afara regulamentului! Situație unică în Superligă la clubul lui Gigi Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  17 Martie 2023, 18:19

...multumim acestui fotbalist specialist in ceva ce nu exista ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează