FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Doar FCSB a rămas în afara regulamentului! Situație unică în Superligă la clubul lui Gigi Becali

Doar FCSB mai e în afara legii, din perspectiva Școlii de Antrenori / foto: GSP
Doar FCSB mai e în afara legii, din perspectiva Școlii de Antrenori / foto: GSP

Articol de , , - Publicat vineri, 17 martie 2023 08:03 / Actualizat vineri, 17 martie 2023 09:48

FCSB. După ce în sezoanele trecute, dar și la startul celui actual, mai multe echipe de prima ligă se aflau în situația de a avea un antrenor care să nu dețină licența Pro și să apeleze, formal, la un nume cu document activ doar pentru a bifa regulamentul, în momentul de față doar FCSB mai e în afara legii, din perspectiva Școlii de Antrenori. 

Până și FC Argeș a intrat în legalitate, după ce s-a despărțit de Marius Croitoru, care deținea licența A. L-a numit pe Bogdan Argeș Vintilă, care are Pro și care în trecut s-a aflat, chiar pentru mai bine de 6 luni, și pe banca FCSB-ului. 

Dintre antrenorii ce au condus echipe de prima ligă în anii precedenți și ce nu aveau Pro, dar nici acum nu au această calificare, se numără: Marius Croitoru, Andrei Prepeliță sau Ilie Poenaru.

FCSB continuă fără antrenor cu licență Pro

Ediția de vineri a Gazetei Sporturilor scrie că Gigi Becali nu va numi, cel puțin în perioada următoare, un tehnician care să bifeze nivelul de calificare necesar pentru Liga 1. La primul meci din play-off, cu CSU Craiova, echipa va fi condusă tot de Filip, iar în al doilea joc, Pintilii va reveni pe bancă și va și putea să dea indicații. 

eși a căutat variante în ultima vreme, prin intermediul managerului Mihai Stoica, Gigi Becali nu dorește, cel puțin pentru perioada următoare, să aducă pe bancă un deținător de Pro. Măcar până în luna aprilie, echipa va continua fără un nou-venit în staff.

16 meciuriare Pintilii ca antrenor principal în Liga 1; e al doilea cu cele mai puține jocuri dintre cei aflați acum pe prima scenă, ultimul fiind Florin Pârvu (6 meciuri), în vreme ce primii sunt Dan Petrescu (315), Hagi (299) și Sabău (235)

VIDEO Eugen Neagoe, declarații înaintea derby-ului cu FCSB: „Suntem pregătiți!”

Citește și alte știri despre FCSB: 

EXCLUSIV Gigi Becali șochează din nou! Decizia de ultim moment în privința antrenorului cu Licență Pro

Bucurie la FCSB, după decizia ÎCCJ: „E de bun augur pentru noi”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
atthur
atthur  •  18 Martie 2023, 07:49

Momentan sunt "regulamentari" că licența pro a la purchel,recte leo,și-a dat demisia!!!! Până peste două săptămâni, mai vedem....Dar,obiectiv,hai să vedem diferențele (de joc,clasament,echipă) dintre strizu+vintila+ andone,mari "licențiați pro" de acelasi purhel și Pintili,care "fără carnet",face treaba. Și oricum A1 e Becali, de aia și e "frasuiala " asta!!!! Cum ar fi ca FCSB=STEAUA să ia titlul cu Becali A1 și Pintili,"fără carnet "?????***,***!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1945sv0509
1945sv0509  •  17 Martie 2023, 19:56

De ce nu se ia exemplul din Franta, unde o echipa condusa de un antrenor fara licenta este amendata cu o suma mare pentru fiecare meci la care acest asa zis antrenor conduce echipa.

anticenzuralasport
anticenzuralasport  •  17 Martie 2023, 16:53
Postat de legio.sud pe 17 Martie 2023, 16:28

Păi aloo , Radu cel frumos ( Petrescu ) transpiră pt voi NON-stop la Craiova în tur a venit cu voi în autocar ( am înțeles că nu avea bani de bilet ) și to a-ți ***o cu 2-1 ….

Să vorbești de arbitrii când ați fost avantajați in ambele meciuri,când pentru voi a apărut colacul cu ofsaydul milimetric in două meciuri,hențul milimetric cu Mititelu...dar nu s a văzut penalty-ul clar cu UTA...

Vezi toate comentariile (27)
Comentează