FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 1-1

Adrian Șut nu trebuia să joace în FCSB - CFR Cluj! De ce a fost introdus în prima repriză

Adrian Șut (22 de ani) a fost forțat în derby-ul dintre FCSB și CFR Cluj, în ciuda unor probleme medicale. Închizătorul a intrat în minutul 35, în locul lui Gabriel Simion (22 de ani).
Adrian Șut (22 de ani) a fost forțat în derby-ul dintre FCSB și CFR Cluj, în ciuda unor probleme medicale. Închizătorul a intrat în minutul 35, în locul lui Gabriel Simion (22 de ani).

Articol de GSP - Publicat luni, 03 mai 2021 21:58 / Actualizat luni, 03 mai 2021 22:44

Adrian Șut (22 de ani) a fost forțat în derby-ul dintre FCSB și CFR Cluj, scor final 1-1, în ciuda unor probleme medicale. Închizătorul a intrat în minutul 35, în locul lui Gabriel Simion (22 de ani). 

Apariția lui Gabriel Simion în echipa de start a părut surprinzătoare. Mijlocașul central nu mai fusese titular la prima echipă, într-un meci de campionat, de pe 7 februarie, de la un eșec 0-1 cu Clinceni. Motivul apariției lui l-au reprezentat problemele pe care Adrian Șut, titularul din fața defensivei, le are la menisc. 

Toni Petrea a riscat cu Adrian Șut

Gabriel Simion a avut o prestație ezitantă în prima jumătate de oră. A fost depășit în câteva momente și a văzut cartonașul galben în minutul 22. Pentru a nu risca o eventuală eliminare, în minutul 35 a fost înlocuit cu Adrian Șut.

Citește și alte știri despre FCSB - CFR Cluj:

VIDEO + FOTO Mihai Stoica a explodat în tribune, după „galbenul” primit de Burcă! I-a cerut explicații lui Alexandru Deaconu + Ce spune regulamentul

Ilie Dumitrescu, antrenor de la TV! Decizia luată de Becali, după pledoaria lui „Mister”

Vocile Gazetei » FCSB - CFR Cluj, comentat live de Ovidiu Ioanițoaia, Cristi Geambașu și Marius Mărgărit

Liber spre FCSB! Roș-albaștrii sunt gata de primul transfer al verii » Anunțul clubului

Florin Tănase, somat de suporterii FCSB: „Căpitane, deșteptarea!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează