FOTBAL  »  Superliga  »  VOCILE GAZETEI

Vocile Gazetei » FCSB - CFR Cluj 1-1, comentat live de Ovidiu Ioanițoaia, Cristi Geambașu și Marius Mărgărit

Vocile Gazetei » FCSB - CFR Cluj, comentat live de Ovidiu Ioanițoaia, Cristi Geambașu și Marius Mărgărit +8   FOTO
Vocile Gazetei » FCSB - CFR Cluj, comentat live de Ovidiu Ioanițoaia, Cristi Geambașu și Marius Mărgărit

Articol de GSP - Publicat luni, 03 mai 2021 21:45 / Actualizat luni, 03 mai 2021 22:41

Duelul din play-off FCSB - CFR Cluj 1-1 a fost comentat live pe GSP.ro de Ovidiu Ioanițoaia (director GSP), Cristi Geambașu (editorialist GSP) și Marius Mărgărit (reporter special GSP). Mai jos găsiți opiniile lor de dinaintea meciului, de la pauză şi de la final.

FCSB - CFR Cluj 1-1 final

Ovidiu Ioanițoaia: S-a făcut dreptate! 

CFR a reușit să egaleze in extremis, profitând de-o gafă a portarului Vlad. Aș zice însă că meritat, deoarece formația clujeană a condus jocul și-n repriza secundă. Pe parcursul căreia, trebuie spus, FCSB a atacat mai rar, dar mai tăios, precum la marile ocazii irosite de Olaru (51) și Moruțan (75). Într-un fel, golul lui Burcă din prelungiri a făcut dreptate. Întrucât s-ar fi cuvenit ca arbitrul Radu Petrescu să fluiere penalty la meleul din minutul 80, când Șut i-a dat peste picior lui Deac. "Centralul" n-a prea putut judeca faza, pe care însă reluările video au evidențiat-o.

Cristi Geambașu: Am avut și spectacol. Cu "comisarul" Vlad 

Octavian Popescu arată de 3 ori la rând că execută lung cornerul, dar îi pasează la doi metri lateral lui Moruțan. Tactică! Iulian Cristea singur cu portarul șutează cu talpa. Tehnică! Dar asta este echipa care putea învinge un CFR fără imaginație și care ar fi trebuit totuși să beneficieze de un penalty la faultul lui Șut asupra lui Deac. Clujul înscrie la o gafă imensă a lui Vlad, din nou Vlad, egalează în ultimul minut al prelungirilor și își creează contextul favorabil evocat de Edi Iordănescu. Luptă, luptă, nervi, nervi. Și până la urmă, acest 1-1 este bun și pentru Craiova.

Marius Mărgărit: Remiză cu fotbal vânăt 

Un derby de titlu care, una peste alta, a dezamăgit iar. CFR a lipsit prea mult din joc. A fost la bătaie, la nervi, dar prea puțin în fotbal. FCSB putea tranșa meciul în primele minute după pauză, însă Arlauskis a fost peste tot. Ardelenii s-au mai trezit abia în ultimul sfert de oră. Puteau chiar să egaleze mai devreme, dar gafeurul de serviciu, arbitrul Radu Petrescu, care nu a văzut că Șut, în loc de minge, a degajat piciorul lui Deac, le-a refuzat un penalty clar. Dacă pasăm de atâta timp pisica cu VAR-ul, asta avem! Și totuși, Burcă a făcut dreptate, cu ajutorul lui Vlad, și CFR rămâne lider! Dar totul se joacă, urmează returul.

FCSB - CFR Cluj 1-0 la pauză

Ovidiu Ioanițoaia: După două mari ocazii, Sigurjonsson, respectiv Miron (bară), FCSB a deschis scorul din penalty. Burcă l-a trântit pe Fl. Tănase în careu și Radu Petrescu a făcut ce trebuia. A indicat punctul cu var, de unde va transforma același Fl. Tănase, iar fundașului clujean i-a arătat cartonașul galben. Decizie corectă. Nu se impunea eliminare, deoarece Burcă a urmărit mingea, nu adversarul. În rest, o repriză nervoasă, cu un CFR în jocul căreia "echilibrul și eficiența" așteptate de Edi Iordănescu nu prea s-au văzut. 

Cristi Geambașu: CFR atacă și face posesie, FCSB joacă pe contraatac. Nu am mai văzut filmul ăsta, care cel puțin în prima repriză îi avantajează pe Tănase și compania. Iar Tănase și transformă penaltyul obținut tot de el într-un mod care ar trebui interzis, măcar din respect pentru portar! Altfel, meciul a avut ritm, dar și cotonogeală pură timp de 45 de minute. Capitol la care a strălucit Bordeianu. Poeți cum ne știm, numim asta miză. Încleștare. Joc bărbătesc.

Marius Mărgărit: CFR începuse mai bine, combinând mai mult în jumătatea adversă. Roș-albaștrii au apărut abia după ceva mai mult de 0 minute, cu bara lui Miron. Apoi fost de ajuns o greșeală a lui Ben Youssef, care a lăsat o minge să cadă, de unde a ieșit penaltyul transformat de Tănase. Se joacă tare, aprig,. Multă luptă, însă fotbal puțin și ocazii rare. Abia acum, fără spectatori, auzim cât țipă fotbaliștii și conducătorii. Poate se va juca ceva mai mult după pauză...

FCSB - CFR Cluj » Înainte de meci

Ovidiu Ioanițoaia: Întrucât Craiova le-a bătut recent pe primele două clasate și a pierdut apoi în fața Clinceniului la Călărași, rezultă că ne putem aștepta la orice în fotbalul nostru. Ca atare, și derby-ul FCSB - CFR pare deschis oricărui rezultat, partidă de 1, x, 2. Altă dovadă că totu-i posibil în Liga 1 e aceea că onor CCA nu s-a sfiit să-l delege la acest supermeci pe unul dintre gafeurii sezonului, pe Radu Petrescu. Să fie primit! 

Cristi Geambașu: Mai puțin încruntat decât de obicei, Edi Iordănescu a vorbit înaintea derbyului despre "un context favorabil" în cazul unui rezultat bun contra FCSB-ului. Clujenii au două puncte în plus în clasament, dar au de partea lor ;i acel echilibru pe care l-a pierdut pe drum echipa unde schimbările le face cel care tocmai rămas fără permisul de conducere. Vînă și Simion sunt noutățile bucureștenilor, prin care aceștia întăresc barajul spre poarta lui Vlad, în vreme ce Clujul propune un trident ofensiv interesant: Deac, Debeljuh, Costache. Evident campioana en-titre stă mai bine și la conținutul băncii de rezerve: Susici, Vinicius, Hoban, Chipciu, Păun, Omrani.

Marius Mărgărit: Dacă ar fi să ne luăm după meciurile directe din "regulat", ar trebui ca acest FCSB - CFR, prima confruntare din play-off, să fie una aprinsă și cu goluri. Nu e încă nimic decisiv, dar roș-albaștrii sunt în criză de oxigen, după două eșecuri la rând, iar o nouă înfrângere i-ar duce pe ardeleni la 5 puncte, la jumătatea competiției. Ar fi de ajuns, prea mult, prea puțin? CFR a întors un decalaj de un punct și este acum, la două în față. Orice e posibil. Play!

Totul despre FCSB - CFR Cluj aici!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
1451687004919159
Calin Florea  •  04 Mai 2021, 11:34

Domnule Ioanitoaie ce frumos Spune-ți “ sa făcut dreptate “ de ce dreptate vorbiți ? De campionatele furate de CFR ? Nu de acest lucru nu ați spus nimica , nici la vremea respectiva nici acum ..,de ce oare ? Dacă le știți așa de bine pe toate ?... sunteți chiar toți Ziariștii Compromiși ? Care este prețul vostru ? Cu cât va cumpărat Copilu și Gașca lui ???... mai as avea niște întrebări a va adresa dar mai bine alatadata .., dacă va mai veni ziua aceea când veți avea puterea sa fiți Corecți și Cinstiti !

dansy
dansy  •  04 Mai 2021, 11:02
Postat de Alexandru Chis pe 04 Mai 2021, 09:18

De ce nu intelegi ca totul este "pro CFR"? Uita-te la comentariile comentarorilor, la toate aceste personaje lugubre care sunt inca mari "tributaore trecutului lor" precum Craciunescu! Nu o sa vezi nici un dram de impartialitate la acest ex-arbitru, considerat mare specialist post-factum care are o singura misiune si anume aceea de a ridica in slavi tot ceea ce vine de la Cluj - o fi influenta unor ex-servicii de forta? - si de a submina toti adversarii, exceptie fiind tot ceea ce vine dinspre Craiova!

Amandoi mancati...cu polonicul.Frustratilor!Dupa zeci de ani de hotie nu vedeti ca si acum incercati si uneori si reusita sa furati direct sau prin sateliti.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  04 Mai 2021, 09:18
Postat de florar pe 04 Mai 2021, 00:40

Gesepistilor li se pare normal că arbitrul Petrescu nu a dat galbenele necesare!!! De exemplu Ben Yusef îl calcă pe Tănase în minutul 62 când mai avea un galben!!! Asta o fi greșeală mare de arbitraj??? Și o să vedeți când toți o să comenteze faza Sut- Deac fara sa se analizeze ce face Chipciu înainte!!! Au să procedeze că mereu când este o faza discutabilă în careul Stelei dar au tăcut când fazele clare erau de cealaltă parte!!! Uite acum Crăciunescu vorbește de eliminarea lui Ben Yusef în minutul 62...!!! Meciul trecut penalty și eliminare la Niță!!! Mai înainte penalty la Tănase cu Dimitrov sau sosi la Nouvier....și mai înainte penalty la Popescu și roșu Ciocăldău...!!!

De ce nu intelegi ca totul este "pro CFR"? Uita-te la comentariile comentarorilor, la toate aceste personaje lugubre care sunt inca mari "tributaore trecutului lor" precum Craciunescu! Nu o sa vezi nici un dram de impartialitate la acest ex-arbitru, considerat mare specialist post-factum care are o singura misiune si anume aceea de a ridica in slavi tot ceea ce vine de la Cluj - o fi influenta unor ex-servicii de forta? - si de a submina toti adversarii, exceptie fiind tot ceea ce vine dinspre Craiova!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează