FOTBAL  »  Superliga  »  FC BAŞOV - VIITORUL 3-1

Adrian Szabo, antrenorul care a făcut minuni pe banca Braşovului: "Viitorul e o echipă frumoasă, dar am contracarat cu pragmatism"

Articol de - Publicat duminica, 02 decembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 02 decembrie 2012 10:30

Antrenorul celor de la FC Braşov, Adrian Szabo, este foarte bucuros pentru victoriile cu Steaua şi Viitorul, dar îi este teamă de meciul de la Severin.

Tehnicianul "stegarilor" este un fan al echipei lui Hagi, dar spune că tactica pe care a pregătit-o pentru acest joc a funcţionat perfect.

- Mai credeaţi în victorie după ce oaspeţii au preluat conducerea?
- Bineînţeles. Dacă nu credeam nu mai stăteam pe bancă. Sîntem acolo să susţinem jucătorii şi să le transmitem încredere. 

- Ce aţi avut în plus faţă de Viitorul?
- Îmi place mult Viitorul, prin atitudine şi prin degajarea cu care abordează meciurile. Am gîndit să contrabalansăm entuziasmul lor prin pragmatism şi bineînţeles a contat şi experienţa în plus a jucătorilor mei.

- Mateiu şi Cristi Ionescu au acumulat 4 cartonaşe galbene.
- Este rău că cei doi vor sta, dar este bine că vor intra alţi jucători. Şi cei care azi au fost rezerve fac parte din lotul nostru şi am încredere în toţi baieţii din lot.

- Daniel Mutu a făcut două partide bune, iar pe de altă parte Taborda îşi ispăşeşte cele două etape de suspendare.
- Avem o săptămînă să alcătuim un lot şi un prim unsprezece. Va fi foarte greu la Severin şi sperăm să scoatem cît mai mult din această deplasare.

- Cui dedicaţi această victorie?
- Nu neapărat că o dedic cuiva, dar zilele trecute fiul meu a împlinit 23 de ani. Ambele victorii sînt un cadou pentru el.

Alibec şi Dică recunosc: "Da. Am fost certaţi după meci. Trebuie să fim mai atenţi"
Imediat după meciul de aseară, Gheorghe Hagi a intrat în vestiarul jucătorilor săi şi le-a ţinut o şedinţă de aproximativ 50 de minute. Deşi Regele a declarat că a fost doar o analiză asupra turului de campionat, jucătorii săi au recunoscut ca au fost admonestaţi. "Din păcate în multe partide conducem iar apoi suntem egalaţi sau chiar pierdem. Într-adevăr, domnul Hagi ne-a certat dar nu pot să vă spun ce ne-a zis" a declarat Denis Alibec.

Şi veteranul Dică a făcut referire la şedinţa de după joc, dar este optimist în ceea ce priveşte parcursul echipei sale "Am fost certaţi după meci, dar este normal. Nu vă pot spune ce ne-a zis, dar trebuie să aplicăm pe teren acele lucruri. Trebuie să rămînem cu capul sus. Avem 4 puncte peste primul loc retrogradabil."

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
qzoom
qzoom  •  02 Decembrie 2012, 21:11
Postat de flo_ax pe 02 Decembrie 2012, 20:04

mama, ce minuni! Minuni sunt castigarea unui campionat sau ceva furori prin Europa. A castigat 2 meciuri consecutive si gata, e miracol! Steaua a ratat penalty la 2-1, iar Viitorul a lovit bara tot la 2-1. A castigat cu bulan ambele meciuri, macar de facea scor, mai ziceam. Calmati-va. Locul 8 intr-un campionat f slab nu e deloc o minune

Voi a-ti facut furori in europa, cu Ekranas? , Cred ca mai de graba a-ti facut furouri ...cum a-ti dat de o echipa mai asezata, cum a-ti luat 5. Mi-ar fii jena sa vb in locul vostru...sunteti echipa umflata de presa, cu cine aveti voi victorii la scor ? Cu cele ce au stat capra ! Daca comparam bugetele, chiar este o minune, spre deosebire de voi, noi, nu cheltuim nici jumatate si pt asta Szabo, este un antrenor MARE ! Nu pacaliciul ala de reghe, care-i cumpara ciobandante meciurile...I.stan, nu are rautati cu stiaua :)) Dar COPENHAGA ARE SI PROBABIL si Astra !

flo_ax
flo_ax  •  02 Decembrie 2012, 20:04

mama, ce minuni! Minuni sunt castigarea unui campionat sau ceva furori prin Europa. A castigat 2 meciuri consecutive si gata, e miracol! Steaua a ratat penalty la 2-1, iar Viitorul a lovit bara tot la 2-1. A castigat cu bulan ambele meciuri, macar de facea scor, mai ziceam. Calmati-va. Locul 8 intr-un campionat f slab nu e deloc o minune

 •  02 Decembrie 2012, 14:14

Mda, sunteti plini de pragmatism... Cand vreti, castigati , cand nu, nu.Cine stie, cunoaste...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează