FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV L-a adus pe Messi să joace cu Dinamo, dar și pe Gorbaciov, acum organizează turneul cu Dortmund și Fiorentina: „Am hotărât să fac ceva special pentru România”

Adrian Thiess, alături de Ronnie O”Sullivan / Sursă foto: Facebook
Adrian Thiess, alături de Ronnie O”Sullivan / Sursă foto: Facebook

Articol de - Publicat luni, 21 noiembrie 2022 22:30 / Actualizat luni, 21 noiembrie 2022 22:41

Rapid va da piept cu două echipe importante ale Europei! Giuleștenii au confirmat GSP.ro și au transmis că vor lua parte, la începutul lui decembrie, la un „triunghiular” unde le vor înfrunta pe Borussia Dortmund și Fiorentina.

„Rapid va lua parte la turneul Superbet International Cup. La triunghiularul de pe 10 decembrie vor mai participa Borussia Dortmund și și Fiorentina. Evenimentul va fi prezentat marți de la ora 13:30, în cadrul unei conferințe de presă, la care vor participa Daniel Niculae (președintele Rapidului), Adrian Mutu (antrenorul Rapidului) și reprezentanții organizatorilor”,  a anunțat clubul alb-vișiniu, prin intermediul paginii oficiale de Facebook.

Cel ce a intermediat discuțiile privind evenimentul și a organizat turneul este Adrian Thiess. S-au făcut eforturi uriașe și lobby intens pentru ca acest turneu să fie prezentat înainte de Crăciun!

Se confirmă! Rapid va participa la un superturneu pe Arena Națională » Marți anunță toate detaliile
RAPID
Se confirmă! Rapid va participa la un superturneu pe Arena Națională » Marți anunță toate detaliile

Adrian Thiess: „Am hotărât să fac ceva special pentru România”

„După meciurile organizate pentru PSG în Germania și superamicalul Barcelonei la București, cu Dinamo, în vara 2012, am zis că nu mai fac niciun meci de fotbal în România. Dar am hotărât să fac ceva special pentru România, de aceea am reușit să aducem două echipe mari, de tradiție, Borussia Dortmund și Fiorentina care să joace un turneu cu Rapid București

O zi cu trei meciuri, ceva unic, două megaechipe ale Europei și o formație iubită a României, Rapid București”, a declarat pentru Gazeta Sporturilor Adrian Thiess, promotorul evenimentului de pe 10 decembrie de pe Național Arena.

Pe lângă amicalul de lux Dinamo - Barcelona, scor 0-2, din august 2012, Thiess i-a mai adus la București pe fostul lider comunist de la Kremlin, Mihail Gorbaciov, și pe multiplul campion de snooker Ronnie O”Sullivan.

Conform informațiilor GSP, Thiess a negociat turneul cu Dan Șucu, patronul giuleștenilor, până la orele târzii ale nopților din week-end, mai ales că a fost aproape ca ”triunghiularul” să nu se mai dispute. În cele din urmă, părțile au ajuns la consens.

Îi mulțumesc lui Dan Șucu pentru tot ceea ce a înțeles că înseamnă să activezi un brand. El înțelege asta fiindcă este un ”selfmade billionaire” și asta îl diferențiază de alți patroni de club în țara asta - Adrian Thiess

Citește și alte știri de actualitate: 

Anunțul lui Nelu Varga: „M-am înțeles cu Stanciu. Salariul nu e o problemă”

OFICIAL Se confirmă! Rapid va participa la un superturneu pe Arena Națională » Marți anunță toate detaliile

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează