FOTBAL  »  Superliga  »  ANCHETĂ PARIURI SUSPECTE

EXCLUSIV Adversarul direct al lui Steliano Filip în meciul anchetat de FRF și poliție: „Era expus!”

FOTO: Facebook @CS Mioveni
FOTO: Facebook @CS Mioveni

Articol de - Publicat miercuri, 12 aprilie 2023 17:15 / Actualizat miercuri, 12 aprilie 2023 18:06

Gazeta Sporturilor a dezvăluit astăzi în exclusivitate că poliția, procuratura și FRF investighează o potențială fraudă pentru câștiguri ilicite din pariuri, în care principal vizat este fostul dinamovist Steliano Filip. Bogdan Rusu, adversarul direct al fundașului stânga în meciul vizat, CS Mioveni - Dinamo 2-0, a mărturisit că a fost surprins să afle că Filip este anchetat pentru un cartonaș galben încasat în meciul direct 

Situație explozivă în fotbalul românesc: un meci al lui Dinamo este anchetat de către FRF și autorități, iar numele lui Steliano Filip a fost evidențiat într-un dosar de pariuri suspecte.

„Bombă” în fotbal: meciul lui Dinamo, anchetat de FRF și de autorități. Steliano Filip, nume principal în dosarul de pariuri suspecte
DINAMO
„Bombă” în fotbal: meciul lui Dinamo, anchetat de FRF și de autorități. Steliano Filip, nume principal în dosarul de pariuri suspecte

Poliția, procuratura și FRF investighează o potențială fraudă pentru câștiguri ilicite din pariuri, petrecută în etapa a 5-a a play-out-ul Ligii 1 din sezonul trecut, la meciul CS Mioveni - Dinamo 2-0. Principalul eveniment anchetat este legat de acordarea de cartonașe galbene în startul partidei, iar principalul jucător nominalizat este Steliano Filip, căpitanul lui Dinamo din acel joc.

Steliano Filip a făcut 4 faulturi în 24 de minute, niciunul apoi

În acel meci din 15 aprilie 2022, fostul internațional a jucat aripă stânga, mai avansat decât de obicei. În primele 25 de minute, destul de liniștite, ale partidei CS Mioveni - Dinamo 2-0 din play-out-ul Ligii 1, Steliano Filip a comis 4 faulturi, dintre care 3 au fost sancționate de arbitrul Adrian Cojocaru. 

La ultimul dintre ele, căpitanul lui Dinamo a primit și cartonaș galben. Din acel moment și până în minutul 94, Filip nu a mai comis niciun fault!

Bogdan Rusu, 33 de ani, atacantul Mioveniului și la acel moment, a strălucit pe teren contra lui Dinamo în ediția precedentă. A marcat contra ”câinilor” în Ștefan cel Mare, în victoria cu 1-0, apoi a continuat și la Mioveni, în victoria cu 2-1, a fost printre cei mai buni și în partida anchetată de organele abilitate, când argeșenii au învins cu 2-0.

3cartonașe galbene a strâns Steliano Filip în play-out-ul campionatului trecut, în minutele 6, 24, respectiv 37

Bogdan Rusu: „Steliano este agresiv, toată lumea știe”

Chestionat de Gazeta Sporturilor vizavi de situația anchetată, Rusu a fost surprins.

Adversarul direct al lui Steliano Filip în meciul anchetat de FRF și poliție: „Era expus!”
Bogdan Rusu, în duel cu Jovanovic (Dinamo) Foto: Cristi Preda

„Sincer, nu știu... oricum, pe mine nu mă interesează decât echipa mea ce face. Noi ne-am bucurat de victorie, mai ales că am bătut Dinamo de mai multe ori în ediția trecută. Nici în amicale n-au reușit să ne învingă. Nu zic că putea să ia intenționat galben (n.r. -  Steliano Filip). Până la urmă, nu cred că ar fi dubios. 

Fie că juca postul lui sau în fața apărării, era expus. Steliano Filip este agresiv, toată lumea știe. Era expus să ia avertisment. Nu-mi aduc aminte dacă a faultat de mai multe ori în acel meci. Și poate că n-a mai riscat apoi să ia un alt cartonaș galben, știind că are unul, o fi zis să nu mai bage piciorul să nu fie eliminat”, a spus Rusu pentru GSP.ro. 

7cartonașe galbene a adunat Steliano Filip în sezonul regulat al campionatului trecut, unul în prima repriză, alte 6 în partea secundă

4este nota acordată de Gazeta Sporturilor lui Steliano Filip în caseta meciului

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

„Bombă” în fotbal: meciul lui Dinamo, anchetat de FRF și de autorități. Steliano Filip, nume principal în dosarul de pariuri suspecte

„A doua zi îl dădeam afară!” » Fostul patron din Liga 1, devastator cu Dan Petrescu: „De noaptea minții! S-a descalificat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
elgabri
elgabri  •  12 Aprilie 2023, 18:58
Postat de kordell pe 12 Aprilie 2023, 18:25

Filip ar trebui anchetat si condamnat pentru meciurile jucate in care nu lua cartonase :)))

Eu cred ca cei de la CCA pariau pe cartonasele pe care le lua Dinamo !!

Mazavalt
Mazavalt  •  12 Aprilie 2023, 18:28

Cand nu avem despre ce scrie, inventam un subiect ( acum presa inseamna inventie si manipulare) il rostogolim de doua ori sa creasca,sunam stanga dreapta sa trimitem zvonul si HAIT apare stirea. Ma bucur ca este despre DINAMO.. Voi oricum pozitiv nu ati scrie de DINAMO nici daca ar castiga liga campionilor de 3 ori consecutiv. ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kordell
kordell  •  12 Aprilie 2023, 18:25

Filip ar trebui anchetat si condamnat pentru meciurile jucate in care nu lua cartonase :)))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează