FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali și Dumitru Dragomir, afacere de 2 milioane de euro anunțată în direct: „E multimilionar, ce să caute la FCSB?”

Mitică Dragomir, fostul președinte al LPF, a cumpărat un teren în valoare de două milioane de euro de la Gigi Becali.
Mitică Dragomir, fostul președinte al LPF, a cumpărat un teren în valoare de două milioane de euro de la Gigi Becali.

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 mai 2021 18:34 / Actualizat duminica, 23 mai 2021 19:23

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a cumpărat un teren în valoare de două milioane de euro de la Gigi Becali. 

Dragomir și-a pus întreaga avere la bătaie într-o companie imobiliară, iar lucrurile merg excelent. Recent, președintele LPF a achiziționat un teren în valoare de două milioane de euro de la Gigi Becali. Finanțatorul celor de la FCSB i-a făcut o reducere de 60.000 de euro, impresionat de modul în care Dragomir i-a prezentat ideea de afacere. „Vreau să fac niște blocuri”, a explicat fostul șef al LPF.

Gigi Becali și Dumitru Dragomir, afacere de două milioane de euro

Întrebat dacă ar fi tentat să îl aducă pe Dumitru Dragomir la FCSB, în calitate de consultant, Gigi Becali a făcut o dezvăluire de senzație. 

„Nea Mitică e multimilionar. Mi-a dat două milioane de euro pe un teren, ce să se mai obosească el... I-am făcut 60.000 de euro reducere. A câștigat banii ăștia doar din talentul de a vorbi! Nu vezi că asta face?”, a spus Gigi Becali, la Realitatea Sportivă. 

Dragomir a detaliat din studio: „Am făcut această afacere de 2 milioane, dar are un potențial de 15 milioane. Să vă explic. Am auzit că are un teren de vânzare. Făcuse un drum de 21 de metri lățime, iar legislația spune că aș putea ridica un bloc de 7 etaje pe un asemenea teren. Așa că m-am dus și-am zis să-mi vândă 5000 de metri pătrați. I-am zis că dacă îl cumpăr eu or să vină și alți cumpărători. Ne-am tocmit vreo oră. Dacă fac un bloc de 10 milioane de euro investiție cu tot cu teren, scot și 15 milioane, deci profit de 5 milioane”. 

Gigi Becali și Dumitru Dragomir, afacere de 2 milioane de euro anunțată în direct: „E multimilionar, ce să caute la FCSB?”
Gigi Becali, patronul FCSB, este unul dintre cei mai bogați oameni din România
Dragomir, milionar din pensie. Ce sumă uriașă ia de la stat fostul președinte LPF: 3 pensii cumulate!
PENSIE
Dragomir, milionar din pensie. Ce sumă uriașă ia de la stat fostul președinte LPF: 3 pensii cumulate!

Dumitru Dragomir, investiții masive în imobiliare

Într-o intervenție la GSP Live, Dumitru Dragomir a vorbit pe larg despre un alt proiect imobiliar important, din zona Herăstrău. 

Fac cel mai frumos bloc din București! Cel mai frumos și cel mai așezat. Dacă nu va fi așa, să nu mai stați de vorbă cu mine! Stau toată ziua pe șantier, sunt angajatul fiului meu. Fac un bloc la 200 de metri de Herăstrău. Este multă muncă, dar munca mă ține verde. Mă duc acolo și stau toată ziua
- Dumitru Dragomir

VIDEO Gigi Becali vrea să aducă doi fundași centrali la FCSB

Citește și alte știri despre FCSB: 

Mesaj pentru antrenorul care era gata să lucreze cu Becali: „N-ai înțeles că la FCSB nu interesează pe nimeni ce-ai face dacă ai fi pus?”

Ilie Dumitrescu explică strategia lui Becali la FCSB: „Trăiește pentru asta și vrea să demonstreze că se poate și așa”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (59)
1893269640940104
Lunca Andrei  •  10 August 2021, 01:06

*** Bai Gazeta..., chiar asa? Isi face Mitica zgarie nor? Si-a luat Gigi 2 milioane? I-a redus 60000 pa vrajeala? Pe cine *** intereseaza cotcariile astora? Unde este sportul aici? Cum de puteti publica *** asta?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

popicoo
popicoo  •  24 Mai 2021, 13:46

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

pspsps
pspsps  •  24 Mai 2021, 12:27

nu prea vad legatura cu sportul in acest articol

Vezi toate comentariile (59)
Comentează