FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mesaj pentru antrenorul care era gata să lucreze cu Becali: „N-ai înțeles că la FCSB nu interesează pe nimeni ce-ai face dacă ai fi pus?”

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 mai 2021 16:00 / Actualizat duminica, 23 mai 2021 16:32

Basarab Panduru a comentat numirea lui Dinu Todoran ca antrenor la FCSB și a avut un mesaj pentru Ilie Poenaru, antrenorul Academicii Clinceni, care era dispus să negocieze cu Gigi Becali pentru postul de tehnician.

Fostul internațional a vorbit despre rolul antrenorilor la FCSB și le-a transmis acestora la ce trebuie să se gândească înainte de a accepta o ofertă de la patronul roș-albaștrilor. 

Basarab Panduru, mesaj pentru Ilie Poenaru: „N-ai înțeles că la FCSB nu interesează pe nimeni ce-ai face dacă ai fi pus?

„Important e că pe toți îi prinde la biserică. Mai puțin pe Poenaru, care stă pe la televizor și spune ce ar face dacă ar fi pus. Mă Poe, n-ai înțeles că nu interesează pe nimeni ce-ai face dacă ai fi pus? Spui «Sunt la mănăstire» și te pune, nu contează că ești bun sau prost. Nu contează ce idei ai.

Cei doi mi-au fost jucători și acum mă gândesc și îmi pun o întrebare. Crezi că unuia sau altuia i-ar fi convenit să știe că eu stau pe bancă și că vine patronul și-l schimbă în minutul 30 fără ca eu să nu fac nimic? Ei trebuie să își pună întrebarea asta, Todoran și Poenaru. Și alții care vor să ajungă în situația asta. 

La un moment dat am fost și eu într-o situație anume. Poe știe despre ce vorbesc. Nu am acceptat așa ceva. Cu Poenaru mi s-a întâmplat. Omul acela și-a spus părerea, eu mi-am spus părerea și am făcut ca mine. Am mai rezistat o zi sau două. 

Ți-ar fi convenit să te scoată cineva de pe teren în minutul 30? Cum te uitai la mine? Cum puteam să mai discutăm?”, a spus Panduru la TV Telekom Sport.

Fiind în galerie, nu e corect să dai vina pe MM Stoica și să spui că el a pus antrenorul. Știi bine că nu el a pus antrenorul. Spune-i celui care a pus antrenorul
- Basarab Panduru

Dinu Todoran, o victorie în Liga 1

În Liga 1, la FC Voluntari, Todoran a avut două mandate: 3 meciuri în sezonul 2016-2017 și 10 în sezonul 2018-2019. Mai are și trei partide în Cupa României. 

Cu el pe bancă, ilfovenii au obținut o singură victorie în Liga 1, 4-0 contra Concordiei Chiajna, pe 19 octombrie 2018. În rest, Todoran a mai avut 6 egaluri și 6 înfrângeri. 

VIDEO DEZBATEREA ZILEI» Contează antrenorul din acte la FCSB?

Citește mai multe știri despre FCSB: 

„Todoran, dacă vrei respect, înfruntă-l pe Gigi! Dacă nu, vei rămâne mic” » Mesaj direct primit de noul antrenor de la FCSB

Prima veste excelentă pentru Todoran la FCSB: echipa roș-albastră, șanse mari să prindă grupele Conference League!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
zagna
zagna  •  23 Mai 2021, 20:39

Pandurule, nu ai dreptate. Becali face ce vrea el, dar MM ii sufla de mii de ori pe zi o ideie personala, pe care, vrand nevrand, Becali o retine, si cu timpul, crede ca e ideia lui. Si hotaraste ceea ce i-a sugerat, cu timpul, supusul sau care se zice ca nu are nicio putere, dar este maestru in a-l manevra pe Becali.

kuba
kuba  •  23 Mai 2021, 18:35
Postat de Danut Ognean pe 23 Mai 2021, 16:51

vrem si un articol despre meme azi gsp

E la Mânăstire….. de măicuțe.

sibman
sibman  •  23 Mai 2021, 18:06

Todoran = Vintila.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close