FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Afaceri cu Gent » Clubul belgian negociază cu Dinamo. Care e situația lui Elhamed

Hatem Elhamed este polivalent, fiind o variantă şi pentru posturile de fundaş dreapta şi stoper // Foto Ștefan Constantin
Hatem Elhamed este polivalent, fiind o variantă şi pentru posturile de fundaş dreapta şi stoper // Foto Ștefan Constantin

Articol de , - Publicat marti, 24 mai 2016 00:00

Dinamo vrea să dea belgienilor 75.000 € pentru Puljici şi negociază intens un împrumut al mijlocaşului Elhamed.

Atât stoperul Ante Puljici, 28 de ani, cât şi mijlocaşul Hatem Elhamed, 25 de ani, au şanse mari să îmbrace din nou tricoul alb-roşu în ediţia următoare a Ligii 1.

Primul s-a impus în acest sezon ca titular la Dinamo, fiind împrumutat de la Gent, iar al doilea face parte din lotul aceleiaşi echipe belgiene, dar antrenorul nu se bazează pe el.

Puljici are o clauză de 150.000 € pentru a fi eliberat, dar, conform surselor Gazetei, se încearcă achiziționarea sa pentru doar jumătate din sumă.

În cazul lui Elhamed, situaţia pare mai simplă pentru că jucătorul îşi doreşte mult să joace din nou în Ştefan cel Mare, după returul sezonului 2014/2015. Deşi la Gent câștigă 15.000 € pe lună, ar accepta, conform surselor Gazetei, să vină sub formă de împrumut pe un salariu de doar 6.000 € pe lună, pentru a-și relansa cariera.

Gent ar agrea mutarea, având în vedere că Hatem nu a mai jucat deloc în ultimul an. Mai mult, belgienii ar scăpa şi de salariul mare pe care fotbalistul îl încasează.

"Puţini mijlocaşi fac ce face Elhamed. Ajunge în careu şi creează superioritate, nu îi e frică să urce cu mingea la picior. Nu ştiu de ce nu s-au făcut eforturi să rămână. Acum a acceptat imediat dialogul"
Ioan Andone, antrenor Dinamo

"Pentru Puljici am trimis deja un fax, iar Bicfalvi vrea să continue, ne-a promis că ne dă un răspuns săptămâna care vine, vrea să vadă ce oferte mai vin şi din Ucraina"
Ioan Andone, antrenor Dinamo

1 gol în 7 meciuri a marcat Bicfalvi  pentru Dinamo în acest sezon de Liga 1

1 golşi o pasă decisivă în 21 de meciuri a reuşit Puljici pentru Dinamo în acest sezon de Liga 1

3 golurişi două pase decisive în 13 meciuri de Liga 1 a reuşit Elhamed pentru Dinamo în sezonul 2014/2015

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
10205708568547632
Vladimir Bogdan  •  25 Mai 2016, 08:45

Pe gratis = tradiția lui Dinamo. înainte de 1990 - se lua cu ordin de la miliție și securitate. după aia - prin „alte mijloace”. ce-i drept, au parte de „bine”: un jucător furat de Gigi Nețoiu, împreună cu toată echipa Craiovei, , i-a lăsat fără Cupa României, printr-un autogol în finala cu Steaua, de la Brașov. Rotariu cel tânăr, luat tot moca, de la Vaslui, le-a ratat penaltiul de la Cupa din acest an. tot înainte, Negoiță!

1698111067088227
Ferdinand Mih  •  25 Mai 2016, 00:20

Eu nu inteleg menegementul asta pagubos. Adica sa nu dai 100k pe un jucator care a confirmat? Pai daca nu dai 300k pe elhamed si puljici, atunci pe cine dai? Astia sunt doi jucatori care au confirmat. Ce astepti? Sa ii iei cu imprumut, sa le cresti cota ca apoi aia sa ti-i vanda si mai scump? Daca asa gandeste nicolita, atunci e ***! Scoate omule banii si nu te mai scartai pt 100k, ca astiaiti aduc mai mult de atat!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  24 Mai 2016, 18:16

daca dinamo da 150 de mii pe astia 2,le da o mare teapa celor de acolo,sunt jucatori buni pt ROmania

Vezi toate comentariile (23)
Comentează