FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - STEAUA, MÎINE, 18:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Află cum e chinuit Zapata în Ghencea!

Articol de - Publicat sambata, 24 iulie 2010 00:00

Columbianul scos din lot e chemat la antrenament, alături de Baciu, în fiecare dimineaţă la ora 8:00.

Sînt şi jucători în Ghencea cărora venirea lui Victor Piţurcă le-a transformat viaţa într-un calvar. Printre ei, Robinson Zapata, Eugen Baciu şi Pleşan, trei dintre titularii ultimului sezon. Columbianul a fost chiar om de bază, din 2007 şi pînă acum evoluînd doar în campionat în nu mai puţin de 85 de meciuuri.

În ce constă chinul lui Rufay? În primul rînd, i s-a interzis să se pregătească alături de cei de la Steaua II. Apoi, a fost anunţat că e nevoit să se antreneze în fiecare dimineaţă la ora 8:00. Asta în timp ce echipa condusă de Piţurcă are şedinţe de pregătire seara tîrziu, tocmai pentru ca jucătorii să nu fie nevoiţi să se trezească devreme şi să se lupte cu traficul infernal care e în Bucureşti dimineaţa.

Pentru a nu întîrzia la antrenamente, ceea ce ar înseamna amenzi mari conform regulamentului intern, Zapata, Baciu şi Pleşan sînt nevoiţi să se trezească dis-de-dimineaţă, de la 6:30, pentru a ajunge înainte de ora 8:00 în Ghencea. La stadion se antrenează sub comanda lui Vasile Aelenei, unul dintre oamenii de încredere ai lui Piţi.

21.000 de euro e salariul lunar al lui Zapata la Steaua, columbianului urmînd să-i expire contractul în iunie 2011

Andrey şi Carlos au păţit la fel
Nu e pentru prima dată cînd portarii străini ai Stelei au de suferit din cauza faptului că nu au renunţat de bunăvoie la contract după ce au fost îndepărtaţi de la prima echipă. Au mai existat două cazuri asemănătoare:

1. Carlos ameninţat cu Forbanul. După un an plin de gafe şi de escapade nocturne, portughezul a căzut în dizgraţia lui Becali, care l-a scos din lot. Carlos n-a vrut să renunţe la contract, dar Gigi l-a ameninţat că-l trimite la echipa a II-a şi că va fi nevoit să se pregătească la Forban, în zăpadă. În cele din urmă, Carlos şi-a reziliat înţelegerea.

2. Andrey trimis în Ferentari. Imediat după Carlos, a urmat Andrey. În septembrie 2007 a fost dat afară, dar n-a vrut să semneze rezilierea. Clubul l-a anunţat că va primi locuinţă în Ferentari, iar ca maşină de serviciu i se va da o Dacie Solenza. După două săptămîni, brazilianul a acceptat să plece.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (58)
medichit
medichit  •  26 Iulie 2010, 09:01
Postat de clayd pe 24 Iulie 2010, 11:07

NU SE POATE ASA CEVA!ZAPATA A GRESIT DAR A FOST SI FORMIDABIL!CE V-A FACUT OMUL ASTA BAI TAMPITILOR DE VA COMPORTATI ASA CU EL??? PITURCA CE AI CU BAIATUL ASTA?NU-L MAI VREI?REZILIAZA CONTRACTUL,PLATESTE-I BAIATULUI CE ARE DE INCASAT,SI PT REZILIERE,DATI-VA MANA SI LASA-L SA-SI CASTIGE O PAINE IN ALTA PARTE,DAR NU-L MAI CHINUITI,PENTRU CA RUFAY REPREZINTA CEVA IMPORTANT PENTRU STEAUA!RUSINE SA VA FIE!ZAPATA,RESPECT,VEI RAMANE MEREU IN INIMILE NOASTRE!!!

ce putem face pt Rufay?Ma refer la cei care-l apreciaza si nu au uitat gafele lui, dar mai ales paradele si reusitele lui ... . Ce am facut eu:am initiat topicul Zapata, ultima sansa si m-am adresat si Aiss pt a-l sprijini in fata barbugiului, insa am fost refuzati pe motiv ca nu-l are in vedere pe Rufay. O sustinere a suporterilor sau o petitie online pt Rufay, sau o scrisoare deschisa catre Piti, care are nevoie de suporteri, ar ridica moralul lui Rufay si cred ca merita macar atat de la noi

maryan_ro83
maryan_ro83  •  24 Iulie 2010, 22:54

Prostule, amarule, uDREA lasa-neeeeee.. Prostule, amarule, uDREA lasa-neeeeee.. Stii tu, b-oule ca Andrey a fost mutat in Ferentari.. Maine imi spui ca Thereau a primit carutza si Golanski role sa vina la antrenament..

sibelius
sibelius  •  24 Iulie 2010, 22:28

1. Raul facea parte din lot. 2. Nu-l compara pe Raul cu Zapata ca e blasfemie.

Vezi toate comentariile (58)
Comentează