FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

EXCLUSIV Aganovici le pune gând rău granzilor de la Farul, CFR și FCSB: „O să jucăm din nou în play-off! Nu e presiune, dar gândul meu e doar la primele șase”

Articol de - Publicat luni, 27 februarie 2023 14:00 / Actualizat luni, 27 februarie 2023 14:58

Adnan Aganovici a fost cel mai bun om al meciului de la Sepsi Sf. Gheorghe: a deschis scorul și a scos penalty-ul care a adus victoria echipei sale. Croatul dă ora exactă pentru Sepsi! Sâmbătă a fost omul potrivit la momentul potrivit și-a fost MVP-ul primei victorii din 2023 pentru covăsneni.

A deschis scorul (27), finalizând simplu din fața porții, după ce Antoche în loc să lase mingea să iasă din teren a ținut-o în joc. Apoi Sepsi a trăit periculos după hențul lui M. Tamaș și golul egalizator al lui Babici (77).

Aganovici: „Am dovedit caracter puternic"

Dar croatul covăsnenilor a mai avut un glonț și l-a fructificat. A fost faultat cu cinci minute înainte de final de Mino, Mladinovici a acordat un penalty discutabil, Bălașa a tras cu sânge rece, a făcut 2-1 și așa s-a scris istoria jocului.

"A fost un meci destul de greu pentru noi fiindcă știam în ce poziție se află Hermannstadt, mai ales că ei au fost penalizați cu nouă puncte. Știam că o să se închidă mai mult decât până acum și așa ne-au pus probleme. Au egalat din penalty, am luat «roșu», dar am dovedit caracter puternic. Că mi-am ajutat echipa e o mare bucurie, asta vreau să fac meci de meci, nu neapărat să marchez", a spus Aga pentru Gazetă.

„Gândul meu e doar la primele șase"

Cu șapte pase de gol în actualul sezon, cele mai multe din lotul covăsnenilor, Adnan a ajuns la cea de-a 20-a sa reușită în cele 179 de meciuri jucate, iar acum e gata pentru un martie de coșmar, meciuri cu Farul, CFR Cluj și FCSB.

"Am cele mai multe pase de gol dintr-un sezon și asta e un lucru pozitiv pentru mine. Acum mă gândesc doar la ce urmează. Vreau să strângem cât mai multe puncte și să jucăm din nou în play-off! Nu e presiune, dar gândul meu e doar la primele șase. Mister m-a tras un pic mai în spate și chiar dacă mie nu-mi prea place, important e să ajut echipa să fim acolo, între cele mai bune din România", a mai declarat croatul.

Penalty cu VAR pentru oaspeți

Horia Mladinovici n-a văzut un penalty la o fază din minutul 73, când Mark Tamas face henț în propriul careu, dar arbitrul arată lovitură de colț. Semnalizat din camera VAR de către Sorin Costreie, "centralul" a vizionat faza și a întors decizia. Penalty pentru sibieni, cartonaș galben pentru M. Tamaș, al doilea din meci, ceea ce i-a adus eliminarea.

N-au mai câștigat niciun meci de la depunctare!

După două victorii de prestigiu în Liga 1, 4-0 cu Farul și 1-0 cu CFR Cluj, aflată pe loc de play-off, Hermannstadt primea la final de decembrie o lovitură dură din partea Comisiilor FRF.

Sibienii au fost penalizați cu 9 puncte, decizia venind în urma unor datorii mai vechi, iar TAS a păstrat penalizarea. După decizia din decembrie 2022, echipa lui Măldărășanu n-a mai câștigat niciun meci în Liga 1, ajungând la patru înfrângeri și două egaluri. A pierdut cu FCSB (0-1), CSU Craiova (0-2), Petrolul (0-2) și Sepsi (1-2). A adunat puncte doar din confruntările cu FC Argeș (1-1) și UTA Arad (2-2).

Eu am încredere în echipă și sunt convins că nu vom avea emoții cu retrogradarea, chiar dacă va fi un play-out intens. De acum încolo ne vom pregăti pentru obiectivul pe care îl avem acum, acela de a rămâne în prima ligă
Dani Coman, președinte Hermannstadt

Cristiano Bergodi e deranjat că Rapid și Sepsi sunt constant victimele discriminării: "Nu înțeleg nimic din ce se întâmplă în România!"

CITEȘTE ȘI:

Adrian Mititelu duce teoria conspirației la următorul nivel în conflictul cu Sepsi: „Am înțeles că asta vrea Viktor Orban!”
FCU Craiova
Adrian Mititelu duce teoria conspirației la următorul nivel în conflictul cu Sepsi: „Am înțeles că asta vrea Viktor Orban!”
Cosmin Matei îl ironizează pe Adrian Mititelu: „Pe PlayStation se mai rejoacă partida”
SEPSI - FCU CRAIOVA 3-0 LA „MASA VERDE”
Cosmin Matei îl ironizează pe Adrian Mititelu: „Pe PlayStation se mai rejoacă partida”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
freddy
freddy  •  27 Februarie 2023, 18:18

Sunt foarte curios ce caracter o sa aveti peste doua etape cand jucati cu CFR.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează