FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV / FOTO Aici va fi noua casă a lui Dinamo: „Rămâne să vedem când semnează actele”

Aici va fi noua casă a lui Dinamo. foto: GSP.ro +9   FOTO
Aici va fi noua casă a lui Dinamo. foto: GSP.ro

Articol de GSP - Publicat marti, 29 septembrie 2020 19:19 / Actualizat marti, 29 septembrie 2020 19:44

Dinamoviștii se vor muta în birourile de pe Calea Dorobanți de luni, după derby-ul cu FCSB. Miercuri, „câinii” își prezintă noua organigramă, completă, a staff-ului administrativ.

Pablo Cortacero îi va prezenta miercuri la Săftica pe noul director general, Alex Couto, cel ce va prelua atribuțiile lui Bogdan Bălănescu, inamicul public numărul 1 al suporterilor fiind îndepărtat de la club. 

Totodată, vor fi prezentați Dorin Șerdean, președinte executiv, și Marcos Rubino, managerul academiei, existând șanse mari ca și Ioan Mărginean, ex-Gaz Metan, să dețină o funcție în club, prin care să facă legătura cu FRF și cu LPF, așa cum s-a întâmplat în urmă cu două luni când l-a dus pe Cortacero la o întâlnire cu Gino Iorgulescu. 

Pe lângă aceștia, există Rufo Collado, directorul sportiv care se ocupă de transferuri, plus ibericii ce se vor ocupa de marketing.

FOTO. Sediu nou pentru șefii lui Dinamo

Noul staff administrativ va funcționa de luni, după derby, în viitorul sediu al clubului, de pe Calea Dorobanți, vizavi de „Perla", așa cum GSP.ro a anunțat încă de acum trei săptămâni. 

Conform înțelegerii cu Ionuț Negoiță, Cortacero et Co mai pot rămâne la RIN Grand Hotel până astăzi, însă deja s-a luat legătura cu proprietari ai unor sedii de birouri de pe Calea Dorobanți, la 5 minute de mers de stadionul Dinamo. Unele birouri aparțin lui Ciprian Marica, iar oficialii "câinilor" au dialogat deja asupra termenilor afacerii cu agentul imobiliar ce-l reprezintă pe fostul atacant. 

"Dinamoviștii au venit zilele trecute, au întrebat, s-au uitat, verbal au zis că vor, rămâne să vedem când se semnează actele, miercuri sau joi", au transmis surse de pe piața imobiliară. La noul sediu al clubului va fi amenajat și un magazin al dinamoviștilor, unde se vor comercializa produsele oficiale. Mai ales că s-au achitat restanțele către sponsorul tehnic, Macron, și este așteptat noul echipament pentru ediția 2020/2021.

Aici va fi noua casă a lui Dinamo. foto: GSP.ro
Aici va fi noua casă a lui Dinamo. foto: GSP.ro
Aici va fi noua casă a lui Dinamo. foto: GSP.ro
Aici va fi noua casă a lui Dinamo. foto: GSP.ro
Aici va fi noua casă a lui Dinamo. foto: GSP.ro
+5 FOTO

6.500 de eurocostă închirierea pe lună a birourilor din centrul Capitalei

VIDEO Cele mai importante informații despre derby-ul FCSB - Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo: 

DINAMO. Florin Prunea l-a tras deoparte pe Cosmin Contra: „Ai grijă, altfel vei păți ce au pățit alții mai mari decât tine!”

EXCLUSIV Florentin Petre a analizat noul Dinamo și a dat verdictul în privința străinilor: „Se vede clar!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
ertyuiop
ertyuiop  •  30 Septembrie 2020, 11:11
Postat de dinamo_forever_77 pe 29 Septembrie 2020, 20:48

Nenea Pavelescu....esti pe langa subiect. U CLuj este echipa privata ? Da...si are stadion de la stat. Pandurii Tg. Jiu este echipa privata ? Da...si are stadion de la stat. Steaua, Rapid, Craiova, Farul acum, Petrolul....sunt echipe private ? da...si au stadion de la stat. DINAMO de ce nu ar avea ? Vezi-ti bre de drumul tau in viata. Intoarce-te cand esti OBIECTIV.

ceva despre FCSB? :)))))

ertyuiop
ertyuiop  •  30 Septembrie 2020, 11:09

o sa-i faca varza pe vecinii din imediata apropiere, latraturi, schelalaituri, petarde, proteste, veselie, geamuri sparte, etc

catalin.fcdb
catalin.fcdb  •  29 Septembrie 2020, 22:44
Postat de sala_dalles pe 29 Septembrie 2020, 20:05

Calea dorobanti nu e floressca. Nu e la 5 min de mers pe Jo's de dinamo ! Poate un sfert de ora daca maresti compasul

e langa perla noul sediu, pe trotoaru celalalt, se si vede in oglinda imaginea restuarantului perla. Maxim 6- 7 minute esti in fata la Stadionu Dinamo.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează
Close