FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

Aissa Laidouni, transfer de 700.000€! Dorit de FCSB, mijlocașul de la Voluntari are 3 oferte din Europa

Articol de - Publicat vineri, 16 august 2019 09:00

Aissa Laidouni, dat ca și transferat la un moment dat la FCSB, va părăsi până la urmă FC Voluntari în această vară. Nu pentru a semna cu echipa lui Gigi Becali, ci pentru a pleca din România. 

Mijlocașul central de 22 de ani are pe masă mai multe oferte din Israel, Polonia și Slovenia. „Este adevărat. Sunt discuții pentru el. Suma de transfer este mai mare decât cea pe care FCSB o oferea”, a confirmat Robert Gheorghe, membru in Consiliul de Administrație al FC Voluntari.

Bonus de un milion de euro 

Din vânzările de jucători, FC Voluntari ar reuși să adune un milion de euro în cazul în care îl va da și pe Laidouni. 

Cea mai bună ofertă este de la HNL Gorica, din Slovenia, care este dispusă să plătească 700.000 de euro, cu 400.000 mai mult decât punea FCSB pe masă în urmă cu o lună. 

Mutarea s-ar putea realiza în zilele următoare, iar în acel moment echipa lui Cristiano Bergodi va mai transfera un fotbalist cu profil ofensiv, mutare cu care va închide campania de achiziții. 

7 goluria marcat francezul pentru Voluntari în 31 de meciuri

600.000 de euroe cota lui Laidouni pe transfermarkt

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
whitesnake
whitesnake  •  16 August 2019, 10:47

Si cei de la voluntari au ajuns peste Dinamo !! Vai de conducerea lui Dinamo..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează