FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - FCSB 0-0

Ajutor nesperat pentru CFR Cluj în lupta cu FCSB: „Dacă se mai întâmplă asta, va avea probleme”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 ianuarie 2021 08:44 / Actualizat miercuri, 27 ianuarie 2021 09:38

Basarab Panduru a analizat remiza dintre FC Argeș și FCSB, 0-0, și crede că formația roș-albastră a avut de suferit din cauza terenului afectat de ninsoarea de la Pitești.

În plus, fostul internațional este de părere că FCSB ar putea avea de suferit în următoarele etape, din cauza terenurilor grele, iar acest lucru o va avantaja pe CFR Cluj în lupta pentru titlu în Liga 1. 

Basarab Panduru: „CFR Cluj pare că găsește soluții”

„Terenul a fost în dezavantajul celor de la FCSB. Dacă va mai juca pe terenuri de genul ăsta, va avea probleme în continuare. Pe terenuri de genul ăsta, CFR pare că găseşte imediat soluţii. 

FCSB nu a arătat cel mai bun fotbal, dar în repriza a doua s-a adaptat şi a arătat ca o altă echipă. A trimis de două ori mingea în bară, dar să nu uităm şi de ocaziile Argeşului. Lovitura lui Mediop a fost tare, chiar dacă mingea e pe Vlad, e greu să duci mâna acolo”, a declarat Basarab Panduru la TV Telekom Sport.

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
+44 FOTO

Un meci foarte greu, pe un teren pe care nu puteai pasa deloc. Nu există vreo scuză că nu am câștigat, dar nu cred că mai există campionate în Europa unde să se joace pe un asemenea teren. Doar în Liga 1. Ne dezavantajează, suntem o echipă care pasăm mult, avem posesie și jucăm ofensiv, dar trebuie să ne adaptăm la teren și să câștigăm.
- Andrei Miron, fundaș FCSB

VIDEO CFR Cluj, meci tare în Liga 1! Totul despre partida cu Astra

Citește mai multe știri despre FC Argeș -  FCSB: 

Roș-albaștrii dau vina pe teren pentru pasul greșit de la Pitești: „Singurul campionat din Europa cu asemenea terenuri”

Gabi Balint și Ilie Dumitrescu, cuceriți de un fotbalist de la FCSB » Complimente în tandem: „Deja e o certitudine” / „Nu am crezut în el, dar arată bine”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
cornelcc
cornelcc  •  27 Ianuarie 2021, 15:36

Parca erau obligatorii terenurile incalzite in liga 1?!? Deocamdata doar fcsb, pe arena nationala si craiova, pe Oblemencu folosesc instalatia de incalzire. LPF ar trebui sa ii amendeze pe cei care joaca pe “orezarii”, sa le opreasca din drepturile tv exact banii pe care i-ar fi folosit pentru incalzire. Simplu. Dar de fapt, nu exista respect pentru copmpetitie, nici macar din partea organizatorului. Toti trag la aceeasi caruta” sa nu ia fcsb campionatul, restul, nu mai conteaza. Din acelasi motiv este mentinut si sistemul play-off.

yuri_kozac
yuri_kozac  •  27 Ianuarie 2021, 12:40

CFR Cluj e fosta, actuala și viitoarea campioana. FC FCSB au rămas tot balerine.

johnwick
johnwick  •  27 Ianuarie 2021, 12:30

ia zău? păi ia să vedem unde joacă: NA - Dinamo - NA - Mediaș, și deja e început de martie? În afară de Dinamo, care-s terenurile alea grele?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează