FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - FCSB 0-0

FC ARGEȘ - FCSB 0-0. Roș-albaștrii dau vina pe teren pentru pasul greșit de la Pitești: „Singurul campionat din Europa cu asemenea terenuri”

FC Argeș - FCSB 0-0 +48   FOTO
FC Argeș - FCSB 0-0

Articol de GSP - Publicat marti, 26 ianuarie 2021 21:43 / Actualizat marti, 26 ianuarie 2021 22:11

Andrei Miron (26 de ani) și Răzvan Oaidă (22), doi dintre fotbaliștii de la FCSB, au criticat starea terenului de la Pitești, unde roș-albaștrii au remizat cu FC Argeș, scor 0-0.

FCSB nu a putut să înscrie în poarta celor de la FC Argeș. Fotbaliștii lui Toni Petrea spun că terenul, care a fost acoperit de zăpadă după ce la Pitești a nins din abundență, i-a dezavantajat.

„Un meci foarte greu, pe un teren pe care nu puteai pasa deloc. Nu există vreo scuză că nu am câștigat, dar nu cred că mai există campionate în Europa unde să se joace pe un asemenea teren. Doar în Liga 1. Ne dezavantajează, suntem o echipă care pasăm mult, avem posesie și jucăm ofensiv, dar trebuie să ne adaptăm la teren și să câștigăm”, a comentat fundașul central Andrei Miron.

Răzvan Oaidă: „Nu am putut să ne facem jocul”

Și mijlocașul Răzvan Oaidă a intervenit pe acest subiect: „Ne-am dorit foarte mult să câștigăm, dar a fost terenul cum a fost, vremea destul de dificilă și nu am putut să ne facem jocul. Trebuia să câștigăm prin atitudine, prin dăruire, dar astăzi nu a fost să fie. A fost foarte greu să ne creăm ocazi, nu puteai să practici un joc de posesie

Ne simțim foarte bine, suntem foarte bine pregătiți și cred că putem juca în ritmul ăsta. În seara asta a depins foarte mult de vreme, asta a fost istoria meciului”.

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
+44 FOTO

Mai sunt foarte multe etape, mai sunt meciuri și cred că și CFR se va încurca pe asemenea terenuri. Trebuie să câștigăm următorul meci, pentru că e foarte important, sper că de acum înainte ne vom câștiga punctele 
- Andrei Miron, FCSB

Este foarte bine că jucăm pe Arena Națională (n.r. - etapa viitoare, cu Poli Iași), este un teren impecabil, o diferență foarte mare. Acolo este casa noastră, spațiile ni se pare că sunt parcă mai mari și avem mai mult spațiu să desfacem echipa adversă 
- Răzvan Oaidă, FCSB

Clasament Liga 1:

Citește mai multe știri din Liga 1:

Parma plusează pentru Dennis Man! Italienii au făcut o nouă ofertă: „13 milioane + 2 în bonusuri”

FCSB, ca Juventus și Sevilla în pandemie » Ce performanță a reușit după interzicerea fanilor pe stadioane

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
kensan.gmm
kensan.gmm  •  27 Ianuarie 2021, 15:31

Problema nu sunt terenurile, problema este cine este individul ala care le da licenta pentru liga 1 cu astfel de epave numite stadioane. Arges, Botosani, Iasi, Clinceni, Voluntari, Viitorul(zici ca e teren de antrenament) Dinamo,toate astea au stadioane de liga 2 si 3 dar joaca cu ele fara probleme. Rusine celor care dau licente!

prapadlafcsb1
prapadlafcsb1  •  27 Ianuarie 2021, 11:44

România este singura țara din Europa unde echipe se înființează direct in liga 1, lig 2 in funcție de cum vrea FRF

368023036732853
Iuga Mircea  •  27 Ianuarie 2021, 09:06

Fcsb-iștii critică terenul de la Pitești,dar ei nici măcar nu au stadion,asta e culmea ironiei,mai bine ar tăcea și nu s-ar mai arunca pe jos la fiecare atingere de un adversar și ar juca fotbal!!!!!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează