FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Parma plusează pentru Dennis Man! Italienii au făcut o nouă ofertă: „13 milioane + 2 în bonusuri”

Dennis Man, FCSB +48   FOTO
Dennis Man, FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 26 ianuarie 2021 19:55 / Actualizat marti, 26 ianuarie 2021 22:52

Fostul impresar Victor Becali a comentat posibilitatea ca Dennis Man (22 de ani) să fie transferat de Parma de la FCSB. Vărul lui Gigi Becali spune că italienii au oferit 13 milioane de euro + două în bonusuri!

Parma insistă pentru Dennis Man, fotbalistul român al anului 2020 în Ancheta Gazetei Sporturilor. Luni seară, italienii au oferit 10 milioane de euro, dar propunerea nu a fost pe placul lui Gigi Becali. 

La o zi distanță, Parma a plusat, potrivit fostului impresar Victor Becali, vărul lui Gigi, patronul FCSB. Acesta susține că FCSB are pe masă o ofertă de 13 milioane de euro + 2 milioane de euro în bonusuri!

Victor Becali, despre transferul lui Dennis Man: „S-ar fi agreat 13 milioane plus 2 în bonusuri”

„A fost o hârtie de 12 milioane de euro + două în bonusuri, dar FCSB a cerut 15 milioane pentru Man. Până la urmă, s-ar fi agreat 13 milioane plus 2 milioane în  bonusuri, realizabile toate. Contractul ar fi pe 5 ani, Gigi Becali vrea banii în doi ani și jumătate. 

Gigi solicită o scrisoare de garanție bancară, pe bună dreptate, Parma este o echipă într-o zonă periculoasă. Aici s-au cam împotmolit lucrurile. Ei spun că sunt o societate serioasă, că nu se pune problema, dar Gigi vrea o măsură suplimentară de siguranță. Nu e ceva ieșit din comun”, a declarat Victor Becali la emisiunea GSP Live.

13 punctea obținut Parma în acest sezon, în 19 meciuri. Este penultima în campionat

17 goluri și 7 pase decisiveare Dennis Man în acest sezon, în 19 meciuri în Liga 1 și preliminariile Europa League

Încă nu știu dacă se va transfera Man la Parma, problema este că în momentul în care ai mei l-au dus pe Mihăilă la Parma, au fost întrebați de Dennis Man. Le-am zis că o să le dăm un răspuns, dar nu au mai revenit. 

În luna decembrie am fost chemat de președintele și directorul sportiv de la Parma și m-au întrebat care e prețul lui Man. Le-am zis că este de 15 milioane de euro, dar m-a chemat Gigi Becali și mi-a zis că îi dau o procură exclusivă lui Dragoș Sârbu ca să îl vândă până pe 15 ianuarie, pe o sumă de 12 milioane de euro plătibili în doi ani și jumătate și bonusuri de 2 milioane. A trecut 15 ianuarie. Parma a crezut că ăștia se joacă cu prețuri mari și au decis să facă o ofertă de 10 milioane. M-a chemat Gigi și mi-a zis că îl vinde doar cu 15 milioane. 

După, am fost sunat de vicepreședintele Parmei și m-au întrebat care este situația și le-am zis suma cerută. Mi-au zis de procură și le-am zis că au avut-o până pe 15 ianuarie. Acum v-ați trezit pe penultimul loc și v-ați trezit să îl luați pe Man. Și-au cerut scuze și m-au rugat să îi ajut să îl transfere pe jucător. Am vorbit de 50 de ori cu Gigi, de 20 de ori cu cei de la Parma, iar Gigi mi-a zis că vrea 13 milioane, plătibili în 2 ani și jumătate, plus bonusuri de 2 milioane bonusuri, iar Dennis Man ar trebui să marcheze 15 goluri în 5 ani și să joace 10 meciuri la echipa națională. Le-am zis și de salariul jucătorului să fie de minimum un milion de euro. 

Noaptea mi-au zis că sunt de acord, iar dimineață Gigi s-a consultat cu mai mulți avocați și a cerut o garanție bancară în caz că echipa intră din nou în faliment. Cei de la Parma au zis că este exclus așa ceva. Discuțiile au intrat în impas momentan, dar vor vorbi din nou. Nu știu de cine e impresariat Man. Eu nu am telefonul lui Dennis și nu am vorbit în viața mea cu el. Eu am acționat doar în interesul clubului. Dacă se concretiza afacerea, probabil că firma mea primea un comision de la Parma. Totul depinde de Gigi Becali. E marfa lui, jucătorul are contract și îl va vinde când vrea el. 

Tănase mai are doi ani de contract, până în iarna lui 2022. Toate echipele care m-au contactat știau că în vară termină contractul. Au citit în presă și au crezut că nu mai trebuie să plătească o sumă de transfer. Tănase a avut oferte de la Vitesse și Dusseldorf, dar ei voiau să semneze cu el din postura de jucător liber de contract
Giovanni Becali la TV Telekom Sport

Tănase mai are doi ani de contract, până în iarna lui 2022. Toate echipele care m-au contactat știau că în vară termină contractul. Au citit în presă și au crezut că nu mai trebuie să plătească o sumă de transfer. Tănase a avut oferte de la Vitesse și Dusseldorf, dar ei voiau să semneze cu el din postura de jucător liber de contract
Giovanni Becali la TV Telekom Sport

Citește mai multe știri despre FCSB:

Păreri pro și contra în privința lui Octavian Popescu » Dinu îl laudă, Balaj îl critică pe puștiul de 18 ani

FCSB, ca Juventus și Sevilla în pandemie » Ce performanță a reușit după interzicerea fanilor pe stadioane

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
189254898748309
Claude SH  •  26 Ianuarie 2021, 22:58

Eu zic ca de mai așteaptă o luna, e posibil sa nu mai vrea sa dea nici măcar 5 milioane de euro! Man e în descrestere de forma și nu se pliaza la Serie A, unde se joaca fizic. Mai degraba în Spania sau poate Turcia

adriann_
adriann_  •  26 Ianuarie 2021, 22:45

E prea clar ca "transferul" lui Man la Parma e o vrajeala a clanului puscariasilor, astia probabil incearca sa-i abureasca pe niste turci. Poate aia sa fi oferit niste bani in 5 ani si ciobanul sa le fi cerut ceva garantii :))) Cine sa ofere si 5 milioane platiti pe loc dupa meciul din seara asta? :))) Oferta aia de la Norwich a fost o sansa nesperata pentru cioban, nu se mai intalneste cu ea. O sa i se ofere aberatiile lui, dar cu clauze care sa le permita cumparatorilor sa scape cu 2-3 milioane aruncati daca jucatorul nu confirma. Ceea ce stie si ciobanul foarte bine ca se va intampla.

johnwick
johnwick  •  26 Ianuarie 2021, 22:35
Postat de sharpe pe 26 Ianuarie 2021, 22:13

Dacă cineva plătește 5 mil pe o *** ca asta,e nevoie de un vaccin mai puternic,planeta se scufundă în apăsarea unui bob de orez.

desigur, cum impresarii care te folosesc nu primesc nimic ...

Vezi toate comentariile (22)
Comentează