FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Păreri pro și contra în privința lui Octavian Popescu » Dinu îl laudă, Balaj îl critică pe puștiul de 18 ani

Octavian Popescu / foto: GSP +15   FOTO
Octavian Popescu / foto: GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 26 ianuarie 2021 13:55 / Actualizat marti, 26 ianuarie 2021 15:14

Octavian Popescu, puștiul de 18 ani care a impresionat la FCSB în acest sezon, provoacă dezbateri pro și contra în Liga 1.

În timp ce Cornel Dinu îi laudă particularitățile tehnico-tactice, fostul arbitru Cristi Balaj îl „urechează” pentru limbajul pe care acesta l-ar utiliza în teren.

„Popescu are ceva deosebit, la fel ca şi Man, are această siguranţă a posesiei balonului în viteză. Se întâmplă rar în ultima vreme să vezi aşa ceva. Ei îşi schimbă poziţiile după modelul occidental, aşa cum vedem la Barcelona, Juventus, Liverpool. 

Popescu promite foarte mult. Are gamba puţin mai lungă, îmi aminteşte de siguranţa în posesia mingii la picior în viteză a lui Dumitrache, aşa cum am mai zis”, a spus Cornel Dinu, potrivit TV Telekom Sport.

Cristi Balaj: „Am fost dezamăgit să aflu cum se adresează Octavian Popescu arbitrilor”

Comparat de Cornel Dinu cu Florea Dumitrache, Octavian Popescu nu a primit o „recenzie” la fel de favorabilă din partea fostului arbitru Cristi Balaj, în prezent președinte al Agenției Naționale Anti-Doping. Ce l-a deranjat pe Balaj la Octavian Popescu?

„Vorbeam cu un arbitru şi discutam despre el, îi lăudam viteza. Am fost dezamăgit să aflu modalitatea prin care el comunică şi se adresează arbitrilor. Extrem de urât, n-aş vrea să dezvolt, e extrem de tânăr, ar fi păcat să-şi atragă o antipatie din partea arbitrilor, pentru că ar fi un război pierdut în final şi e trist pentru el.

Nu mi-am imaginat. (...) Ar fi bine şi sper ca cei din conducerea FCSB-ului să ţină cont de ce le spun şi o să le dau şi exemple, şi le dau şi numele arbitrilor dacă vor să-i sune”, a spus Balaj, conform sursei citate.

FOTO Facebook FCSB
FOTO Facebook FCSB
FOTO Facebook FCSB
FOTO Facebook FCSB
FOTO Facebook FCSB
+11 FOTO

Octavian Popescu are cifre peste Stanciu, Man sau Mihăilă!

Octavian Popescu, la doar 18 ani și o lună, are deja 12 meciuri de Liga 1, 4 goluri produse și a debutat și în cupele europene, nivel pe care, cu excepția lui Hagi junior, niciun alt mare talent al ultimului deceniu în fotbalul românesc nu l-a atins la această vârstă: de la Mihăilă, Coman și Man până la Ivan, Stanciu și Drăguș.

Gazeta a selectat 10 jucători cam de același profil cu puștiul de la FCSB, obligatoriu de atac, pentru a vedea unde se aflau ei în momentul în care aveau 18 ani și o lună și ce s-a întâmplat ulterior.

Concluzia e că Octavian Popescu îi bate pe absolut toți, cu excepția unuia singur. Ianis Hagi, care a debutat de foarte mic și avea aproape 40 de meciuri de Liga 1 până la 18 ani, dar el a și beneficiat de o conjunctură aparte: tatăl său era antrenor la Viitorul și i-a oferit meciuri și minute etapă de etapă.În afara lui, nimeni nu a fost peste Popescu. Nici măcar vârfurile unor generații de tineret: Andrei Ivan, Florinel Coman, Mihăilă, Man!

VIDEO Dumitru Dragomir, după FCSB - Voluntari 2-1: „FCSB e o echipă plină de individualiști. Agenții caută altceva”

Citește și alte știri de actualitate:

Cornel Dinu surprinde: „Vreau ca Steaua să câștige campionatul, din două motive”

FCSB. Se întoarce „fotbalistul invizibil” » Are un record negativ greu de egalat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
939271716140965
Manu Ion  •  26 Ianuarie 2021, 17:30

A mai descoperit gsp ceva palpitant !!!!! Daca a vb urat la adresa arbitrului de ce nu la eliminat ????? Vorbeste cel mai "correct" arbitru care la avut Romania !!!1 BALAS .Sa nu uitam cum arbitra CFR-ul si Dinamo !!!!

3980873398594792
Liviu Popovici  •  26 Ianuarie 2021, 16:24
Postat de Paco Raceanu pe 26 Ianuarie 2021, 16:18

Nu prea cunosti tu multe despre regulile jocului asta, fotbalul. Fotbalul este un sport practicat de catre fotbalisti si condus de catre arbitrii. Prin urmare, cele doua tipuri de componenti ai acestui joc au o valoare identica pt existenta si practicarea sa, fara niciunul dintre aceste categorii neputandu-se desfasura.

Limitat, ca marea majoritate a celor care populeaza degeaba aceasta planeta. Fa un exercitiu de imaginatie si vezi ce este mai aproape de adevar: Un meci fara arbitri sau unul fara jucatori? In fine, imi bat capul degeaba cu unul care, foarte probabil, stie ca justitia se face de catre procuror, sau ca medicina se face la televizor de catre jurnalisti. Asa oameni, asa societate

103538191253799
Paco Raceanu  •  26 Ianuarie 2021, 16:18
Postat de Liviu Popovici pe 26 Ianuarie 2021, 16:12

Eu m-am saturat de impresiile arbitrilor. Sa nu uitam ca fotbalul este jucat de jucatori, ei sunt de departe principalii actori iar arbitrii nu sunt decat niste lipitori. Se poate juca fotbal fara arbitri, fara jucatori se poate? Sa ma mai scuteasca Balaj cu impresiile lui ca el a trait de pe urma fotbalistilor si nu invers. Cand o sa invatam sa punem lucrurile in ordinea fireasca, atunci o sa fim din nou o lume civilizata. Cat timp pseudo-jurnalistii si arbitrii tin prima pagina nu o sa avem fotbal.

Nu prea cunosti tu multe despre regulile jocului asta, fotbalul. Fotbalul este un sport practicat de catre fotbalisti si condus de catre arbitrii. Prin urmare, cele doua tipuri de componenti ai acestui joc au o valoare identica pt existenta si practicarea sa, fara niciunul dintre aceste categorii neputandu-se desfasura.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează