FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Ajutor pentru Dinamo: fanii s-au mobilizat după anunțul sumbru făcut de Ionuț Negoiță! Ce sumă au strâns pentru licență

Fanii lui Dinamo au ajutat din nou clubul
Fanii lui Dinamo au ajutat din nou clubul

Articol de GSP - Publicat luni, 13 aprilie 2020 11:14

Suporterii lui Dinamo s-au alarmat după anunțul sumbru făcut de patronul Ionuț Negoiță. Au făcut apel la fanii înscriși în programul DDB, au mai adunat și noi membri și au strâns deja 45.000 de euro.

Dinamo va dispărea dacă există dezinteres. Și nu e vorba despre un an sau doi, ci despre două săptămâni. Dacă nu se ia licența în aceste 20 de zile, la revedere" este anunțul sumbru făcut de Ionuț Negoiță, care a pus pe jar suflarea dinamovistă. Suporterii implicați în programul DDB n-au stat cu mâinile în sân, în ciuda perioadei dificile pe care o traversează lumea, și caută soluții pentru a ajuta clubul. Din nou.

Un milion and counting

N-ar fi prima mână de ajutor pe care suporterii o dau clubului. Prin acest program, formația alb-roșie a mai beneficiat de puțin peste un milion de lei. De două zile, fanii au făcut apel și au strâns deja o parte din suma necesară supraviețuirii temporare, adică obținerii licenței. Patronul echipei, Ionuț Negoiță, a anunțat că este nevoie de 180.000 de euro pentru ca echipa să primească dreptul de a juca în Liga 1 și în sezonul viitor. Fanii au trimis deja mail-uri la toți cei înscriși în programul DDB pentru a cere sprijin. 

Sunt strânși deja în jur de 45.000 de euro, însă eforturile vor continua. Totuși, e nevoie și de un sprijin suplimentar pentru ca suma cerută să fie atinsă în timp util.

Nume sonore printre membri

În programul DDB sunt înscriși mai mulți foști și actuali jucători ai lui Dinamo. Dacă Ionuț Lupescu și Dragoș Grigore sunt membri „elită DDB", adică au abonament de 1.948 de euro, sunt mulți alții care îl au pe cel de „acționar DDB", care e 48 de euro. Printre ei Cleo Vaișcovici, Adrian Mihalcea, membru dinainte de a fi numit antrenor, Gică Mihali, Florin Prunea, Ionel Dănciulescu, Dario Bonetti, Alioșa Vojnovici, plus toți jucătorii actuali din echipele de fotbal și handbal. În total sunt aproximativ 4.300 de membri. 

4280 de membrierau înscriși în programul DDB până în această dimineață

45.000 de euroeste suma strânsă în ultimele două zile, fie din cotizații ale membrilor deja activi, fie din membri noi înscriși

10.06%din acțiunile clubului Dinamo sunt deținute de suporterii din DDB

VIDEO. Medicilor, asistentelor, infirmierelor și întregului personal medical: RESPECT!

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Cristi Borcea, înapoi la Dinamo? Răspunsul a venit ferm și dur + planul neștiut pentru salvarea clubului

EXCLUSIV Nicolae Badea vorbește despre o posibilă revenire la Dinamo: „Doar aici iau în calcul”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
2036290743290484
Ion Marin  •  14 Aprilie 2020, 08:42

Draga Negoita , ti am trimis multe mesaje , de cand ai preluat clubul , chiar unele revolutionare, aici si pe email, dar nu ai tinut cont de ele.In al doisprezecelea ceas , ti a venit mintea la cap.Dar Mister Negoita , aduna te , formeaza o echipa din cadrul clubului care sa mearga in ficare judet ,cu caravana Dinamo cu un contract incheiat intre tine si suporteri prin care se angajaza sa cotizeze lunar cate 30 de lei iar banii care sa fie virati in contul clubului si transformati in actiuni.Sunt atat de multi oameni saraci care iubesc acest club , nu bogati ca TIRIAC si care vor darui pentru clubul care le a adus atatea satisfactii si bucurii si glorie unei Romanii macinate de rautate si ranchiuna.Un club care a adus glorie Romaniei, peste 12.000 de medalii , 12 cupe ale campionilor , titluri mondiale , europene si olimpice , club care astazi traieste prin performantele echipei de handabal.Guvernantii si au batut joc si ne au lasat pe stadionul canstruit de Dej si Draghici si mentiunut de Tudor Postelnicu, care a avut mai mult suflet si mai multa minte decat cei care conduc astazi societatea romaneasca.

cornelconasu
cornelconasu  •  13 Aprilie 2020, 18:06

Cred că interesant ar fi un...teledon organizat de dinamoviști la o televiziune cu acoperire națională în care cine dorește, să poată dona o sumă !!! Cred că așa s-ar putea achita chiar și salariile restante plus parcursul până la sfârșitul campionatului !!!

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  13 Aprilie 2020, 17:17

noi practic prin aceste donatii platim viitoarele operatii estetice sau nevoi ale lui negoita

Vezi toate comentariile (8)
Comentează