FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ajutor pentru FCSB » Ioan Andone i-a propus doi fundași lui Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat marti, 22 ianuarie 2019 18:21

Ioan Andone, managerul general de la FC Voluntari și un apropiat al lui Gigi Becali, a vorbit despre situația celor de la FCSB.

Andone știe despre problema fundașului central de la FCSB și i-a propus lui Gigi Becali doi jucători: Alexandru Pașcanu (Leicester) și Adrian Rus (Sepsi).

Nu înţeleg de ce FCSB nu se întărește în defensivă. A transferat foarte bine, i-a adus pe Florentin Matei şi Adrian Stoian. Dar în zona fundaşilor centrali, unde a suferit toată toamna, pentru că s-au accidentat foarte mulţi jucători, trebuie să aducă un jucător de calitate.

O soluţie bună era Paşcanu. Sau Rus de la Sepsi, dar el nu prea joacă acolo. Am înţeles că din vară va veni Iulian Cristea, dar celor de la FCSB le trebuie acum un fundaş central de valoare. Şi să aibă şansa să nu se accidenteze jucătorii”, a declarat Ioan Andone la TV Telekom Sport.

  • Alexandru Pașcanu, 20 de ani, este internațional român de tineret și joacă pentru Leicester U23. Mai are 6 luni de contract cu englezii.
  • Adrian Rus, 22 de ani, este și el în lotul României U21. A venit la Sepsi în vara lui 2018, iar în acest sezon a jucat 5 meciuri.

„Nu sunt consilierul lui Gigi Becali, Doamne ferește! Eu îl voiam pe Daniel Benzar împrumut la Voluntari. Am vorbit de vreo două ori cu Dică și el mi-a zis «Ando, știi că nu iau eu deciziile!». Așa că am ajuns să mă văd săptămânal cu Gigi. Și m-a mai întrebat de câte un jucător, stând la masă așa cum stau cu voi acum. Îmi cere o opinie, atât. I-am spus: «Nu-l lua pe Băluță cu 3 milioane, ia-l pe Mitriță cu 700.000!». Acum e ofertă de 5 milioane pe Mitriță și Rotaru nu-l vinde!”Ioan Andone pe 14 ianuarie pentru GSP

Citește și:

ANALIZĂ Cu ei începe, oficial, 2019! Trimisul GSP în Marbella analizează echipa de start pregătită de Mihai Teja la FCSB

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (4)
cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  22 Ianuarie 2019, 20:15
Postat de Gelu Oanca pe 22 Ianuarie 2019, 16:47

Andone asta se da mare Dinamovist, dar el ajuta *** cu sfaturi si propune jucatori la cioban. Mie ,miar fi rusine sa spun ca sunt DINAMOVIST si sa dau sfaturi la cioban.

Fara a-i lua apararea lui Andone, crezi ca daca ar propune jucatori la dinam0 l-ar asculta cineva? Sa fim sinceri, rednic aduce doar jucatori care sa-i aduca lui procente.

luker
luker  •  22 Ianuarie 2019, 17:18

Andone ca sa nimereasca un tansfer bun, el recomanda 10 jucatori. O sa isi aduca aminte ca l-a propus la FCSB pe Mitrita si peste 20 de ani. Tot il intrebati pe Andone de treburi dastea. E plina tara de imbbecili, ca altfel Andone era pe camion, sofer. In tara orbilor. chiorul e jmeker.

lukasoil17
lukasoil17  •  22 Ianuarie 2019, 17:09

E toba de fusseballl Andone....apropo pe ce loc e Voluntariu unde este mare manajér??

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close