FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Al 3-lea descălecat? Anunț surpriză din Turcia: "Au negociat cu Hagi!" » Răspunsul "Regelui"

Articol de GSP - Publicat marti, 24 noiembrie 2015 09:50

Siteul TribunDergi susține că Galatasaray a vrut să-l aducă pe Hagi antrenor, din nou, după cele două dăți în care lucrurile n-au mers tocmai bine.

Negocierile dintre cele două părți s-au purtat în urmă cu 10 zile, cînd pe banca turcilor era încă Hamza Hamzaoglu.

Informația a fost confirmată de Erman Toroglu, fostul mare arbitru turc, într-o emisiune televizată. "Pot spune că este o informație reală, au negociat cu el în urmă cu 10 zile, îl voiau", a zis acesta conform sursei citate.

Hagi n-a acceptat însă, fiind deocamdată atras de proiectul pe care îl are la Viitorul, echipa fiind într-o situație foarte bună, cu șanse de a cîștiga campionatul.

Galatasaray l-a numit ieri antrenor pe Mustafa Denizli, fost selecționer al Turciei. Gică Hagi a antrenat-o pe Galatasaray între 2010 și 2011. A strîns 24 de meciuri pe banca turcilor (8 victorii, 6 egaluri și 10 înfrîngeri).

De asemenea, a mai fost antrenor la Galatasray între 2004 și 2005. Atunci a strîns 47 de meciuri (32 de victorii, 6 egaluri și 9 înfrîngeri).

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (4)
catalin_cj
catalin_cj  •  25 Noiembrie 2015, 09:00
Postat de dansulnorilor pe 24 Noiembrie 2015, 17:19

Asta e chiar un comentariu inutil, avand in vedere ca Academia lui este singura din Romania care functioneaza cu adevarat si astfel se mai descopera niste fotbalisti romani. Dar probabil gandirea ta se limiteaza doar la propria curte

Nu tinere, nu ii descopera. Ii fura altor formatii. Majoritatea centrelor de tineret se plang ca academia lui Hagi le fura valorile. Nu el ii descopera.

dansulnorilor
dansulnorilor  •  24 Noiembrie 2015, 17:19
Postat de kilimanjaro pe 24 Noiembrie 2015, 16:55

Doamne ajuta sa plece si sa ceara azil ”sportiv„ in Turcia. Ba sa-si duca si viitorimea cu el, totul spre binele si curatenia fotbalului romanesc.

Asta e chiar un comentariu inutil, avand in vedere ca Academia lui este singura din Romania care functioneaza cu adevarat si astfel se mai descopera niste fotbalisti romani. Dar probabil gandirea ta se limiteaza doar la propria curte

englezu
englezu  •  24 Noiembrie 2015, 17:00

Alah le-a dat mintea de pe urma turcilor ! Ei nu inteleg ca Hagi - antrenor este ZERO ! Pentru proiectul "Viitorul" - jos palaria !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close