FOTBAL  »  Superliga  »  STIREA 8 / LAZIO - DINAMO, AZI, 21:45, PRIMA TV

Alarma!

Articol de GSP - Publicat marti, 14 august 2007 00:00

Ieri dimineata un bagaj suspect i-a tinut in tensiune pe oficialii aeroportului Ciampino, chiar cu citeva zeci de minute inaintea sosirii dinamovistilor in Italia

Amenintare cu bomba! Nu e o gluma proasta, chiar de acest lucru s-au temut oficialii aeroportului Ciampino, unde dinamovistii au ajuns la ora 12:25, un ceas mai tirziu la Bucuresti. De unde a pornit totul? In jurul orei 11:45, carabinierii au primit o informatie ca in zona terminalului Plecari al aeroportului exista un bagaj suspect, nerevendicat de vreun turist. In scurt timp, s-a auzit o explozie din acea arie, lucru care a indus panica printre cei aflati in preajma!

Zona a fost securizata imediat, iar geanta a fost preluata de pirotehnisti si analizata. Surse apropiate reprezentantilor aeroportului Ciampino sustin ca situatia a fost rezolvata imediat, fara alte probleme, dar au evitat sa dea informatii suplimentare. Cert este ca activitatea s-a desfasurat apoi normal atit la terminalul Plecari, cit si la Sosiri. Traficul de calatori nu a fost periclitat si nu s-au pus in functiune procedurile standard de securitate in asemenea situatii. In momentul in care au sosit "ciinii", exista doar forfota creata de fluxul de turisti. Fotbalistii nu stiau nimic despre eveniment. "Daca exista ceva cu grad ridicat de risc, probabil nu mai aterizam la timp. Asa, n-au fost probleme", au marturisit ei. Oricum, delegatia dinamovista s-a imbarcat imediat in autocare cu destinatia hotel "Donna Laura", fiind insotita de doua masini pline cu carabinieri.

15.000 de bilete
Pina ieri dupa-amiaza se vindusera aproximativ 15.000 de tichete la partida din aceasta seara de pe Olimpico, arena a carei capacitate este de 82.000 de locuri. Se anunta ca aproape 5.000 de romani vor incuraja echipa lui Rednic la meciul cu Lazio. Suporterii lui Dinamo stabiti in Italia si-au procurat bilete, la pretul de 10 euro, in mare parte de la magazinul oficial al biancocelestilor. "Vom fi foarte multi la meci, Dinamo are multi fani la Roma. Lazio este o formatie imprevizibila, insa Rednic si baietii lui pot invinge si pe Olimpico. Oricum, noi vom incuraja echipa noastra pentru o performanta de vis", a declarat ieri Vasile, un suporter roman (foto) din Roma.

20 de jucatori
Mircea Rednic a deplasat un lot de 20 de jucatori, insa doar 18 pot fi pe foaie astazi cu Lazio. Antrenorul a fost precaut si a vrut sa preintimpine orice problema ce s-ar mai putea ivi pina la ora partidei. si Margaritescu, inca nerefacut total dupa leziunea fibrilara la coapsa dreapta, a facut deplasarea, insa are sanse mici sa fie inclus in lot.

Paziti de carabinieri
Se cunoaste prea bine fanatismul suporterilor laziali, iar intilnirea de azi este una extrem de importanta si pentru viitorul gruparii romane. Pentru a evita orice incident, patru carabinieri pazesc permanent hotelul "Donna Laura" la care sint cazati jucatorii dinamovisti.

Intimpinati la aeroport

Dinamovistii au fost primiti la aeroportul Ciampino si de citiva romani stabiliti in Italia. Tinerii au luat autografe de la Lobont, Niculescu si Stoican. "Am fi sosit mai multi sa-i intimpinam pe favoritii nostri, dar s-a anuntat peste tot, si in Italia, ca echipa va veni pe aeroportul Fiumicino. Nu stiam de aceasta schimbare de program", au declarat fanii.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează