FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Alarmă falsă! Accidentările lui Gnohere şi Essombe nu sînt grave

Gnohere și Essombe au venit în această vară la Dinamo, din postura de fotbaliști liberi
Gnohere și Essombe au venit în această vară la Dinamo, din postura de fotbaliști liberi

Articol de - Publicat marti, 22 septembrie 2015 00:00

Rednic se poate bizui pe serviciile celor doi atacanţi în partida de joi, cu Brăila, din Cupă.

Mircea Rednic a scăpat de ce îi era cel mai frică! Şi anume să nu aibă nici un vîrf veritabil disponibil pentru jocurile ce urmează. Singurii atacanţi experimentaţi din lotul lui Dinamo, Harlem Gnohere, 27 de ani, şi Marcel Essombe, 27 de ani, sînt în acest moment accidentaţi.

"Bizonul" a resimţit dureri musculare înainte de plecarea spre Botoşani şi a fost lăsat acasă, iar Essombe a fost schimbat la pauza jocului cu Botoşani din cauza unei contracturi musculare.

Conform surselor Gazetei, cei doi au făcut controale medicale amănunţite din care a reieşit faptul că nici unul nu are ceva grav care să necesite repaus prelungit.

Astfel, cei doi vor fi recuperaţi sută la sută pentru meciul din "16"-imile Cupei României, programat peste joi, de la ora 16:30. Atunci, Dinamo o va întîlni pe Dacia Unirea Brăila, formație ce ocupă locul doi în Seria 1 a ligii secunde, la egalitate cu liderul Rapid.

"Sînt foarte mulţumit de cum am jucat pînă acum la Dinamo. Îmi doresc să înscriu cît mai mult. M-am adaptat foarte bine pentru că i-am avut aproape pe Fai şi pe Feussi"
Marcel Essombe, atacant Dinamo

3 goluriîn 4 meciuri a marcat Essombe pentru Dinamo în acest sezon de Liga 1

6,50este media notelor GSP ale lui Essombe

3 goluriîn 8 meciuri a marcat Gnohere pentru Dinamo în acest sezon de Liga 1

6,00este media notelor GSP ale lui Gnohere

Alte știri despre Dinamo:

"Vamă" despre Alioșa

Fostul director general al lui Dinamo, Dinu Gheorghe, a comentat la DigiSport neincluderea lui Alioşa Vojnovici în lot pentru jocul cu Botoşani: "A fost cu temă scoaterea lui Vojnovici din echipă şi faptul că a stat la oficială cu Rednic. Probabil Mircea i-a arătat de sus ce greşeli face echipa, pentru ca în viitoarea etapă, cînd Vojnovici va reveni în primul «11», să nu se mai greşească".

Cu Astra, pe Arena Naţională

Dinamo joacă peste două etape, acasă, cu liderul campionatului, Astra Giurgiu, iar conducătorii "cîinilor" au hotărît să închirieze Naţional Arena, avînd în vedere importanţa jocului. Sursele Gazetei susţin că dinamoviştii se aşteaptă la minimum 25.000 de spectatori, iar cu acest prilej se vor comemora 15 ani de la moartea "Unicului Căpitan" Cătălin Hîldan. Ultraşii din Peluza PCH pregătesc deja o coregrafie grandioasă care îl va avea în prim-plan pe Hîldan.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
zecs93
zecs93  •  23 Septembrie 2015, 01:20

E o veste buna, hai ca bizonu mai poate lipsi dar essombe e esential in atacu nostru, e cam singuru atacant ca sa spun asa bun pt noi !!!

zidane92
zidane92  •  22 Septembrie 2015, 11:10

7-0 batem la Braila! Mai are rost sa mai spun ca Dinamo e calcata din nou in picioare si joaca la 4 30 iar fecesebeu din nou in nocturna! De ce le-au mutat meciul celor de la valcea sa joace in nocturna la pitesti cu acs poli si pe braila nu au mutat-o in nocturna la galati sa joace cu Dinamo? Care e meciul mai important valcea-acs poli sau braila- dinamo? E cu tenta toata treaba un stadion ostil brailei de la galati e inlocuit cu unul ostil lui dinamo la braila ca poate poate ne elimina! Pacat de echipe ca valcea care muncesc un an sa ajunga in 16-imile cupei si acolo nu pot oferi orasului un meci cu o echipa de liga 1 fiind victima colaterala a jocurilor anti Dinamo! Rusine sa va fie sa crape toti de la frf, lpf si cca de cancer!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează