FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCU CRAIOVA

Alarmă înaintea derby-ului cu FCU: Universitatea stă într-un singur portar!

David Lazar s-a accidentat la încălzire, cu UTA, foto: Imago
David Lazar s-a accidentat la încălzire, cu UTA, foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 02 noiembrie 2023 16:22 / Actualizat joi, 02 noiembrie 2023 16:41

David Lazar trebuia să fie titular în poarta Universității la meciul de Cupă cu UTA, dar s-a accidentat la încălzire și antrenorul Corneliu Papură n-a avut rezervă pentru Laurențiu Popescu. Lazar va „sări” foarte probabil și duelul cu FCU, astfel că pe bancă va lua loc un goalkeeper de 17 ani, Matei Goga, fără experiență la nivelul Superligii.

Universitatea Craiova a luat o gură mare de oxigen în Cupa României, miercuri, la 1-0 cu UTA, însă n-a scăpat de griji. Are o mare problemă cu portarii înaintea derby-ului cu rivala FCU!

Papură n-a avut rezervă de portar cu UTA

De fapt, totul a început la Oradea. Pe foaia de joc a partidei cu arădenii, titular figura David Lazar, iar Laurențiu Popescu era trecut rezervă. Când a început meciul, între buturi a apărut Popescu, iar pe bancă, nimeni.

Motivul? Lazar a acuzat la încălzire probleme musculare și a devenit indisponibil. Antrenorul Corneliu Papură l-a trimis în poartă pe Laurențiu Popescu, însă a rămas fără rezervă vreme de 90 de minute!

Lazar va fi supus mâine unui RMN

Din informațiile Gazetei, situația rămâne în continuare delicată. Lazar urmează să fie supus mâine unui RMN, pentru a afla exact cât de serioasă este leziunea suferită. Dar șansele de a fi apt pentru derby-ul cu FCU Craiova, de sâmbătă, sunt infime.

Matei Goga, 17 ani, va fi cel mai probabil pe bancă

Dacă Popescu este așteptat să fie în poartă, pentru banca de rezerve rămâne ca soluție Matei Goga: Un goalkeeper de numai 17 ani, internațional U18, cu doar o singură selecție, și fără pic de experiență la nivelul Superligii.

În acest sezon el a apărat la CS Universitatea Craiova U19, iar în Youth League, varianta pentru juniori a Ligii Campionilor, s-a aflat între buturi la ambele meciuri cu Partizan Belgrad (0-1, 0-4).

25.000de euro este cota de piață a lui Matei Goga, 17 ani, pe transfermarkt.de

Citiți și alte știri din fotbalul intern:

Iată arbitrul trimis de Vassaras la derby-ul FCSB - Rapid! » Nu e pe lista FIFA, dar a avut cele mai bune prestații din ultimii ani

Legenda Craiovei Maxima, despre derby-ul Băniei: „Jucătorii lui Rotaru sunt mai omogeni”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
GionVaiani
GionVaiani  •  03 Noiembrie 2023, 08:54
Postat de tivireli pe 02 Noiembrie 2023, 19:56

Nu-i problema, pentru derby-ul oltenesc, are grijă Rotaru să-și pună un arbitru vârf de atac. Sigur s-a gândit să-l folosească pe Istvan Covaci la centru. Iar șefului arbitrilor ii place să se folosească ostentativ de poziția de forță, ca să vadă Miti cine este șeful in fotbalul romînesc.

***, singurii avantajati (DOVEDITI) de arbitru ca urmare a unor interventii ... FCU sunt. Vezi declaratiile juniorului din Iunie cu privire la Bodescu si meciul cu SEPSI de anul trecut !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  02 Noiembrie 2023, 20:14

...nu i nicio problema ...ce ?...crezi ca nu batem fcu ?

tivireli
tivireli  •  02 Noiembrie 2023, 19:56

Nu-i problema, pentru derby-ul oltenesc, are grijă Rotaru să-și pună un arbitru vârf de atac. Sigur s-a gândit să-l folosească pe Istvan Covaci la centru. Iar șefului arbitrilor ii place să se folosească ostentativ de poziția de forță, ca să vadă Miti cine este șeful in fotbalul romînesc.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează