FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - SEPSI 1-2

video Alarmă la CFR! Dan Petrescu, uluit: „Nu mi s-a întâmplat de când sunt aici”

Sepsi a cucerit prima Supercupă a României din istoria clubului, după 2-1 cu CFR Cluj. Dan Petrescu, antrenorul „feroviarilor”, se declară îngrijorat de golul doi primit de echipa sa. +14   FOTO
Sepsi a cucerit prima Supercupă a României din istoria clubului, după 2-1 cu CFR Cluj. Dan Petrescu, antrenorul „feroviarilor”, se declară îngrijorat de golul doi primit de echipa sa.

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 iulie 2022 09:00 / Actualizat duminica, 10 iulie 2022 10:05

Sepsi a cucerit prima Supercupă a României din istoria clubului, după 2-1 cu CFR Cluj. Dan Petrescu, antrenorul „feroviarilor”, se declară îngrijorat de golul doi primit de echipa sa.

În minutul 85, CFR presa și a obținut un corner în partea stângă. Petrila a executat scurt, i-a pasat lui Deac, a reprimit, apoi a pierdut mingea. Pe contraatac, covăsnenii aveau să puncteze decisiv.

Dan Petrescu s-a luat de un jucător: „L-am băgat să ne ajute și el ce face?!”
CFR Cluj - Sepsi 1-2
Dan Petrescu s-a luat de un jucător: „L-am băgat să ne ajute și el ce face?!”

Dan Petrescu, după CFR Cluj - Sepsi 1-2: „N-am mai luat așa gol”

„Ne-am bătut singuri. Golul doi... N-am înțeles nimic. Dominam. În loc să aruncăm mingea în careu, aveam cornere peste cornere, am vrut să jucăm scurt, ceea ce eu nu fac niciodată. Am pierdut mingea și am primit gol pe contraatac. Un gol pe care eu la CFR nu l-am mai luat. 

Puteam să primim la fel gol și în Armenia, cu Pyunik, în ultimul minut, tot pe contraatac, după un corner al nostru. E o lecție pe care trebuie să o învățăm și să nu mai greșim”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă.

La scurt timp de la introducerea sa pe teren, Mario Rondon a decis soarta Supercupei cu o lovitură de cap. Fostul atacant al CFR-ului a finalizat contraatacul lui Sepsi, profitând de un pas haotic la ofsaid făcut de Bordeianu.

N-a fost nevoie de VAR în Supercupă

Supercupa României a fost primul meci intern cu sistemul VAR activ. Istvan Kovacs, Mihai Artene și Ovidiu Hațegan au efectuat doar câteva „verificări silențioase”, fără să intervină în deciziile luate de „centralul” Adrian Cojocaru.

+10 FOTO
FCSB s-a chinuit cu Oțelul, nou-promovată în „B” » Vicecampiona, anihilată mai bine de o oră la Galați
OȚELUL - FCSB 0-1
FCSB s-a chinuit cu Oțelul, nou-promovată în „B” » Vicecampiona, anihilată mai bine de o oră la Galați
Răzbunare! Ilie Dumitrescu, impresionat de un fotbalist din Supercupă: „Vârf autentic”
CFR Cluj - Sepsi 1-2
Răzbunare! Ilie Dumitrescu, impresionat de un fotbalist din Supercupă: „Vârf autentic”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (24)
gohanel94
gohanel94  •  11 Iulie 2022, 12:38
Postat de Dobermannul pe 10 Iulie 2022, 16:01

Asta arata ce spuneam eu ca in ultimii ani de cand castiga la foc automat campionate CFR e ajutata de arbitri. Valoarea lor consta in forta nasului Dincu minstrul apararii cu finul sau Burleanu presedinte FRF si de asta e vai mama lui de campionat. Atata timp cat se va juca fotbal asa in Romania ne vom scufunda din ce in ce mai jos.

Ne vom scufunda din ce in ce mai jos:))) in 2022 am aflat și eu că se poate scufunda și din ce in ce mai sus :)))

tororosso
tororosso  •  10 Iulie 2022, 17:15

Bursucul ne ajutorat de acum în colo . VAR - ul vor face din ei o echipă la care începutul va fi sfârșitul . În retur Pyunik va pleca cu 3 puncte dacă vor juca precum în tur sau aseară în Supercupă . Angajăm Bocitoare !

Dobermannul
Dobermannul  •  10 Iulie 2022, 16:10
Postat de zorrozabal pe 10 Iulie 2022, 15:30

Pai Bordeianu parca fusese schimbat!Bine,bine CFR niciodata nu s-a omorât cu firea in Supercupa,dar asta nu inseamna ca Dan Petrescu nu este un antrenor de doi lei!A avut la dispoziție un lot de 70 de jucatori și nu e in stare sa trimita in teren o echipa de Doamne ajuta!In stilul asta nu va reuși sa dea gol cu Pyunik Erevan nici in meciul retur și acolo da, va ajunge la loviturile de departajare-pe care și le-a propus in meciul cu Sepsi!

Dan Petrescu e marioneta PSD-Dincu la CFR. El n-are treaba cu antrenoriatul. El a gasit un loc in care i se dau campionate la foc automat de o gasca politica care trage sforile in fotbalul romanesc. In rest un joc urat cu spatele in poarta, fara nicio strategie cu degajari din cand in cand la care Dan Petrescu se milogeste de arbitri sa-i dea ceva. Un penalti, o lovitura libera periculoasa, sa nu vada un offsaid clar ...

Vezi toate comentariile (24)
Comentează