FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV / UPDATE Dinamoviștii sperau la Albentosa, dar impresarul le spulberă speranțele: „Nu există nicio șansă”

Dinamo încearcă să-l readucă pe Raul Albentosa // foto: Imago
Dinamo încearcă să-l readucă pe Raul Albentosa // foto: Imago

Articol de , - Publicat marti, 31 august 2021 12:55 / Actualizat marti, 31 august 2021 15:24

Dinamo și-a făcut planul pentru momentul în care va primi ”verde” la transferuri, iar pe lista de priorități se regăsea și numele spaniolului Raul Albentosa (32 de ani), care a rămas liber de contract după ce s-a despărțit de roș-albi. Totuși, impresarul acestuia neagă o posibilă revenire a stoperului în „Groapă”. 

UPDATE ora 14:50 » Impresarul lui Albentosa neagă o posibilă revenire a spaniolului

Într-o reacție pentru GSP.ro, Marius Avram, impresarul lui Raul Albentosa, a transmis că nu se pune problema ca fundașul spaniol să revină în România.

„Nu există nicio șansă pentru ca Raul să ajungă în România. Suntem în discuții cu echipe din Turcia, Spania, Ucraina și Singapore”, a precizat Avram.

Dinamo a avut mai mulți spanioli în ediția 2020/2021, atât în conducere, cât și pe teren, iar Raul Albentosa a fost cel mai apreciat iberic din Ștefan cel Mare, alături de Borja Valle, care a marcat 5 goluri în 10 meciuri.

ȘTIREA INIȚIALĂ: 

Fundașul de 32 de ani a venit în sezonul de primăvară, când criza se instaurase deja, nu mai jucase nicăieri de 15 luni, dar a impresionat pozitiv de la prima apariție, la trei zile după ce semnase actele. Totuși, după ce a expirat acordul său cu clubul, în iunie 2021, Albentosa nu a dorit să continue, în condițiile în care a solicitat 15.000 de euro pe lună. A venit insolvența în Ștefan cel Mare, iar discuțiile s-au întrerupt.

Raul Albentosa era pe lista lui Dinamo

Doar că, momentan, Raul nu și-a găsit niciun club, deși se antrenează de zor și a postat toată vara sesiuni de pregătiri, care mai de care mai diversificate. În unele ipostaze apare și fiica sa îmbrăcată în tricoul lui Dinamo, iar suporterii roș-albilor îi scriu constant să se întoarcă la București.

Dinamoviștii speră să scape cât mai devreme de interdicția la transferuri și astfel ar putea să facă tranzacții și după ce se închide mercato, pe 5 septembrie, dacă în discuție sunt fotbaliști liberi de contract la data respectivă. Iuliu Mureșan, administratorul special al grupării, a afirmat că roș-albii ar putea aduce și jucători până la iarnă, "să ne ajutăm reciproc".

Din această categorie face parte și Albentosa, care ar putea reveni în Ștefan cel Mare, în condițiile în care nu-și va găsi nimic în această săptămână. Totul depinde și de momentul în care vor putea ieși dinamoviștii din situația interdicției la transferuri.

În afara spaniolului, un alt apărător, de bandă, Constantin Nica, 28 de ani, este pe lista roș-albilor, el antrenându-se încă din primăvară cu Dinamo. Doar că bucureștenii au tergiversat înregistrarea actelor și apoi nu au mai putut să o facă!

400 de mii de euroeste cota lui Raul Albentosa pe transfermarkt

12 meciuri și un gola adunat spaniolul în alb-roșu

Noi, ca administrație, ne luptăm foarte tare pentru deblocarea transferurilor și cred că avem șanse destul de bune să reușim asta înainte de 5-6 septembrie și să aducem imediat după câțiva jucători cu care să întărim lotul, să avem o echipă mai competitivă pentru Liga 1. Vrem să facem asta înainte de meciul cu FCSB.

- Iuliu Mureșan, administrator special Dinamo, la Pro x 

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Încă o lovitură pentru Dinamo » Puljic depune memoriu la FIFA și vrea să obțină o sumă importantă: „Am fost păcălit!”

Suporterii lui Dinamo se roagă de Sorescu să nu semneze cu FCSB: „Nu meriți să ajungi la marginea Bucureștiului”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
234097014923331
Marius-Adrian Creţu  •  04 Septembrie 2021, 15:20

A.M. impresia că revine şi Raul Albentosa la ... DINAMO!!!

reddogsv.
reddogsv.  •  01 Septembrie 2021, 09:38
Postat de crisman pe 31 August 2021, 14:06

Nu cred ca Albentosa se intoarce unde si-a luat deja teapa. Nu a luat niciun ban la Dinamo si cel mult ar pati la fel ca Puljic, pentru ca intr-un campionat lung invariabil va ajunge sa greseasca si el. In plus, el fusese adus de Mario, ceea ce face acest titlu de presa doar un clickbait, ca majoritatea articolelor GSP.

Diferența fata de atunci și acum, este de o insolventa la mijloc , iar acum nu mai poți permite sa nu plătești pentru ca orice întârziere salarială va duce la falimentul clubului , așa e legea.

reddogsv.
reddogsv.  •  01 Septembrie 2021, 09:36

Lasă sa rămână in Singapore sa se joace cu ursi

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close