FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Suporterii lui Dinamo se roagă de Sorescu să nu semneze cu FCSB: „Nu meriți să ajungi la marginea Bucureștiului”

Deian Sorescu e sfătuit să nu meargă la FCSB / Sursă foto: GSP
Deian Sorescu e sfătuit să nu meargă la FCSB / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 30 august 2021 13:25 / Actualizat luni, 30 august 2021 13:55

Suporterii lui Dinamo exclud cu vehemență ideea ca un nou idol al tribunelor să ajungă la rivala FCSB. Ei încearcă să-l convingă pe Deian Sorescu să respingă oferta lui Gigi Becali.

Ieri, Deian Sorescu a împlinit 24 de ani. Aflat într-un moment prielnic al carierei, fotbalistul e curtat insistent de FCSB, iar Gigi Becali deja i-a înaintat o ofertă lui Dinamo. „Câinii” au refuzat-o inițial, însă varianta ca Sorescu să ajungă la roș-albaștri rămâne foarte plauzibilă.

Reprezentanții DDB Italia au publicat pe grupul oficial al proiectului un mesaj dedicat lui Sorescu, cel care nu a mai găsit drumul spre gol în ultimele etape.

Suporterii se roagă de Sorescu să nu semneze cu FCSB: „Nu e departe ziua în care va ajunge la o echipă mare din Europa”

„Suntem suporteri și datoria noastră este să-i susținem și să-i încurajăm pe jucători. Deian și-a atras și ceva critici pentru declarațiile tăioase. Dar trebuie să recunoaștem că aceeași răutate, atunci când este exprimată în teren, îi urcă pe adversari pe garduri. Face parte din talentul lui. Cine va avea ochi să-l vadă la adevărata lui valoare, va ști și prețul corect pentru cel mai bun jucător din Liga 1. Alături de colegii lui și alături de suporteri, a pus umărul la salvarea lui Dinamo de la retrogradare, într-un moment în care nimeni nu mai credea în salvare. În sezonul actual, prin golurile lui, ne-a adus cele 6 puncte. 

Acum, îi putem îngădui și noi meciuri mai puțin reușite. Suntem siguri că într-o zi va ajunge acolo unde merită. În niciun caz la marginea Bucureștiului, sub comanda unui patron care-și tratează jucătorii ca pe o turmă de cornute. Lui Deian îi trebuie puțină răbdare. Are 24 de ani împliniți astăzi. E în grafic din toate punctele de vedere ale performanței. Trebuie să continue să se dăruiască în teren. Calitatea lui nu poate trece neobservată. 

Are și tupeul necesar pentru a se impune la o echipă cu jucători de valoare. Nu e departe ziua în care va ajunge la o echipă mare din Europa. Atunci va salva încă o dată Dinamo”se arată în mesajul publicat de suporterii din facțiunea DDB Italia, una dintre cele mai active din proiect. 

700.000 de euroa oferit Gigi Becali pentru Sorescu

3 curiozități după Dinamo - FC Argeș: un omagiu de nota 10, comparația cu un meci de legendă + premieră în istoria clubului
DINAMO - FC ARGEȘ
3 curiozități după Dinamo - FC Argeș: un omagiu de nota 10, comparația cu un meci de legendă + premieră în istoria clubului

Sorescu, prima reacție despre transferul la FCSB: „M-aș sacrifica”

Deian Sorescu (23 de ani), liderul „câinilor”, nu exclude un transfer la FCSB. Totuși, extrema alb-roșiilor nu a dorit să comenteze foarte mult pe marginea acestui subiect.

„Nu vreau să vorbesc despre un transfer, momentan sunt la Dinamo. Vă rog să vorbiți cu conducerea, eu nu știu nimic despre oferta de la FCSB. Cu mine n-a discutat absolut nimeni nimic. M-aș sacrifica pentru club, cu banii aduși pe mine s-ar da drumul la transferuri, vor veni jucători într-un număr mai mare pentru a scăpa echipa de unde este”, a declarat Sorescu.

Nu există altă variantă în momentul de față. Sorescu nu pot spune că e un mare dinamovist, nu a crescut la Dinamo. A venit de la Timișoara și și-a făcut datoria la Dinamo. Să recunoaștem că între Dinamo și FCSB nu există decât o rivalitate între suporteri, dar FCSB e departe de Dinamo în ceea ce privește lotul. 

Eu cred că plecarea lui Sorescu la FCSB e singura variantă pentru a scoate clubul de unde e. Nu știu cât e de legal! Important e să se ridice interdicția la transferuri, dacă nu îi va fi foarte greu lui Dinamo să se mențină în Liga 1 - Florin Prunea, fost jucător și oficial Dinamo

VIDEO Ionuț Negoiță, interviu exclusiv pentru GSP.RO: „Mă simt mult mai bine după plecarea de la Dinamo”

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV Cum încearcă DDB să ridice interdicția la transferuri de la Dinamo

3 curiozități după Dinamo - FC Argeș: un omagiu de nota 10, comparația cu un meci de legendă + premieră în istoria clubului

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (50)
cristi05
cristi05  •  31 August 2021, 08:49

i-am apreciat pe dinamovisti ca au incercat sa ajute clubul inclusiv financiar, ceea ce rapidistii nici macar nu au incercat. constat insa ca au inceput sa derapeze destul de mult. pana la urma fotbalistii nu sunt suporteri si pt ei fotbalul este doar o meserie (si care tine destul de putin). nu cred ca sunt prea multi suporteri ai lui Dinamo care ar ramane la un loc de munca la care nu li se platesc salariile, care e in insolventa si nu se stie ce se va intampla, daca au si alte variante si asta numai ca esti mandru ca lucrezi la faur sau republica sau ... daca un club nu mai poate sa asigure conditii minime pentru jucatori (ceea ce se intampla si la alte cluburi din RO nu numai la dinamo) suporterii n-ar trebui sa blameze jucatorii care incearca si alta varianta mai buna profesional si personal. si fiindca tot fac paralele intre Rapid si Dinamo, sa nu uitam ca Rapid a fost retrogradata din cauza insolventei si din acelasi motiv nu a fost inscrisa in Liga 1 desi promovase pe teren (la acea data inca nu intrase in faliment si poate nu intra daca celelalte cluburi din liga 1, FRF si Liga nu s-ar fi opus participarii in liga 1). QED.

contrabas3
contrabas3  •  31 August 2021, 08:37

Lăsați omul să plece la FCsB, dacă asta ajută pe Dinamo dpdv financiar! Adevărul este că avem nevoie de un fotbalist ca Sorescu la FCSB.

mehighms
mehighms  •  31 August 2021, 07:04
Postat de rocky5 pe 30 August 2021, 16:02

Mai bine mergeti cu demnitate in B decât sa-l dați ciobanului cu echipă suburbană ca sa joace la Giurgiu sau Buzau sau aiurea prin provincie! Si Rangers a fost in B si Milan chiar si Juve! Nu e nici o rușine! Rusine este sa iți asociezi numele cu un interlop!

auzi la kvsc .. rusine mai mare decat sa iti spun *** nu este!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (50)
Comentează