FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Sorescu, prima reacție despre transferul la FCSB: „M-aș sacrifica”

Dinamo - FC Argeș 0-2 | Deian Sorescu (23 de ani), liderul „câinilor”, nu exclude un transfer la FCSB. Totuși, extrema alb-roșilor nu a dorit să comenteze foarte mult pe marginea acestui subiect. +29   FOTO
Dinamo - FC Argeș 0-2 | Deian Sorescu (23 de ani), liderul „câinilor”, nu exclude un transfer la FCSB. Totuși, extrema alb-roșilor nu a dorit să comenteze foarte mult pe marginea acestui subiect.

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 august 2021 20:45 / Actualizat sambata, 28 august 2021 20:59

Dinamo - FC Argeș 0-2 | Deian Sorescu (23 de ani), liderul „câinilor”, nu exclude un transfer la FCSB. Totuși, extrema alb-roșiilor nu a dorit să comenteze foarte mult pe marginea acestui subiect.

Toate detaliile despre Dinamo - FC Argeș, AICI!

Gigi Becali a făcut o ofertă oficială pentru Deian Sorescu în valoare de 750.000 de euro. Dinamo a refuzat-o, dar este deschisă la negocieri - toate detaliile, AICI.

„Nu vreau să vorbesc despre un transfer, momentan sunt la Dinamo. Vă rog să vorbiți cu conducerea, eu nu știu nimic despre oferta de la FCSB. Cu mine n-a discutat absolut nimeni nimic. M-aș sacrifica pentru club, cu banii aduși pe mine s-ar da drumul la transferuri, vor veni jucători într-un număr mai mare pentru a scăpa echipa de unde este”, a declarat Sorescu.

Deian Sorescu, despre Dinamo - FC Argeș 0-2: „Tinerii au o frică în teren”

„Cu siguranță ne va fi greu și de-acum încolo, nu reușim să înscriem, să gustăm din victorie. Nu este o presiune foarte mare, pentru că suntem încă în campionatul regulat. E un clasament strâns, dar, dacă o ținem așa...

Eu mă simt ok, îmi doresc să câștig cu Dinamo, să lupt pentru fiecare minge. Așa sunt eu, mai dur în teren. Dar după dau mâna cu orice adversar, acesta e stilul meu. Îmi doresc, avem jucători tineri, cu calitate, însă au o teamă de a juca”, a mai spus Sorescu.

Nu mă așteptam să fiu la națională. Era singura mea dorință de ziua de naștere, care e mâine
Deian Sorescu, extremă Dinamo

Suntem triști. Chiar dacă am început bine campionatul, știam că vor fi meciuri grele în continuare. E greu cu așa mulți tineri să putem crede că vom avea vreun joc ușor. Am avut mult mai multe ocazii decât ei, dar din păcate am pierdut. Execuțiile lui Tănase au făcut diferența. 

Sperăm să se rezolve situația noastră, avem nevoie de întăriri, de transferuri. Nu cred că am jucat foarte rău, nu cred că ne-a dominat cineva până acum de la cap la coadă. Din păcate, se fac greșeli, luăm gol, apoi e greu să revenim. Doar în două meciuri am revenit după ce am fost conduși, în restul nu 
Mihai Eșanu, portar Dinamo

Dinamo - FC Argeș 0-2 » „Câinii” ratează, „Dodel” marchează!

Argeș a început mai bine meciul, iar Ișfan putea marca golul etapei, însă foarfeca mijlocașului a fost blocată de Sorescu (3). 

În minutul 10, Cristi Tănase deschidea scorul cu o execuție sublimă din marginea careului. Mingea degajată de Greab a fost prelungită pe spate, cu capul, de Said până la Tănase. „Decarul” piteștenilor a preluat pe poziție viitoare și nu a stat pe gânduri. A șutat de la aproximativ 20 de metri direct în vinclu. Eșanu, portarul „câinilor”, a rămas fără reacție! 

+25 FOTO

Au urmat replicile „câinilor”. Bordușanu, intrat în locul accidentatului Amzar, a șutat în Miguel de la 11 metri (41), iar Moldoveanu a ratat o șansă imensă în prelungirile primului act (45+1). Atacantul lui Bonetti l-a driblat pe Greab, dar a șutat în piciorul aceluiași Miguel, providențial pentru oaspeți. 

Dinamo a alergat după egalare și în partea secundă, însă golul nu s-a lipit de alb-roșii. Neicuțescu a trimis milimetric pe lângă, pentru ca la faza imediat următoare Cristi Tănase să majoreze avantajul Argeșului (62). Dumitrașcu i-a așezat mingea la marginea careului, iar „Dodel” n-a iertat nici cu stângul: șut plasat perfect, la „lung”.

1.400 de faniau asistat la partida din Ștefan cel Mare

3 „duble”are Tănase în Liga 1 (270 de meciuri). Precedentele două au fost reușite în tricoul lui FCSB

Citește mai multe știri de actualitate:

Revine Budescu la FCSB? MM Stoica face lumină: „A reziliat cu Damac”

Marius Șumudică, acord cu Neluțu Varga pentru rezilierea contractului cu CFR Cluj! Dan Petrescu va fi instalat azi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (44)
tororosso
tororosso  •  29 August 2021, 11:56

Sorescu : „M-aș sacrifica” ... te sacrifici în momentul în care te duci la o echipă săracă și fără viitor dar când beneficiul este în favoarea ta atunci mucles băiețaș . Din câte dai de înțeles mătăluță nu stai nici în căruță nici sub ea. Ai șansa să joci la un club potent financiar iar gestul lui Beacali este unul benefic clubului . Cine va mai da 750.000 euro ? Mureșan forțează nota dar ar putea să o ia în barbă sau recurge la ridicarea sumei de transfer tocmai pentru a nu putea jucătorul a fi vândut !

endeavour
endeavour  •  29 August 2021, 11:09

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cri5ti
cri5ti  •  29 August 2021, 10:16

nu are ce cauta la FCSB cu atitudinea asta.. "m-aș sacrifica".. E clar ca vine doar pt a-și scăpa clubul de moarte.... dacă nu da totul pt echipa nu are ce cauta

Vezi toate comentariile (44)
Comentează