FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - POLI IAȘI 2-1

VIDEO + FOTO „De-acum sunt un «lup»!”. Kosovarul Albin Berisha, gol la debut pentru Petrolul + visează să ajungă la echipa națională

Albin Berisha +42   FOTO
Albin Berisha

Articol de , , , - Publicat sambata, 17 februarie 2024 09:00 / Actualizat sambata, 17 februarie 2024 09:50

Petrolul a câștigat dramatic meciul cu Poli Iași, 2-1, iar kosovarul Albin Berisha (23 de ani) a adus victoria prahovenilor în cel de-al patrulea minut de prelungiri.

Albin Berisha a venit în urmă cu mai puțin de două săptămâni la Ploiești, fiind cumpărat cu 200.000 de euro de la FC Ballkani.

Și chiar la primul meci în care Florin Pîrvu l-a trimis pe teren, kosovarul și-a arătat clasa și-a marcat, aducând cele trei puncte Petrolului în disputa cu Poli Iași.

Veteranul de la Poli Iași, acuzații după 1-2 cu Petrolul: „Toți o vor pe Dinamo și dau în noi!”
Petrolul - Poli Iași
Veteranul de la Poli Iași, acuzații după 1-2 cu Petrolul: „Toți o vor pe Dinamo și dau în noi!”

Albin Berisha: „Să-mi descriu golul? A fost incredibil!”

„Primul meci, primul gol, însă mai importante sunt cele trei puncte. A fost o partidă foarte bună, am arătat că avem mentalitate de câștigători. 

Chiar dacă învingi în ultimul minut, tot o victorie rămâne. Am arătat că avem mentalitate, că ne putem concentra și vrem să arătăm asta și în alte partide”, a spus la final Albin Berisha.

Să-mi descriu golul? A fost incredibil! Am șutat și am fost în dubii dacă va intra în poartă sau nu. Ăsta a fost sentimentul meu
Albin Berisha, atacant Petrolul

Întrebat cum i s-a părut atmosfera specială de pe „Ilie Oană”, kosovarul a rămas impresionant de fani: 

„A fost o senzație foarte plăcută pentru mine la acest prim joc, având la alături toți acești suporteri. Sunt bucuros că am reușit să câștigăm. De-acum sunt un «lup» și eu”.

+38 FOTO

„Mă gândesc la echipa națională! Este un vis”

La începutul lui februarie, România și-a aflat adversarele în grupa de Liga Națiunilor, în urma tragerii la sorți de la Paris.

„Tricolorii” au fost repartizați în grupa 2 din Liga C și vor da din nou peste Kosovo, după scandalul de la București, din 2023. Celelalte adversare sunt Cipru și Lituania/Gibraltar, în funcție de rezultatul barajului dintre cele două.

„Suntem mai mulți jucători din Kosovo acum în România și vom lupta să câștigăm. Normal că mă gândesc la echipa națională, este un vis pentru orice fotbalist!”, a mai declarat atacantul.

Cum a arătata cariera lui Berisha

Acesta și-a început cariera în Albania, la FK Kukesi. Au urmat apoi transferurile la KF Laci și FC Besa, iar în 2019 a ajuns la FC Ballkani

A fost împrumutat de 2 ori, la KF Liria și FC Malisheva, iar din vara lui 2022 a jucat numai la Ballkani. Cu formația din Kosovo a câștigat 2 titluri de campion și o Supercupă.

În tricoul lui Ballkani a adunat 75 de partide, în care a reușit să marcheze 12 goluri și a dat 2 pase decisive. Pe site-ul de specialitate Transfermarkt.de, el este cotat la suma de 250.000 de euro.

Match Quiz Manchester City - Chelsea

Ești expert în Premier League? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Manchester City - Chelsea și ia-ne premiile!

Citește și:

Scandal la finalul partidei Petrolul – Poli Iași! Căpitanul Valentin Țicu, înjurat de ultrașii „lupilor galbeni”
Petrolul – Poli Iași
Scandal la finalul partidei Petrolul – Poli Iași! Căpitanul Valentin Țicu, înjurat de ultrașii „lupilor galbeni”
Discurs-manifest după meciul din Superligă: „Am fost penibili, am intrat cu nasul pe sus!”
PETROLUL - POLI IAȘI 2-1
Discurs-manifest după meciul din Superligă: „Am fost penibili, am intrat cu nasul pe sus!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează