FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

OFICIAL Dinamo dă lovitura! Aleix Garcia, ex-Manchester City, a semnat cu formația alb-roșie

Aleix Garcia, fostul mijlocaș de la Manchester City, vine la Dinamo
Aleix Garcia, fostul mijlocaș de la Manchester City, vine la Dinamo

Articol de - Publicat luni, 05 octombrie 2020 11:52 / Actualizat marti, 06 octombrie 2020 00:29

Aleix Garcia, 23 de ani, a semnat cu Dinamo, fiind cel mai important transfer realizat de formația alb-roșie în această vară. Mutarea a fost anunțată în exclusivitate de Gazeta Sporturilor, încă de pe 16 septembrie. 

UPDATE 23:30 Pablo Cortacero, încântat de ultimul transfer al lui Dinamo

Pablo Cortacero a reacționat imediat după oficializarea transferului mijlocașului Aleix Garcia: „Vreau să le mulțumesc celor din conducerea clubului pentru treaba grozavă pe care au făcut-o aducând la echipa noastră un jucător dorit de marile cluburi europene. Forza Dinamo!”.

UPDATE 23:09 » Aleix Garcia a semnat cu Dinamo

După mai multe runde de negocieri, Dinamo a anunțat că a ajuns la un acord cu Aleix Garcia.

OFICIAL. Aleix Garcia Serrano, de la Manchester City la Dinamo București

Manchester City și Dinamo București au ajuns la un acord în această seară pentru transferul definitiv al mijlocașului spaniol Aleix Garcia Serrano (23 de ani) la clubul din Ștefan cel Mare.

Transferat de la Villarreal CF la Manchester City în vara anului 2015, Aleix Garcia Serrano a evoluat în carieră pentru Manchester City U23, Manchester City și apoi, sub formă de împrumut, pentru Girona (Spania) și Mouscron (Belgia).

Bine ai venit la Dinamo București, Aleix Garcia Serrano!

Aleix Garcia Serrano a fost împrumutat la Girona în perioada 1 august 2017-30 iunie 2019 și a adunat 51 de meciuri și 3 goluri în La Liga, în două sezoane competiționale. Noul mijlocaș este originar din zonă, fiind născut pe 28 iunie 1997, la Ulldecona, în Catalonia.
- Comunicat Dinamo

OFICIAL Dinamo dă lovitura! Aleix Garcia, ex-Manchester City, a semnat cu formația alb-roșie

23 de meciuriși 5 goluri a adunat Aleix Garcia Serrano, sezonul trecut, pentru Mouscron în prima ligă a campionatului din Belgia. A mai jucat două meciuri în Cupa Belgiei.

9 partidea jucat Aleix Garcia Serrano pentru Manchester City, dintre care 4 în Premier League, 3 în Cupa Angliei și 2 în Cupa Ligii. A marcat un gol pentru "cetățenii" lui Pep Guardiola în Cupa Ligii, într-o victorie cu Swansea, scor 2-1 pe 21 septembrie 2016.

14 meciuriare Aleix Garcia Serrano la loturile naționale de juniori ale Spaniei: două la Spania U16, 9/1 la Spania U17, 2/2 la Spania U18 și unul la Spania U21.

„Câinii” au adus azi și un fundaș senegalez din Spania, Abdoulaye Ba (29 de ani)

UPDATE ora 17:45

Dinamo ar fi ajuns la un acord cu Aleix Garcia, fostul jucător al lui Manchester City. Mijlocașul spaniol în vârstă de 23 de ani este așteptat la București, pentru a pune la punct ultimele detalii. 

VIDEO Adrian Porumboiu îl face praf pe Radu Petrescu: „Trebuie scos din arbitraj! Lamentabil, te doare capul!”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Noi critici pentru transferurile „câinilor”: „Nu înțeleg cum Dinamo poate lua asemenea jucători. Nu l-aș fi adus niciodată”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (285)
gabri80el
gabri80el  •  07 Octombrie 2020, 04:32
Postat de mario_rdfe_ pe 06 Octombrie 2020, 17:26

Eu nu ma iau dupa cota transfermarkrt. Ma uit unde si cat a jucat si ajung la concluzia ca este cu mult peste nivelul fotbalului romanesc. nu il fac fotbalist mare, ca daca era...juca la un nivel foarte inalt ! omul asta a prins totusi 9 meciuri OFICIALE in echipa de galactici a lui city ! a prins 50 plus de meciuri in primera division..si are doar 23 de ani, cum sa il numesti rebut ? este cu cateva luni mai mare decat perlele voastre, Coman si Man ! cat de penibil sa fii sa il numesti rebut ? nu te cobori la nivelul meu de cunostinte zici, esti informat tare, a ? daca eraiu informat, nu ziceai ca nu l a vrut nimeni, nici macar o retrogradata..afla de la mine ca PRESA SPANIOLA...deci spaniolii, au scris ca Garcia a venit la Dinamo dupa ce a refuzat Granada, Osasuna si Valladolid. vezi ca este articolul pe digi, si in presa spaniola...te umfli in pene ca esti informat si cunoscator, dar dormi in ghete si iti exprimi aici penibilitatea !

deci el a renuntat la echipe precum granada care joaca in cupele europene doar sa vina la dinamo sa joace ca in romania sigur isi va face un nume :)))))))))))))).cat de penibil sa crezi asa ceva cand orice jucator roman oricat de slab ar fi el ar accepta pe loc orice oferta din spania chiar si liga 2 dar s-a trezit unul mai destept ca a descoperit in romania un campionat superior si sigur va avea multe de invatat.este bine ca presele scriu despre el :)))) cred ca doar cu asta se va alege. eu urmaresc campionatul spaniol si englezesc mai bine decat te cunosti tu pe tine si nu-mi aduc aminte in partidele mentionate de tine (50 in spania) sa fi auzit de el vreodata sau sa se fi remarcat cu ceva ca totusi sunt 50 de partide nu 5.iar cu asemenea partide jucate in spania nu ai cum sa nu iesi la suprafatra cu ceva anume. ceea ce tu nu intelegi este ca omul asta a ajuns la cluburi mari pentru ca la inceput o fi fost la un club mare dar cand a vazut ca nu face fata a inceput sa fie imprumutat pe ici pe colo . nu cred ca mouscron lasa un jucator de o valoare asa usor mai ales in situatia in care este.si eu m-am referit strict la aceeasi echipa .

creeperno
creeperno  •  06 Octombrie 2020, 22:51

La anul te dam pe 10 milioane euro

Vezi toate comentariile (285)
Comentează