FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Noi critici pentru transferurile „câinilor”: „Nu înțeleg cum poate lua Dinamo asemenea jucători. Nu l-aș fi adus niciodată”

Polonezul Janusz Gol, una dintre primele achiziții ale „câinilor”, a fost luat în colimator FOTO Constantin Ștefăniță +38   FOTO
Polonezul Janusz Gol, una dintre primele achiziții ale „câinilor”, a fost luat în colimator FOTO Constantin Ștefăniță

Articol de GSP - Publicat luni, 05 octombrie 2020 10:53 / Actualizat joi, 05 noiembrie 2020 15:35

Dinamo s-a reinventat în ultimele luni, investitorii spanioli care au cumpărt clubul transferând nu mai puțin de 10 jucători. 

Polonezul Janusz Gol, una dintre primele achiziții ale „câinilor”, a fost luat în colimator pentru prestația din derby-ul cu FCSB, pierdut cu 2-3. Gol a greșit flagrant la primul gol al FCSB-ului și ar fi trebuit să fie eliminat în minutul 13, pentru o lovitură de cot grosoalană, aplicată în plină figură lui Perianu. Mijlocașul polonez a fost criticat în această dimineață de Vivi Răchită (50 de ani), fostul antrenor al celor de la Petrolul Ploiești. 

Nu l-aș fi luat niciodată la o echipă pe care o antrenez. Nu înțeleg cum Dinamo poate lua asemenea jucători. 

Din păcate, rezultatele nu sunt cele pe care le așteaptă cei de acolo. Dinamo a prins-o pe FCSB într-un moment destul de greu, nu știu când o vor mai prinde așa”, a declarat Vivi Răchită, la emisiunea „Digi Sport Matinal”. 

4a fost nota primită de Janusz Gol în Derby de România. Polonezul a fost printre cei mai slabi jucători din tabăra „câinilor”

325.000 de euroeste cota polonezului pe transfermarkt

8 selecțiiare Gol la prima reprezentativă a țării sale

FOTO Imagini spectaculoase din meciul FCSB - Dinamo 3-2: 

+34 FOTO

VIDEO Adrian Porumboiu îl face praf pe Radu Petrescu: „Trebuie scos din arbitraj! Lamentabil, te doare capul!”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Dinamo chiar e DISTRUSĂ de arbitri! Din protejații puterii, „câinii” au ajuns cei mai dezavantajați din Liga 1!

Dumitru Dragomir, acuzații explozive: „Victor Ponta a scutit-o pe Dinamo de vreo 24 de milioane de dolari. N-a fost legal”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
dvd1
dvd1  •  05 Octombrie 2020, 16:08

asa e, cum gaseste Dinamo *** de astea e greu de crezut. Daca cauti mult si cu greu nu izbutesti sa gasesti asa ***. Dinamo e cea mai sigura candidata la retrogradare. Impotriva nu e antrenor nici la sugaci. Aia 2 portari sint mai mult decit zero barat. In Liga 1 nu se trage la poarta deloc iar ocazii apar asa 1-2 din intimplare. Si cu toate astea au izbutit sa ia goluri la fiecare sut care a nimerit pe poarta. Retrageti Dinamo din campionat imediat pina nu e prea tirziu. Sa vedeti scor cu Craiova etapa viitoare. O sa ia 4-5 goluri.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kamouniyak
kamouniyak  •  05 Octombrie 2020, 13:49

Gol a facut o greseala mare, dar in rest tine bine de minge si e puternic. Rachita nu stie ce vorbeste, el era cel mai slab fundas al Stelei jntr-o perioada cand terminau pe 3 sau 4 cu Poturca antrenor. Ce fotbal stie el??

Vezi toate comentariile (19)
Comentează