FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo chiar e DISTRUSĂ de arbitri! Din protejații puterii, „câinii” au ajuns cei mai dezavantajați din Liga 1!

Dinamo a fost victima arbitrilor în acest sezon. foto: Raed Krishan
Dinamo a fost victima arbitrilor în acest sezon. foto: Raed Krishan

Articol de , , - Publicat luni, 05 octombrie 2020 07:19 / Actualizat luni, 05 octombrie 2020 07:33

Penalty-ul pe care l-a inventat Radu Petrescu în derby-ul FCSB - Dinamo 3-2 nu constituie o excepție, ”câinii” sunt cei mai dezavantajați din tot campionatul. Echipele pe care brigăzile le ajută cel mai des: Craiova, FC Botoșani și Hermannstadt.

Dinamo a pierdut cu FCSB, 2-3, din cauza unui penalty și a unui cartonaș roșu pe care Radu Petrescu le-a inventat spre finalul partidei, dar devine deja obișnuit ca roș-albii să fie dezavantajați. Diferența dintre greșelile pe care le comit brigăzile în favoarea unei echipe și erorile înregistrate împotriva ei îi face pe "câini" victimele clasice ale arbitrilor. 

Petrescu gafează meci de meci

Roș-albii aveau la Revoluție reputația de protejați ai puterii politice, favorizați în anii din comunism cu transferuri realizate cu forța și cu arbitraje favorabile, arbitrii de acum se comportă ca și cum ar căuta să echilibreze scorul la scara istoriei. Împotriva niciunui club din Liga 1 nu au fost comise la fel de multe greșeli.

De cinci ori a plătit Dinamo din pricina erorilor pe care le-au comis brigăzile în etapele disputate până acum din sezonul acesta. Echipa lui Contra a fost favorizată în două rânduri. Diferența este, așadar, de trei greșeli împotrivă, un scor pe care nu îl mai are nicio altă formație.

Cine a beneficiat cel mai mult de erorile "centralilor" și ale asistenților? U Craiova, FC Botoșani, Hermannstadt, fiecare cu câte trei greșeli "pro". Aproape la fel de rău ca Dinamo au suferit Clinceni sau Poli Iași. 

Pe "câini" i-a dezavantajat sâmbătă seară tocmai gafeurul cel mai mare din lotul arbitrilor. Radu Petrescu e, de departe, cel mai slab arbitru din sezonul curent, cu șase greșeli majore în primele șase etape. În medie, Petrescu ratează o decizie importantă în fiecare partidă pe care o conduce

25 de erori majoreau comis arbitrii în aceste prime șase etape din Liga 1. De cele mai multe ori a gafat Radu Petrescu, de șase ori. Au greșit de câte două ori Alexandru Cerei și Istvan Kovacs

Dinamo chiar e DISTRUSĂ de arbitri! Din protejații puterii, „câinii” au ajuns cei mai dezavantajați din Liga 1!

VIDEO Adrian Porumboiu îl face praf pe Radu Petrescu: „Trebuie scos din arbitraj! Lamentabil, te doare capul!”

FOTO Imagini spectaculoase din meciul FCSB - Dinamo 3-2: 

+34 FOTO

Citește și alte știri de actualitate: 

Dinamo ia măsuri după arbitrajul cu FCSB » Anunț categoric al lui Pablo Cortacero: „Vom face o plângere!”

MM Stoica și Ion Crăciunescu s-au confruntat în direct: „Vă rog frumos, vreau și eu să vorbesc!” / „Nu țipa, că sunt sperios”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (135)
394966434424757
Mihai Dinu  •  05 Octombrie 2020, 23:05

Felicitari, d-lor ziaristi pentru articol, pentru statistici, pentru cifre, care exprima obiectivitate! Mai mult, vreau sa scot in evidenta ca ati mai avut un articol, chiar inaintea meciului, in care analizati prestatiile arbitrului(!?) R.Petrescu vis a vis de cele doua echipe, subliminal lasand sa se inteleaga ca Dinamo va fi dezavantajata! Asa a fost, respect!

sakamoto
sakamoto  •  05 Octombrie 2020, 19:12

In anul 2002 la Timisoara, Poli-Dinamu, arbitrul burloiu elimina 4-patru-jucatori de la Poli Timisoara! Militienii au cistigat cu scorul de 3-2 si nu au protestat la arbitrajul infect al burloiului. Pt dinsii a fost mana cereasca. De atunci militienii au devenit cel mai furat club de pe planeta. Vae vincis!

Vezi toate comentariile (135)
Comentează