FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 3-2

MM Stoica și Ion Crăciunescu s-au confruntat în direct: „Vă rog frumos, vreau și eu să vorbesc!” / „Nu țipa, că sunt sperios”

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a reanalizat cele mai controversate faze ale derby-ului cu Dinamo, 3-2. +38   FOTO
Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a reanalizat cele mai controversate faze ale derby-ului cu Dinamo, 3-2.

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 octombrie 2020 21:09 / Actualizat duminica, 04 octombrie 2020 23:12

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a reanalizat cele mai controversate faze ale derby-ului cu Dinamo, 3-2, la 24 de ore de la meci. În timpul intervenției oficialui roș-albastru, în dialog prin telefon a intrat și Ion Crăciunescu. 

  • MM Stoica nu este de acord cu părerile foștilor mari arbitri internaționali Ion Crăciunescu, Adrian Porumboiu și Cristi Balaj, care susțin că penalty-ul acordat lui Dinamo este corect, iar cel dictat în favoarea lui FCSB nu - detalii, AICI.
  • Oficialul roș-albaștrilor susține că Dinamo trebuia să rămână în 10 oameni din minutul 12, când Gol l-a lovit cu cotul în plină figură pe Perianu. La această fază, Crăciunescu i-a dat dreptate totală lui MM.

„În minutul 13, Radu Petrescu refuză să elimine un jucător de la Dinamo, care ne lovește copilul cu brațul în figură. Trebuie să luăm cronologic fazele. Se disputa altfel partida dacă ei rămâneau în 10. Roșu clar! Dacă ridici mâna la nivelul feței adversarului, e galben. Dacă duci mână către adversar, e roșu. 

După care vine penalty-ul lui Dinamo. Domnul Crăciunescu spune că îl lovește la nivelul gâtului. Nu, îi pune mâna pe piept, primește o palmă și Lopez simulează. Dacă aici dai penalty, la Man e penalty mai clar! Nu e roșu, dar e penalty. De ce? Pentru că Lopez îl împinge cu antebrațul pe Man în zona lombară. Este fault!”, a spus Stoica, în cadrul emisiunii „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Văzând că moderatorul Radu Naum nu este convins de faza care a decis meciul, oficialul roș-albaștrilor s-a arătat iritat: „După ce v-am explicat atât de clar, încă insistați că nu e penalty la Man?! Doamne, Dumnezeule! Puneți faza încă o dată. Să fim serioși. Nu mă interesează ce spun cei 3 foști mari arbitri! Am și eu destulă experiență”.

Ulterior, în direct a intrat și fostul arbitru internațional Ion Crăciunescu. A urmat un dialog cu MM Stoica.

Crăciunescu: La faza cu Man trebuie să ne uităm dacă există o împingere înainte ca Lopez să joace mingea. Nu putem să sancționăm acest fotbalist care deposedează corect. Joacă mingea din lateral, după care se produce, normal, un contact între cei doi.
MM: Ioane, e penalty la Panțîru? 

Crăciunescu: Știi că eu te respect. Dar ce se întâmplă dacă noi îi dăm o palmă în piept unui adversar, chiar în partea superioară, la nivelul gâtului? Nu e o acțiune normală de joc.
MM: Nu cumva este simulare la jucătorul dinamovist? Vă rog frumos, vreau și eu să vorbesc!

Crăciunescu: Nu țipa, că eu sunt sperios.
MM: Nu pot să mă cert cu tine în viața mea, dar Panțîru îi pune mâna în piept. Lopez accentuează căderea după ce pune mâna pe el.

Crăciunescu: Sunt două greșeli. Prima o comite Panțîru, care îl lovește în piept pe adversar, iar Lopez amplifică lovitura. Eu îi sancționam pe amândoi. Dar dădeam penalty.
MM: Ai reținut intervenția asupra lui Perianu de la Liberec? Când e contact clar și Perianu accentuează căderea.

Crăciunescu: La faza cu Perianu și Gol e roșu.
MM: Indiscutabil!

MM Stoica și Ion Crăciunescu s-au confruntat în direct: „Vă rog frumos, vreau și eu să vorbesc!” / „Nu țipa, că sunt sperios”

Captură: Digi Sport

VIDEO Jucătorii de la FCSB au sărbătorit în vestiar victoria cu Dinamo

FOTO Cele mai tari imagini din meciul FCSB - Dinamo 3-2

+34 FOTO

Citește mai multe știri despre FCSB:

FCSB a anunțat despărțirea de un jucător! Merge la o rivală din play-off-ul campionatului trecut

Administrator-huligan » Vechiul MM a revenit oficial în Liga 1: a făcut iar scandal

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (101)
sooos1ck
sooos1ck  •  05 Octombrie 2020, 22:24
Postat de prazberg pe 05 Octombrie 2020, 19:11

Mda, cand primesc oltenii penalty-uri CORECT ACORDATE e sfarsitul lumii. Pe Meme nu-l intereseaza ce au arbitrii de zis, el stie mai bine! E criminal omu' asta =))

Pai daca se dadea rosu corect la faza Perianu -Gol, aveam alt meci. Dinamo a scapat bine doar cu 2 - 3!

Vezi toate comentariile (101)
Comentează