FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 3-2

FCSB - DINAMO 3-2. Administrator-huligan » Vechiul MM a revenit oficial în Liga 1: a făcut iar scandal

MM Stoica a făcut scandal la derby-ul cu Dinamo
MM Stoica a făcut scandal la derby-ul cu Dinamo

Articol de , , - Publicat duminica, 04 octombrie 2020 19:30 / Actualizat duminica, 04 octombrie 2020 19:58

Mihai Stoica a fost numit în zilele trecute președinte al Consiliului de Administrație al FCSB. Ocuparea celei mai importante funcții din club nu l-a împiedicat să facă scandal în derby-ul cu Dinamo (3-2): și-a înjurat adversarii, a plâns, l-a criticat pe arbitru pe Facebook în timpul meciului. 

MM a lovit un suporter al FCSB în timpul unui meci, când el ocupa funcția de director sportiv, acum a avansat, e președinte al Consiliului de Administrație, și se comportă la fel. După victoria cu Dinamo i-a înjurat pe Contra, antrenorul adversarilor, și pe Bogdan Bălănescu, directorul general din Ștefan cel Mare.

Stoica fusese agitat și în timpul partidei. În pauză a scris pe Facebook: "Dacă ăsta a fost penalty înseamnă că am petrecut de pomană timp în fotbal. 28 de ani". Se referea la lovitura de pedeapsă din care marcaseră dinamoviștii, ca urmare a unui fault pe care îl comisese Panțâru asupra lui Alexander Gonzalez.

„Nu e bun cu nimic pentru fotbal!"

Crăciunescu și Porumboiu au considerat că penalty-ul a fost acordat corect. "Felul cum Panțâru mișcă mâna stângă nu e natural, el duce brațul ca să-și oprească adversarul care-l depășea" a fost explicația foștilor arbitri.

Mihai Stoica a rămas tensionat și după ce a postat pe Facebook. Argăseală a strigat la un moment dat la oamenii care se aflau pe bancă să trimită o apă în tribună pentru MM, căruia i s-ar fi făcut rău din cauza tensiunii pe care i-o provoca meciul. Șeful Consiliului de Administrație a plâns, pe urmă, când Florin Tănase a transformat penalty-ul pentru 3-2 și apoi a coborât pe teren ca să-i strângă pe jucători într-o horă.

Contra, cu care Stoica s-a înjurat după meci, a fost enervat de comportament: "Lui îi place să provoace, știm asta foarte bine, și nici nu are rost să discutăm prea mult despre un personaj care nu-i face nici un bine fotbalului românesc. Prefer să nu discut despre asemenea personaje!". 

"E cea mai tare victorie în derby din viața mea! Și am avut multe, inclusiv în finala Cupei, dar asta e mai tare!" - Mihai Stoica, pe Facebook

"Nu am mai văzut un comportament cum a fost acesta al conducerii de la FCSB. Și oamenii din tribune, și aceia de pe bancă au țipat la arbitru încontinuu, au sărit la fiecare fază să protesteze, nu l-au lăsat deloc pe Radu Petrescu să-și facă meseria. El a greșit când a inventat un penalty și o eliminare, dar vreau să cred că n-a intenționat să ne dezavantajeze" - Cosmin Contra, antrenor Dinamo

3 ani și 6 lunide închisoare cu executare a fost pedeapsa pe care a primit-o Mihai Stoica în "Dosarul Transferurilor". După ce a ieșit din pușcărie, el a ispășit și o pedeapsă complementară, a fost lipsit de dreptul de a mai lucra oficial în fotbal. Acum și-a consumat sancțiunea și a devenit președinte al CA de la FCSB, postul cel mai înalt din executivul clubului

„MM e un model pentru noi"

 După un meci în care Mihai Stoica a făcut iar scandal, Iulian Cristea l-a luat drept model pe managerul care tocmai își înjurase adversarii Contra și Bălănescu. "El e un model pentru noi, ne inspiră prin felul în care trăiește și suferă pentru clubul acesta", a spus fundașul central, marcator al unui gol în disputa cu Dinamo.

VIDEO. Cum au sărbătorit cei de la FCSB victoria cu Dinamo

MM STOICA, CV DE SCANDALAGIU

2005: A bătut un suporter al Stelei!
 
Unul dintre cele mai şocante gesturi a fost când a coborât din loja stadionului din Ghencea pentru a lovi cu pumnul un suporter al Stelei de la tribuna I. Se întâmpla în primăvara lui 2005, în timpul meciului Steaua - CFR 1-0. Fanul respectiv îl contesta pe Dică, unul dintre favoriţii managerului. MM a ieşit iniţial pe geamul lojei şi l-a ameninţat pe fan, care însă nu a fost intimidat de MM. Stoica a coborât apoi, însoţit de gărzile de corp ale lui Becali şi, când a ajuns lângă suporterul respectiv, i-a aplicat un pumn direct în faţă!

2006: I-a spus lui Pădureanu "Sper să te văd mai repede mort!" 

În finalul sezonului 2005-2006, în care Steaua a dus o luptă umăr la umăr cu Rapid pentru titlu, roş-albaştrii au pierdut la Bistriţa, scor 0-1, un meci în care au fost dezavantajaţi de arbitrul Serea, care le-a refuzat două penalty-uri. După finalul meciului, l-au lăsat nervii pe MM, care după ce l-a înjurat pe Jean Pădureanu, i-a pus mâna în gât şi i-a strigat: "Vreau să te văd mort cât mai repede, nenorocitule!". Pădureanu a rămas şocat: "În viaţa mea nu am văzut un comportament mai huliganic".

2007: Borcea i-a stins trabucul pe frunte 

După ce a plecat de la Steaua, în aprilie 2007, MM a semnat cu Urziceni şi chiar la primul meci împotriva lui Dinamo a ieşit scandal. A contestat violent câteva decizii ale arbitrilor, a fost eliminat şi, în timp ce părăsea terenul, striga şi gesticula în direcţia lojei în care se afla Cristi Borcea. Martori de atunci au povestit la vremea respectivă că MM chiar ar fi intrat în încăperea unde era oficialul dinamovist şi a continuat să-l ameninţe, însă Borcea i-ar fi stins trabucul pe frunte.

2013: Sancţionat pentru agresiune 

Înaintea meciului pe care Steaua urma să-l joace în preliminariile UCL la Skopje, cu Vardar, în iulie 2013, Stoica şi-a petrecut noaptea la poliţie, iar dimineaţa jocului la un tribunal, unde a fost judecată o plângere împotriva lui. "Ia plecaţi în p**a mea de aici! Mă rog de voi să plecaţi? Afară, dă-te-n p**a mea! Gata, hai! Nu mă face să dau în tine! Cum p**a mea să nu pot să dau în tine? Ieși, băga-mi-aș p**a în familia ta!", a spus MM către reporterul și cameramanul ProTV.

2017: S-a îmbătat şi a provocat o bătaie generală

În noiembrie, Mihai Stoica a fost din nou în centrul unui scandal monstru, în clubul LOFT din centrul Capitalei. "MM a început să arunce cu sticlele, a spart tot ce era pe masă. S-au împins în club cu niște clienți, apoi au ieșit afară, au spart geamurile de la intrare cu sticlele. Totul era distrus pe masa lor, iar pe lângă ei erau doar sticle sparte și cioburi. Arunca în parcare cu sticlele de băutură, toți prietenii lui încercau să-l calmeze", spuneau la acel moment sursele GSP.

Citește și alte știri despre FCSB:

FCSB - DINAMO 3-2. EXCLUSIV Rivalii recunosc și ei eroarea imensă a lui Radu Petrescu: „A fost o greșeală vizibilă, a influențat rezultatul”

FCSB - DINAMO 3-2. Mihai Stoica, reacție în mijlocul nopții după Derby: „Cea mai tare victorie din viața mea” » Ce zice despre penalty-ul controversat

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (166)
boogeyman68
boogeyman68  •  05 Octombrie 2020, 17:38

Prea putin ai stat la puscarie *** de aia inca ai acest tupeu si educatie de manelist.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catathedon
catathedon  •  05 Octombrie 2020, 17:34

Sa revina narcis raducan !!!!!!

liviuemil
liviuemil  •  05 Octombrie 2020, 17:06

La concluziile astea ajungi cind pui botul la ce spune unul dus cu pluta, Contra. Ca antrenor al nationalei, ce enormitati debita ???

Vezi toate comentariile (166)
Comentează
Close