FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 3-2

FCSB - DINAMO 3-2. EXCLUSIV Rivalii recunosc și ei eroarea imensă a lui Radu Petrescu: „A fost o greșeală vizibilă, a influențat rezultatul”

Narcis Răducan recunoaște că eroarea comisă de Radu Petrescu  a influențat rezultatul final al partidei. +38   FOTO
Narcis Răducan recunoaște că eroarea comisă de Radu Petrescu a influențat rezultatul final al partidei.

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 octombrie 2020 09:38 / Actualizat duminica, 04 octombrie 2020 13:16

Narcis Răducan (46 de ani), fostul director sportiv al celor de la FCSB, a analizat la GSP Live derby-ul câștigat de roș-albaștri în fața lui Dinamo, scor 3-2, și recunoaște că eroarea comisă de Radu Petrescu în minutul 75 a influențat rezultatul final al partidei.

„A fost un meci foarte, foarte bun, neașteptat de bun, cu un ritm excelent. Am fost norocoși. Într-adevăr, a fost vizibilă greșeala de arbitraj și a influențat și rezultatul.

Dinamo s-a ridicat la înălțimea acestui joc, se vede că există o calitate superioară față de anul trecut. Hai să considerăm că au fost egali cu cei de la FCSB, dacă scoatem din ecuație ultimul gol. Dar eu cred că așteptările sunt mai mari, dacă ne raportăm la salariile care s-au vehciulat în presă. Mă aștept ca Dinamo să-și arate adevăratul potențial după pauza provocată de meciurile echipei naționale. Ar fi o greșeală ca șefii să n-aibă răbdare cu Cosmin Contra. Nu poate fi judecat, are circumstanțe atenuante”, a spus Narcis Răducan, la GSP Live. 

Cunosc potențialul celor de la FCSB și nu m-a surprins faptul că au alergat atât de bine. Și-au păstrat un anumit nivel fizic, e un club bine organizat” - Narcis Răducan, fost director sportiv FCSB

FOTO Cele mai tari imagini din Derby de România: 

+34 FOTO

Citește și alte știri despre meciul FCSB - Dinamo 3-2: 

Fostul președinte al lui Dinamo, acuzații grave la adresa lui Radu Petrescu: „S-a întâmplat ceva la pauză sau se întâmplase ceva dinainte! O decizie grosolan greșită!”

Mihai Stoica, reacție în mijlocul nopții după Derby: „Cea mai tare victorie din viața mea” » Ce zice despre penalty-ul controversat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
394966434424757
Mihai Dinu  •  04 Octombrie 2020, 20:50

Pe langa vicierea rezultatului de catre arbitru, mai este si extraordinara vigoare (conditie fizica?) a jucatorilor de la FCSB (ex: la inceputul ambelor reprize jucatorii aveau ´explozii´ de ziceai ca sunt conectati la 220 v.) sa asociem si asta cu revenirea lui T.Neubert la echipa? O echipa ce a avut cu o parte de componenti afectati de coronavirus!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează