FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo ia măsuri după arbitrajul cu FCSB » Anunț categoric al lui Pablo Cortacero: „Vom face o plângere!”

Pablo Cortacero +2   FOTO
Pablo Cortacero

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 octombrie 2020 12:48 / Actualizat duminica, 04 octombrie 2020 13:17

Dinamo a pierdut derby-ul cu FCSB (2-3) după ce arbitrul Radu Petrescu (37 de ani) le-a acordat roș-albaștrilor un penalty cu ușurință.

Ultimul nume din tabăra „câinilor” care critică arbitrajul este chiar numărul 1 din club, Pablo Cortacero, care a făcut un anunț radical pe contul personal de Facebook:

„Astăzi sunt dezamăgit de erorile de arbitraj care continuă să o afecteze pe Dinamo, de mâine vom lua măsuri și vom face o plângere formală Ligii, Federației și Comisiei Centrale a Arbitrilor pentru a clarifica ce se întâmplă. Împreună vom fi mai puternici”.

Arbitrul de la FCSB - Dinamo, criticat dur de Adrian Porumboiu

Fostul arbitru internațional Adrian Porumboiu, 70 de ani, a intervenit la GSP Live la fianlul derby-ului și a făcut praf brigada condusă de Radu Petrescu.

„Eroare gravă a arbitrului. După acest meci ar trebui să îl pună pe asistent la centru, pe Petrescu la linie, dar doar vreo 15 minute, apoi să îi scoată din arbitraj. Cum să dai? Lovește mingea, Man alunecă. Ce se bagă arbitrul asistent acolo? Te doare capul! Apoi se se mai dă și roșu. Lamentabil, realmente lamentabil”, a spus acesta.

FOTO. Penalty-ul acordat de Radu Petrescu

Citește mai multe știri despre Dinamo:

ȘOCANT! Ultrașii lui Dinamo au depășit orice limită » Amenințări cu moartea după meciul cu FCSB

Cornel Dinu se revoltă după derby-ul cu FCSB: „Jaf programat! Dinamo a fost furată ordinar de apropiatul lui Deaconu «Brichetă»”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
pompescu
pompescu  •  04 Octombrie 2020, 15:33
Postat de corectu pe 04 Octombrie 2020, 14:58

Dacă dai penalty pentru Dinamo,dai și pentru Steaua.Unde a văzut fault”expertul”Crăciunescu la primul penalty?

Toti au vazut penalty pentru Dinamo, toti ba, fosti arbitri, jurnalisti, oameni de fotbal, toti baaaaaa!

vasi1986
vasi1986  •  04 Octombrie 2020, 15:22
Postat de corectu pe 04 Octombrie 2020, 14:58

Dacă dai penalty pentru Dinamo,dai și pentru Steaua.Unde a văzut fault”expertul”Crăciunescu la primul penalty?

Mana aia nu avea ce cauta in gatul lui Gonzales, cu acea mana l-a oprit din asi continua actiunea care s-ar fi finalizat cu sut care din pozitia aia, ar fi fost 95% gol sau pasa la Nemec. Cat despre caricatura de penalty pe care a pimit-o fcsb, nici in ultima liga nu se da asa ceva la o deposedare de manual.

corectu
corectu  •  04 Octombrie 2020, 14:58

Dacă dai penalty pentru Dinamo,dai și pentru Steaua.Unde a văzut fault”expertul”Crăciunescu la primul penalty?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează