FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 3-2

FCSB - DINAMO 3-2. Cornel Dinu se revoltă după derby-ul cu FCSB: „Jaf programat! Dinamo a fost furată ordinar de apropiatul lui Deaconu «Brichetă»”

Cornel Dinu îl critică pe Radu Petrescu +38   FOTO
Cornel Dinu îl critică pe Radu Petrescu

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 octombrie 2020 11:35 / Actualizat duminica, 04 octombrie 2020 13:17

Cornel Dinu a comentat derby-ul dintre FCSB și Dinamo, 3-2, și a criticat în termeni duri arbitrajul lui Radu Petrescu, pe care l-a acuzat că a greșit în defavoarea echipei roș-albe.

Fostul antrenor a lăudat jocul lui Dinamo, l-a felicitat pe Cosmin Contra și a spus că venezuelanul Alexander Gonzalez (28 de ani) este unul dintre cei mai buni fundași dreapta trecuți pe la clubul alb-roșu.

Dinamo a fost furată ordinar! Iertați-mi termenii mai duri, eu am fost apărător și nu pot să mă îmblânzesc. Am stat și m-am gândit în negura timpurilor când s-a mai întâmplat un jaf programat. A fost la un meci din octombrie 1989, când Steaua a câștigat cu 2-1 după un gol marcat de Balint, când expertul TV (n.r- Ion Crăciunescu) a făcut greșeli mari. La finalul acelui meci a fost scena celebră în care Andone a făcut un început de strepteasse. 

Dinamo a fost într-un câștig real! Mie mi-a plăcut și m-a încântat faptul că echipa a fost într-un real progres față de partidele cu Botoșani, Gaz Metan și UTA. A fost o partidă foarte bună, echipa are calitate și a dominat. Trebuia să câștige jocul pentru că a avut ocazii mari. Dinamo a fost net superioară, dar a fost văduvită, păgubită și distrusă de acest Radu Petrescu, un fost angajat al FRF din vremea lui Mircea Sandu și un tare apropiat al lui Deaconu «Brichetă», slujitorul comenzilor de vot ale Federației Române de Fotbal. Radu Petrescu nu are nicio scuză”, a declarat Cornel Dinu la Pro X.

Au fost Steaua și Dinamo din trecut. Steaua nu a avut lipsuri deosebite. La Dinamo, Contra a așezat eficient echipa. Pentru fotbalul nostru, jucătorii spanioli au valoarea. Gonzalez, mă încumet să afirm, este unul dintre cei mai buni fundași dreapta care au trecut pe la Dinamo
-Cornel Dinu

FOTO Cele mai tari imagini după FCSB - Dinamo

+34 FOTO

VIDEO  Alex Couto: „A fost un meci greu, dar am prestat un fotbal de calitate”

Citește mai multe știri despre FCSB - Dinamo: 

Previziune sumbră pentru Dinamo după înfrângerea cu FCSB: „Nu văd să meargă într-o direcție bună. Eu am o presimțire”

Fanii lui Dinamo pun presiune pe șefii spanioli după înfrângerea cu FCSB! Pe cine vor în conducere: „Suntem călcați în picioare, avem nevoie de el!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
planetfun
planetfun  •  04 Octombrie 2020, 21:08

Cum ziceau dinamovistii (oficialii): " daca iasiul le-a dat 5...". Vai de capul lor, nu vorbesc de arbitraj, gol trebuia eliminat. Hai sa vorbim si de super duper mercenarii lor, ca echipa lor are probleme clare in atac. Gol din penalty inventat si din deviere. I-am.vazut si in celelalte meciuri-au probleme mari la finalizare si cand echipa adversa se pune pe.doua randuri. Deja rezulatele.intarzie sa apara, cu sau fara arbitraje.

antishtoia
antishtoia  •  04 Octombrie 2020, 21:05
Postat de Ursaciuc Ionel-bekenbauer pe 04 Octombrie 2020, 17:38

Bai nea asta pAVALUTA sau cum ti se spune,pesos?spanioli?bah *** *** ist.....Dinu a vorbit de jaful de la meci...tu despre ce subiect vorbesti, haterule,schimbi subiectul cu jigniri ieftine.Zi ceva de cum castigati in ultimii ani meciurile.Sunte ti niste brichete ieftine...da o sa va vina vremea destramarii...nu uitat- ti ca nea jIJI o sa inchida taraba si voi *** o sa bateti in dramba.rusine, de 3 ori ....deja oamenilor de fotbal li sa facut scarba si pana sa va vomitam mai e putin.

Trebuie sa fii *** ca sa-ti p[ui atatia oameni impotriva. Sincer, tu cum te simti in postura aia in care ti se spune ca esti beat si tu, mergand sepuint, sustii ca nu?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ovialex23
ovialex23  •  04 Octombrie 2020, 20:50

Un lucru e clar. Nu a fost fault in careu, NU A FOST PENALTY! Restul e can-can.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează