FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Dezvăluiri din vestiarul Craiovei » Fostul căpitan, despre cum i-a schimbat Ouzounidis pe jucători: „În Oltenia e foc dacă nu luăm trofee”

Marinos Ouzounidis, antrenor Craiova
Marinos Ouzounidis, antrenor Craiova

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 februarie 2021 13:36 / Actualizat miercuri, 24 februarie 2021 14:06

Alexandru Băluță (27 de ani) spune că Universitatea Craiova are o șansă bună de a face eventul în acest sezon. Jucătorul Akademiei Puskas le ține pumnii foștilor colegi din Bănie.

Jucătorul Craiovei timp de 4 ani, între 2014 și 2018, Băluță încă simte o legătură puternică cu echipa din Bănie, în prezent ocupanta locului 3 în Liga 1. Din discuțiile cu foștii săi colegi, Băluță a înțeles că jucătorii Craiovei sunt mult mai motivați acum, de la sosirea antrenorului grec Marinos Ouzounidis.

Alexandru Băluță, despre Universitatea Craiova: „M-aș bucura să facă eventul”

„La Chindia am făcut pasul la seniori şi îi urmăresc parcursul, sunt alături de ea. Sigur, nu mai mult decât cu Craiova, nu se compară, Craiova e totul pentru mine. A venit acest antrenor grec şi am vorbit cu băieţii şi au altă motivaţie acum, le ţin pumnii. M-aş bucura pentru băieţi să facă eventul, au o şansă mare şi trebuie să profite. La noi în Oltenia e foc dacă nu luăm trofee, suporterii vor mult de la echipă. Voi fi alături de ei pe final de sezon şi sper să le port noroc”, a declarat Băluță la Oltenia TV, citat de lupamea.ro.

Oltenii ocupă locul 3 în Liga 1, cu 47 de puncte acumulate în 24 de etape. Liderul FCSB are 4 puncte în față. Craiova este încă angrenată și în Cupa României, unde urmează să o înfrunte pe Chindia Târgoviște în sferturile de finală.

2,65 milioane de euroa încasat Craiova de la urma vânzării lui Băluță, cedat la Slavia Praga în 2018

28 de goluria înscris Băluță pentru Universitatea Craiova, în 141 de meciuri

Alexandru Băluță, despre echipa națională

După venirea lui Mirel Rădoi am fost mereu în contact cu naţionala şi am fost chiar convocat, am fost la lot, uneori şi când nu am fost în cea mai bună formă. Sper să dau randament şi să fiu pregătit dacă voi fi chemat din nou. Voi fi modest şi voi munci şi dacă mă vor chema la lot, voi da maximum. 

De ce să nu fie şanse de calificare? Eu zic că sunt şanse mari. Germania e puternică, dar şi celelalte sunt, mai ales că noi întotdeauna am avut probleme cu echipele mai slab cotate. Însă eu sunt optimist, ne putem califica.

5 goluri și 2 pase decisiveare Băluță în acest sezon pentru Akademia Puskas, în 19 meciuri

6 meciuriare Băluță pentru echipa națională a României, în tricoul căreia a înscris un gol

Dezvăluiri din vestiarul Craiovei » Fostul căpitan, despre cum i-a schimbat Ouzounidis pe jucători: „În Oltenia e foc dacă nu luăm trofee”
Alexandru Băluță, la Craiova

Citește mai multe știri despre Craiova:

Veste extraordinară pentru Craiova » Elvir Koljic a revenit la antrenamentele de grup!

Senzația Cephas Malele, tentat să lase FC Argeș pentru Craiova

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
suporterucv
suporterucv  •  25 Februarie 2021, 13:05

Cate trofee am luat in ultimii 30 ani ?? ...Si tot mai e FOC :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close