FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Senzația Cephas Malele, tentat să lase FC Argeș pentru a se lupta la titlu! Ce echipă îl ademenește

Cephas Malele are un sezon foarte bun în Liga 1 // foto: Sportpictures.eu
Cephas Malele are un sezon foarte bun în Liga 1 // foto: Sportpictures.eu

Articol de , , - Publicat miercuri, 24 februarie 2021 07:11 / Actualizat miercuri, 24 februarie 2021 08:22

Cephas Malele (27 de ani), atacant la FC Argeș, nu a semnat încă prelungirea contractului cu piteștenii, fiindcă e curtat de CS Universitatea Craiova.

Cephas Malele era un necunoscut atunci când a ajuns în România, dar a devenit un atacant pe care-l dorește una dintre forțele campionatului. Craiova se interesează de atacantul angolez pe care FC Argeș l-a adus din Portugalia, de la Oliveirense.

Cephas Malele, curtat de CS Universitatea Craiova

Malele a marcat 8 goluri în 18 prezențe în Liga 1 și a devenit un jucător atractiv pentru juveți, care suferă în lipsa unui atacant. Universitatea îl are pe cel mai constant marcator din campionat, Elvir Koljic, numai că bosniacul a fost mult timp accidentat, motiv pentru care nu a mai jucat deloc de pe 2 octombrie, de când a fost lovit într-un duel cu Mihalache, de la Poli Iași.

Înlocuitorii pe care i-a testat de atunci clubul nu au reușit să copieze randamentul lui Koljic. Mamut, Tudorie, Ivan au eșuat pe rând în rolul de „vice Koljic” și alb-albaștrii continuă să caute o soluție îndeajuns de bună ca să nu mai depindă total de randamentul vârfului bosniac. Elvir a apucat să bifeze 6 meciuri și 6 goluri în sezonul acesta, înainte să se accidenteze.

Malele e cel mai nou nume apărut pe lista de „scouting” a Craiovei, de când africanul a impresionat în tricoul lui FC Argeș. El a înscris 8 goluri în 18 partide din campionat și a părut, în afara reușitelor concrete, un atacant capabil să se descurce singur, în condițiile în care echipa lui nu a fost în stare să domine meciurile, să atace foarte des.

Angolezul în vârstă de 27 de ani e dorit în continuare la Pitești, dar nu a semnat încă prelungirea contractului, atras de ofertele mai bune din alte părți. Universitatea l-ar lua gratis din Argeș dacă l-ar convinge să semneze acordul pentru stagiunea viitoare.

Trei atacanți și doar cinci goluri la Craiova

Koljic, 25 de ani, ar trebui să revină curând în echipă, după accidentarea gravă pe care a suferit-o în octombrie anul trecut, dar Malele ar fi util chiar și așa, ca soluție de rezervă pentru bosniac sau ca partener al lui. Craiovenii sunt impresionați de angolez și studiază condițiile în care l-ar putea convinge să semneze

De când lipsește Koljici, ei au rulat trei atacanți: Andrei Ivan, Ivan Mamut și Alex Tudorie. Ivan a marcat 4 goluri, însă nu se simte confortabil ca atacant central, preferă să fie extremă. Mamut a dat un singur gol, iar Tudorie nu a înscris deloc.

VIDEO. Bogdan Vrăjitoarea, despre U Craiova și Elvir Koljic: „Eu îl compar cu handbalista Nora Mork”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Veste extraordinară pentru Craiova » Elvir Koljic a revenit la antrenamentele de grup!

Acuzaţii de blat după Gaz Metan - CFR 0-1: „Daţi-mi voie să mă gândesc la orice!” » Cifrele alimentează suspicinile: trupa lui Teja a fost surprinzător de „cuminte” spre deosebire de alte jocuri

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
pittt
pittt  •  24 Februarie 2021, 13:59
Postat de dora pe 24 Februarie 2021, 09:51

Trei semnatari pentru un articol fara subiect. Se mai pot efectua, în această perioadă sau în perioada următoare, transferuri de jucători aflați sub contract cu alte cluburi ?

Dupa cate zice articolul nu a semnat prelungirea contractului decei devine liber de contract. In cazul asta se poate trensfera oricand.

pirusis
pirusis  •  24 Februarie 2021, 12:37

Conducerea lui FC Arges ar face bine sa-i dea bani si sa-i faca contract ca il pierdem daca nu.

mir21
mir21  •  24 Februarie 2021, 12:23

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close