FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO / EXCLUSIV Dezvăluire de impact în studio-ul GSP: „Cu Gâlcă am avut cea mai proastă relație dintre toți antrenorii”

Costel Gâlcă / foto: Bogdan Bălaș
Costel Gâlcă / foto: Bogdan Bălaș

Articol de , - Publicat vineri, 26 aprilie 2024 11:26 / Actualizat vineri, 26 aprilie 2024 13:04

Alexandru Bourceanu, fostul căpitan de la FCSB, a dezvăluit la GSP Live că a avut o relație tensionată cu Costel Gâlcă, actualul antrenor al Universității Craiova.

Bourceanu a plecat de la FCSB în februarie 2014, la Trabzonspor. S-a întors în septembrie sub formă de împrumut, când pe banca roș-albaștrilor fusese deja instalat Costel Gâlcă, antrenorul care a adus ultimul titlu la FCSB, chiar în sezonul 2014-2015.

Au început discuțiile pentru transferul lui Ștefănescu: „Sub prețul ăsta nu negociem!”
MERCATO
Au început discuțiile pentru transferul lui Ștefănescu: „Sub prețul ăsta nu negociem!”

VIDEO. Alex Bourceanu: „Cu Gâlcă am avut cea mai proastă relație”

„Cum l-am cunoscut eu acum 10 ani, Costel Gâlcă vrea ca echipa să construiască, să aibă mingea, iar jucătorilor de la Craiova li se potrivește asta. Gâlcă e un tip corect. Deși eu, personal, am avut o relație proastă cu el. Cu Gâlcă am avut cea mai proastă relație dintre toți antrenorii cu care am lucrat.

Asta a ținut foarte mult de ceea ce am făcut eu, e bine pentru mine să-mi recunosc greșelile. Nu vreau să pun o presiune sau să creez discuții care nu-și au rostul. Vreau să dau greutate faptului că e un antrenor care poate să realizeze lucruri la o echipă precum Craiova. Au trecut 9 ani de atunci, fiecare om se mai schimbă, el e mai bun decât era atunci.

Eu nu știu ce nu funcționa cu Gâlcă din perspectiva antrenorului, știu ce nu funcționa din perspectiva mea. Eu fusesem căpitan și mă întorsesem, dar aveam așteptări să fiu tratat la fel, deși nu jucam la fel. Ajungeam de multe ori pe bancă, asta îmi crea disconfort și exista o relație tensionată.

Nu vreau să îi imput lui nimic. Important e să îmi dau seama cum aș putea să gestionez eu astfel de situații, cu jucători care se așteaptă să fie în echipă pentru că au fost la un nivel foarte bun, dar acum nu mai sunt la același nivel”, a declarat Alex Bourceanu, la GSP Live.

VIDEO. Emisiunea integrală GSP Live cu Alex Bourceanu și Raul Rusescu

Citește și:

Florinel Coman a aflat verdictul » Cât stă vedeta FCSB pe bară: „Poate merge la Marijana”
FCSB
Florinel Coman a aflat verdictul » Cât stă vedeta FCSB pe bară: „Poate merge la Marijana”
De ce a rămas Cristi Săpunaru rezervă la Farul - Rapid: „Acesta e motivul”
RAPID
De ce a rămas Cristi Săpunaru rezervă la Farul - Rapid: „Acesta e motivul”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (9)
hofer
hofer  •  26 Aprilie 2024, 16:27

Întotdeauna când un jucător pleacă de la o echipă când este în vârful Gloriei, atunci este bine plecat și nu ar trebui sa mai vina înapoi la aceiași echipă. Nu vorbesc doar de campionatul Romanesc, această regulă este valabilă pentru toate țările, deoarece jucători aduși înapoi sunt plini de bani și trăiesc doar din amintirile de ce buni erau odată. Pur și simplu se ascund după munca depusă altădată la echipă. Când merg in alta parte atunci au o altă atitudine deoarece nu au jucat niciodată pentru aceasta echipă și aici, acum la ora actuală contează doar ceia ce faci la această echipă. Cazurile când jucători veniți înapoi sau integrat bine din nou sunt foarte rare. In Romania știu doar cazul lui Deac care a venit de la Schalke 04 înapoi la CFR Cluj.

hofer
hofer  •  26 Aprilie 2024, 16:15

Cand un fost jucător își recunoaște greșelile înseamnă că a evoluat pozitiv. Cine a fost Bourceanu? Bourceanu a fost un luptător. A fost un jucător care făcea multa risipa de energie, un jucător bun, și am avea nevoie de mai multi jucători ca Bourceanu la ora actuală. Din păcate nu mai sunt prea mulți că el. Olaru este la fel cum era Bourceanu atunci înainte de a pleca în Turcia.

FlashGordon
FlashGordon  •  26 Aprilie 2024, 15:09
Postat de schalker pe 26 Aprilie 2024, 13:25

Cine mai e si Bourceanu asta? A fost vreo ,,scula,, de fotbalist? Probabil cea mai buna relatie a avut-o cu manelistul Reghe, friptane si baute la ordinea zilei. De asta e Romania unde este, isi dau cu parerea toti ageamii care au dat si ei cu piciorul in minge prin Mamaliga1.

pai dpdv statistic bourceanu este unul dintre putinele persoane din Romania care are minim 3 campionate in care a jucat 99% din timp(exceptie cand a fost suspendat sau accidentat). deci daca nu el isi poate da cu pararea,inseamna ca aproape nimeni nu poate. daca nu ma insel,este si campion mondial la mini fotbal.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează