FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Internaționalul dat afară de Petrescu atacă: „La CFR Cluj mi-am pierdut pofta de fotbal!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 noiembrie 2020 10:19 / Actualizat duminica, 08 noiembrie 2020 11:46

Fundașul Alexandru Pașcanu (22 de ani), internațional de tineret, a vorbit despre perioada petrecută de la CFR Cluj și despre problemele avute.

Împrumutat în vară de campioana României la Ponferradina, din liga a doua din Spania, Pașcanu spune că nu ar vrea să mai revină în Liga 1.

La CFR mi-am pierdut pofta de fotbal! Sincer, nu m-aș mai întoarce în România”, a spus Pașcanu pentru ProTV.

Pașcanu a fost transferat de CFR Cluj în vara lui 2019, de la juniorii lui Leicester, imediat după finalul Campionatului de tineret din Italia, în cadrul căruia stoperul a ajuns cu România U21 până în semifinale. Acesta a bifat doar 4 meciuri pentru echipa lui Dan Petrescu, fiind împrumutat în iarnă la FC Voluntari.

Pașcanu a jucat în cinci din cele 10 meciuri jucate de Ponferradina în acest sezon, marcând un gol. El este un jucător important pentru spanioli, ratând meciuri doar când a fost la naționala de tineret și când a fost bolnav de COVID-19. Echipa românului este pe 9, cu 15 puncte unul mai puțin decât ultima echipă care se află pe locurile de play-off pentru promovare.

600.000 de euroa plătit CFR pentru Pașcanu, fotbalist care avea un salariu de 15.000 de euro în Gruia

Dan Petrescu: „Pașcanu nu e de CFR Cluj”

GSP.ro dezvăluia sâmbătă că Dan Petrescu și Marian Copilu, președintele lui CFR Cluj, s-au certat din cauză că antrenorul nu a mizat pe mai mulți dintre jucătorii aduși de conducere. Printre ei se numără și Alexandru Pașcanu. Petrescu l-a etichetat pe internaționalul de tineret după primul meci la Cluj: „Nu e de CFR! Pașcanu nu a jucat meciuri la seniori nici în Anglia la echipa mare. E un băiat excelent, vrea, dar nu poate face față la ceea ce vreau eu!”.

VIDEO CFR Cluj revine în Liga 1. Totul despre duelul cu FC Argeș

Citește mai multe știri despre CFR Cluj: 

Luptă FCSB - CFR Cluj pe piața transferurilor! Jucătorul din Liga 1 a recunoscut negocierile: „Sper să se întâmple ceva la finalul sezonului”

Sursa tensiunii de la CFR Cluj: „Ne-ai cerut să-i cumpărăm și nu i-ai băgat!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
gilgamesh
gilgamesh  •  08 Noiembrie 2020, 16:27
Postat de 1_0_1_0 pe 08 Noiembrie 2020, 14:42

Încă un articol de dat în Petrescu. Ce-ar fi putut să-l recomande pe acest tânăr ca titular la CFR? Nimic. Drept dovadă, acolo unde e împrumutat a jucat doar jumate din totalul meciurilor. Dacă era ceva sculă era integralist. Restul sunt povești gsp de aruncat cu mizerii în Petrescu. Nu l-a dat nimeni afară, e imprumutat.

Le stă în gât gigistilor. Știu că Dan le va câștiga din nou titlul. Se oftica!

csaba
csaba  •  08 Noiembrie 2020, 15:55

Și câți au jucat la naționale de tineret și au ajuns niște ratați, când o să joace măcar un tur din campionatul englez titular meci de meci poate să vorbească, că de talente ne e plin podul, dar realizările lipsesc cu desăvârșire, și tot ei sunt cu gura mare, ne uităm la cluburile mari unde joacă tineri de 18-19 ani și ai noștri la 20 și trebuie să se matureze, poate până la 60 de ani tot se maturează?

loko1
loko1  •  08 Noiembrie 2020, 15:46
Postat de 1_0_1_0 pe 08 Noiembrie 2020, 14:42

Încă un articol de dat în Petrescu. Ce-ar fi putut să-l recomande pe acest tânăr ca titular la CFR? Nimic. Drept dovadă, acolo unde e împrumutat a jucat doar jumate din totalul meciurilor. Dacă era ceva sculă era integralist. Restul sunt povești gsp de aruncat cu mizerii în Petrescu. Nu l-a dat nimeni afară, e imprumutat.

Asta e concepția fotbalistului Român! Nu cred că juca titular la multe echipe den liga 2-a.Ce poate declara un pierde vară la sfârșitul războiului.Dacă avea valoare îl păstra Petrescu.E unul din mulții născuți și dispăruți mari speranțe.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează