FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

A contribuit la promovarea lui Dinamo, i-a surprins pe foștii colegi cu o poză cu fularul lui Real Madrid: „Ai semnat, gata?”

Articol de - Publicat miercuri, 20 decembrie 2023 17:06 / Actualizat miercuri, 20 decembrie 2023 21:42

Alex Pop, 30 de ani, a fost în vacanță cu soția la Madrid, fiind și pe ”Santiago Bernabeu”. S-a pozat cu fularul blanco, iar momentul s-a viralizat în online printre dinamoviști

Alex Pop, 30 de ani, a contribuit din plin la promovarea lui Dinamo în Liga 1, prin două goluri marcate în dubla de la baraj cu FC Argeș (6-1, 2-4), în momente-cheie ale fiecărui duel.

Reacție virulentă după ce Dinamo a acuzat arbitrajul: „La câte golăneli au făcut în viața, trebuie să plângă ani de zile”
ACUZAȚII
Reacție virulentă după ce Dinamo a acuzat arbitrajul: „La câte golăneli au făcut în viața, trebuie să plângă ani de zile”

Cu toate acestea, atacantul nu a fost reținut de Ovidiu Burcă în planurile echipei pentru primul eșalon, a început sezonul prin a fi spectator, după care a părăsit ”haita” și a semnat cu Concordia Chiajna (L2). 

Suporterii au dezaprobat ideea fostului principal al lui Dinamo, l-au apreciat mult pe clujean.

Alex Pop, glume online cu foștii săi colegi de la Dinamo

Alex Pop a păstrat legătura cu dinamoviștii, de la foștii coechipieri la fani. Atacantul a plecat în vacanță la Madrid, alături de soția sa, a postat astăzi pe Instagram câteva fotografii din concediu. Printre ele sunt și cele din fața și din interiorul stadionului ”Santiago Bernabeu”, iar Alex s-a pozat ținând deasupra capului un fular al lui Real Madrid.

7goluri în 29 de meciuri a adunat Pop pentru Dinamo în stagiunea precedentă

Imediat au apărut comentariile prietenilor, pe lângă sutele de aprecieri ale pozelor. De la Gorka Larrucea la Neluț Roșu și reprezentanții ”Tribunei Dinamo”.

+16 FOTO

”Ai semnat, gata”, l-a chestionat, în glumă, Neluț Roșu pe fostul său coechipier. ”L-au luat pe Endrick, mizează pe tineri”, a parat atacantul, referindu-se la vârful brazilian care va sosi de la Palmeiras la Real în vara anului viitor, pentru 38 de milioane de euro.

8meciuri și un gol a bifat pentru Concordia Chiajna

”Știam noi. Multă baftă!”, au scris cei de la ”Tribuna Dinamo”, care colaborează cu clubul ”câinilor”. Pop nu s-a lăsat dus de val, a răspuns pe același ton glumeț: ”A picat în ultimul moment”.

VIDEO Răzvan Patriche, ultimele declarații despre victoria ,,câinilor" de la Botoșani și meciul cu FC Voluntari

Citește și alte știri:

EXCLUSIV // VIDEO Lucas Alves, replică din filme: „Au fost vremuri grele, vremuri bune vor veni”. Când și unde a trăit un Crăciun memorabil

EXCLUSIV // VIDEO Dinamovistul care știe ce cadou vrea de Crăciun: „Apoi, să începem 2024 în forță”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează