FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC VOLUNTARI

EXCLUSIV // VIDEO Dinamovistul care știe ce cadou vrea de Crăciun: „Apoi, să începem 2024 în forță”

Articol de , - Publicat miercuri, 20 decembrie 2023 10:30 / Actualizat miercuri, 20 decembrie 2023 14:41

Cristi Costin, 25 de ani, jucătorul de bandă dreaptă al lui Dinamo, este de părere că o victorie vineri, în ultima rundă cu fosta sa formație, FC Voluntari, ar mai îndulci Sărbătorile ”câinilor”, care, oricum, vor încheia 2023 pe loc retrogradabil.

Dinamo a învins la Botoșani, scor 2-0, s-a distanțat la 4 puncte de ultimul loc, însă tot va încheia 2023 pe loc retrogradabil. Seria de 13 etape consecutive fără succes, 10 eșecuri și 3 remize, au înțepenit "haita" în zona retrogradării, în acest moment este la 10 puncte de Poli Iași, prima poziție ce-ar duce la baraj.

"Câinii" și-au oferit o doză de optimism după victoria din nordul Moldovei, acum speră să repete rezultatul din tur, când au învins 3-2 la Voluntari, pe 19 august.

Dinamo a prins curaj! Eroul victoriei de la Botoșani: „I-am mai bătut, sper s-o facem din nou!” + La 37 de ani, Patriche nu se lasă: „Nu-mi fac griji”
DINAMO - FC VOLUNTARI
Dinamo a prins curaj! Eroul victoriei de la Botoșani: „I-am mai bătut, sper s-o facem din nou!” + La 37 de ani, Patriche nu se lasă: „Nu-mi fac griji”

Cristi Costin, mesaj pentru dinamoviști: "Să aibă încredere în noi, chiar dacă s-a mai pierdut din ea"

Cristi Costin este conștient de situația din prezent a echipei. Bucuria succesului de la Botoșani s-a risipit, iar vineri Dinamo va întâlni fosta echipă a lui Costin, FC Voluntari. În tur, fundașul a reușit un joc solid, a avut un gol și un assist!

"(Cum e atmosfera după victoria de la Botoșani) Rămâne la fel, nu schimbă cu nimic situația. Tot multe puncte au rămas între noi și ceilalți. O să fie o luptă grea, ne vom bate mereu pentru 3 puncte, meci de meci.

Vreau să le urez suporterilor dinamoviști să aibă în continuare încredere în noi, chiar dacă s-a mai pierdut din ea pe parcursul meciurilor. Știm că s-a mai dus. Le promitem că vom da tot ce avem mai bun să întoarcem situația", a declarat Costin pentru GSP.ro.

22de meciuri a adunat Cristi Costin în primul său sezon la Dinamo, un gol și un assist

Cristi Costin despre un happy-end la Dinamo în 2023

Chiar dacă un succes nu s-ar simți imediat în clasament, având în vedere decalajul mare de principalele contracandidate la evitarea retrogradării, tocmai FC Voluntari (la 11 puncte de Dinamo) ocupând în acest moment primul loc care asigura continuitatea în Liga 1, "câinii" sunt de părere că o victorie cu ilfovenii ar oferi speranțe pentru 2024.

"Urmează o partidă grea cu FC Voluntari, dar vrem să câștigăm ca să plecăm acasă cu două victorii în ultimele meciuri. Iar în 2024 să începem în forță, să fim în progres. Noi sperăm", a mai declarat jucătorul dinamovist.

În prima etapă din 2024, la finele lunii ianuarie, Dinamo începe în deplasare la Ploiești, cu Petrolul, pe stadionul "Ilie Oană".

Vreau doar sănătate, să fiu alături de familie. Nimic special. Să fiu alături de familie ca și până acum. Mă bucur la orice, la orice cadou, ca surpriză. Mă bucuram pe moment. Dar nu pun preț pe cadouri
Cristi Costin, fundaș Dinamo

Citește și alte știri:

exclusiv Omul care a readus speranța la Dinamo a vorbit pentru GSP: „Și David Beckham am înțeles că a aplaudat atunci” + Ce fotbaliști îl inspiră și cum e atmosfera cu Zeljko Kopic la echipă

EXCLUSIV A dat un verdict ferm, după patru meciuri cu Zeljko Kopic la Dinamo: „Impresia asta mi-a lăsat-o. Să scuture lotul!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează