FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC VOLUNTARI

Dinamo a prins curaj! Eroul victoriei de la Botoșani: „I-am mai bătut, sper s-o facem din nou!” + La 37 de ani, Patriche nu se lasă: „Nu-mi fac griji”

Dinamo vrea să mai lege o victorie, după cea de la Botoșani, 2-0
Dinamo vrea să mai lege o victorie, după cea de la Botoșani, 2-0

Articol de , - Publicat miercuri, 20 decembrie 2023 09:00 / Actualizat miercuri, 20 decembrie 2023 09:36

Dinamo vrea să mai lege o victorie, după cea de la Botoșani, 2-0. Vineri seară joacă acasă, cu Voluntari. Jucătorii au povestit care este atmosfera în vestiar după primul succes după 13 etape consecutive fără victorie

Un meleu al bucuriei, chipuri zâmbitoare, pumni strânși - imaginea victoriei dinamoviste de la Botoșani, scor 2-0, goluri Dennis Politic și Hakim Abdallah.

"Câinii" și-au asigurat faptul că nu vor termina 2023 ultimii în Liga 1 și, așa cum povestea Dennis Politic într-un interviu pentru GSP.ro, echipa și-a oferit un boost de moral pentru etapa cu Voluntari, de vineri, de acasă, în tentativa de a recupera diferența de puncte față de formațiile ce ocupă locurile de baraj.

"Haita" a bifat prima victorie după 19 august, 3-2 cu Voluntari, în deplasare, o serie, întreruptă, de 13 etape consecutive fără succes, 10 eșecuri și 3 remize.

Omul care a readus speranța la Dinamo a vorbit pentru GSP: „Și David Beckham am înțeles că a aplaudat atunci” + Ce fotbaliști îl inspiră și cum e atmosfera cu Zeljko Kopic la echipă
DINAMO
Omul care a readus speranța la Dinamo a vorbit pentru GSP: „Și David Beckham am înțeles că a aplaudat atunci” + Ce fotbaliști îl inspiră și cum e atmosfera cu Zeljko Kopic la echipă

Dennis Politic știe ce vrea de Crăciun: "Sănătate, fericire, salvarea de la retrogradare"

Vineri seară, de la ora 20:30, pe stadionul "Arcul de Triumf", Dinamo închide anul 2023 fotbalistic într-un meci cu FC Voluntari. Ilfovenii au pierdut ultima etapă, pe teren propriu, 0-1 cu FCU Craiova, dar, în rest, au două victorii și două remize în ultimele 5 etape din Liga 1. Iar în această serie sunt două succese remarcabile, acasă, cu Farul (4-2), campioana en titre, plus o alta, în deplasare, în Giulești, 2-1 cu Rapid!

Totuși, "câinii" au prins curaj, speră să mai lege o victorie, după cea din nordul Moldovei. "Ne bucurăm că am reușit să câștigăm, să luăm cele 3 puncte. Suntem mult mai încrezători acum, pentru că am obținut prima victorie după atât de multă vreme.

Fanilor le urez un Crăciun fericit, alături de cei dragi, dar, înainte, să vină să ne susțină la meci vineri, cu Voluntari. De Crăciun, îmi doresc sănătate, fericire și salvarea de la retrogradare.

Va fi un meci dificil, Voluntari este o echipă bună, suntem mult mai încrezători acum. I-am mai bătut în tur, sperăm să o facem din nou, pentru alte 3 puncte", a declarat Dennis Politic pentru GSP.ro.

3goluri în 17 etape a reușit Politic în această ediție de campionat, prima a sa în L1

Răzvan Patriche știe ce va urma la Dinamo: "Vor apărea alți colegi. Unii vor pleca, alții vor veni"

Liderul echipei, Răzvan Patriche, 37 de ani, a explicat care este starea de spirit a "câinilor" după succesul de la Botoșani, înaintea ultimei runde din 2023.

"Am mai luat și noi o gură de oxigen. Sper să ne dea încredere, ne-a dat încredere, avem moral mai bun, acum sper să ne apropiem de restul echipelor care sunt mai sus.

Sincer să fiu, nici nu știm să ne mai bucurăm, de când n-am mai câștigat un meci. Ne-am descătușat, ne-am bucurat, sper să o ținem tot așa. Momentan, n-am rezolvat nimic, dar poate schimbăm ceva. Ar fi frumos să se repete și rezultatul cu Voluntari, dar nu și restul...

Deocamdată, suntem tot acolo, jos, dar cu această victorie avem alt moral și vom aborda altfel următoarele meciuri. Dacă vom câștiga și cu Voluntari, vom fi mai liniștiți.

Ca în fiecare perioadă de transferuri, vor apărea alți colegi, unii vor pleca, alții vor veni, vom vedea. Nu-mi fac griji, vedem ce evaluări vor fi, e ceva normal, vom vedea!", a declarat Răzvan Patriche.

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Dinamo, recompensă după victoria cu Botoșani » Suporterii au luat cu asalt site-ul de bilete

EXCLUSIV Adrian Mutu, prima reacție după eșecul din derby-ul azer: „Atunci se putea schimba tot”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
mosh_gerilla.1948
mosh_gerilla.1948  •  20 Decembrie 2023, 19:44
Postat de fan_nordjylland pe 20 Decembrie 2023, 18:46

Ne are familie , are doar o ruda !! O verisoara de a lui soacra-sa !! Pardon fosta !!

Sărăcuțul!

fan_nordjylland
fan_nordjylland  •  20 Decembrie 2023, 18:46
Postat de mosh_gerilla.1948 pe 20 Decembrie 2023, 12:57

Cum adică, să posteze și în ziua de Crăciun? Păi, și cu familia, cum rămâne?

Ne are familie , are doar o ruda !! O verisoara de a lui soacra-sa !! Pardon fosta !!

mirstelistu
mirstelistu  •  20 Decembrie 2023, 14:36

Astia chiar sunt de cascadorii rasului si voi le tineti isonul, pai au batut o echipa de desculti si deja sunt eroi

Vezi toate comentariile (8)
Comentează