INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTERNAȚIONAL

EXCLUSIV Adrian Mutu, prima reacție după eșecul din derby-ul azer: „Atunci se putea schimba tot”

FOTO: Facebook @NeftciPFK
FOTO: Facebook @NeftciPFK

Articol de - Publicat marti, 19 decembrie 2023 02:41 / Actualizat marti, 19 decembrie 2023 08:06

Neftchi Baku a pierdut derby-ul în Azerbaidjan, 0-2 pe terenul lui Qarabag, echipă calificată în primăvara europeană a Europa League. Echipa lui Adrian Mutu a ratat în minutul 10 o ocazie uriașă, din poziție de unu la unu cu portarul advers, apoi a fost învinsă de golurile lui Benzia (71) și Keyta (ex-FC Botoșani, minutul 90+2).

Adrian Mutu, 44 de ani, a pierdut după o lună în campionatul azer. Un eșec dureros întrucât Neftchi Baku a fost învinsă în deplasare în derby-ului ligii de către Qarabag, scor 0-2, liderul autoritar al acelei țări. 

Moment de confuzie la tragerea la sorți a optimilor UCL » Reprezentanții cluburilor au fost bulversați! Ce s-a întâmplat și care e explicația
TRAGERE LA SORȚI
Moment de confuzie la tragerea la sorți a optimilor UCL » Reprezentanții cluburilor au fost bulversați! Ce s-a întâmplat și care e explicația

Au marcat marocanul Benzia (71) și ex-atacantul de la Dunărea Călărași, Viitorul și FC Botoșani, Hamidou Keyta (90+2).

Qarabag conduce autoritar în Azerbaidjan, e din altă ligă față de restul echipelor

Qarabag tinde să-și facă un nume respectat și pe plan european, în condițiile în care bifează primăvara europeană a Europa League, având o dublă cu lusitanii de la Braga în faza următoare. Qarabag este prima echipă de club azeră ce ajunge atât de departe în cupele continentale.

Mutu, next generation: Tiago, 6 ani, dă goluri și apoi interviuri în engleză!
INEDIT
Mutu, next generation: Tiago, 6 ani, dă goluri și apoi interviuri în engleză!

Neftchi Baku e pe locul cinci după meciul de luni și după alte rezultate. A fost pe podium înaintea acestei runde, dar a ajuns pe 5, având 25 de puncte în 17 etape. 

Până la finalul lui 2023, ”Briliantul” mai are două partide cu Neftchi: joi, meci de Cupă, acasă, cu Qarabag Lokbatan, apoi duminică, etapă, tot acasă, cu Kapaz (penultima în clasament).

13puncte separa Neftchi de liderul clasamentului, Qarabag

Adrian Mutu, reacție pentru grup: „Important e că am avut atitudine”

„Am întâlnit o echipă bună din primăvara Europa League. Îmi felicit băieții pentru atitudinea cu care au jucat. Am făcut un joc consistent, s-au chinuit. Golul doi l-am primit în prelungiri, când noi aveam trei vârfuri în careul lor, plus Yuri, trimis în față în tentativa de a egala situația.

Am avut și o fază în startul meciului, am ratat singur cu portarul advers. Atunci se putea schimba totul. Qarabag este o echipă foarte bună, mult peste nivelul campionatului azer, mergem înainte. Important e că am avut atitudine bună”, a comentat Adrian Mutu pentru GSP.ro.

10puncte a făcut Qarabag în grupa din Europa League, clasându-se a doua după Bayer Leverkusen, în fața lui Molde (Norvegia) și Hacken (Suedia)

VIDEO. Bogdan Lobonț, surprins de stilul lui Adrian Mutu: „Mă uitam la el și la Rădoi, e ciudat!”

Citește și alte știri:

VIDEO Nu s-a văzut la TV » Ce a făcut Kopic imediat după prima victorie ca antrenor la Dinamo

Mandorlini e cu bagajele la ușă! Avertismentul șefilor de la CFR Cluj: „Suntem nemulţumiţi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează