GSP.RO  »  FOTBAL  »  INEDIT

Mutu, next generation: Tiago, 6 ani, dă goluri și apoi interviuri în engleză!

Articol de - Publicat luni, 18 decembrie 2023 13:57 / Actualizat luni, 18 decembrie 2023 14:44

Fiul cel mic al lui Adrian Mutu, Tiago, 6 ani, a prins gustul fotbalului, dar și al declarațiilor de după meci

Tiago, 6 ani, calcă pe urmele celebrului său tată, Adrian Mutu, 44 de ani! Puștiul a fost înscris de tatăl său la o școală de fotbal la Baku, afiliată la clubul la care "Briliantul" antrenează, Neftchi, iar Mutu junior face furori pe teren și în afara lui.

Trei lucruri de urmărit în săptămâna decisivă pentru Dinamo: Zeljko Kopic joacă și pentru postul său! + De ce depinde sosirea următorului director sportiv
DINAMO
Trei lucruri de urmărit în săptămâna decisivă pentru Dinamo: Zeljko Kopic joacă și pentru postul său! + De ce depinde sosirea următorului director sportiv

După ce părintele său s-a lăudat în mediul online cu reușitele fiului, acum, Tiago a oferit și primul său interviu, în engleză, după ce a marcat din nou. Postarea a fost distribuită pe TikTok.

Adrian Mutu are derby diseară, cu Qarabag, echipă calificată în primăvara europeană a Europa League

Adrian Mutu are un meci extrem de important diseară, echipa sa, Neftchi, locul 3 în liga azeră, joacă în deplasare cu Qarabag, liderul campionatului, principala forță a țării, formație calificată în primăvara Europa League!

Fiul cel mic chiar vrea să-i calce pe urme, dacă cel mare, Mario, nu a avut înclinații către fotbal. Tiago, fiul lui Adrian și al Sandrei, a impresionat zilele trecute la școala de fotbal la care evoluează. 

Ultima oară a înscris doar un gol, însă a oferit un interviu, în limba engleză, în care și-a exprimat trăirile, pe tonul dulce al unui copil de doar 6 ani.

Tiago Mutu, atitudine după ce a marcat doar un gol, mai puțin decât în trecut: „Îmi place mai mult la mijlocul terenului”

„Foarte bun meci, am dat din nou gol. Îmi place mult la meciuri”.

După ce reporterul i-a amintit că a marcat doar un gol, după ce, în alt meci marcase 4-5, Tiago a răspuns: „Da, doar unul, îmi place mai mult la mijlocul terenului. Știu că am dat goluri mai multe înainte. E foarte bine să joc fotbal”, a transmis puștiul pe filmarea care s-a viralizat în online.

103goluri a marcat Adrian Mutu în Serie A în 271 de meciuri

Tiago a povestit în trecut, într-un interviu GSP.ro, că și-ar dori să fie atacant, ca tatăl său. Dacă „Briliantul” marca goluri cu ambele picioare, momentan, Tiago șutează doar cu piciorul stâng. Și pare că are „vână de fotbalist”, conform unei postări a tatălui său, pe Instagram, realizând un dribling scurt și un șut fără șanse pentru portarul advers.

35de goluri a reușit \"Briliantul\" pentru prima reprezentativă în 77 de partide

Dacă Adrian a făcut istorie fie cu tricoul 7, fie cu 10, Tiago poartă momentan numărul 4. Până să joace la Baku, cel mic a deprins tainele sportului la centrul de juniori al Rapidului, în perioada când tatăl său pregătea echipa din Giulești.

VIDEO Tiago Mutu, gol în Azerbaijan

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Experiența unui croat care trăiește de aproape doi ani în România: „Ne-ați prins din urmă la prețuri!”

Îl recunoști? Adrian Mutu voia ca el să-i joace rolul vieții într-un film! Imaginea virală postată de pe vremea când era fotbalist

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează