FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - RAPID 0-0

Alexa, Prepeliţă şi Ezequias au primit cîte 3 etape de suspendare! Cum ţi se pare decizia?

Alexa şi Prepeliţă au fost eliminaţi în minutul 70 al meciului Steaua - Rapid 0-0
Alexa şi Prepeliţă au fost eliminaţi în minutul 70 al meciului Steaua - Rapid 0-0

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 octombrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 26 octombrie 2011 20:37

UPDATE 20:33 // Preşedintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, a comentat decizia Comisiei de Disciplină: "Probabil că vom face recurs la suspendarea lui Prepeliţă. De obicei, cînd iei roşu direct se dă două etape. În dorinţa de a juca mingea şi de a da gol, a fost acea ciocnire între Prepeliţă şi Coman. Eu am văzut că domnul Crăciunescu a spus că are dreptul Comisia de a lua anumite măsuri peste arbitraj. Este hotărîrea lor, au văzut imaginile", a spus Helmuth Duckadam la GSP TV.

UPDATE 20:08 // Comisia de Disciplină a decis suspendarea pe cîte trei etape a jucătorilor eliminaţi la Steaua - Rapid 0-0: Andrei Prepeliţă, Dan Alexa şi Tavares Ezequias.

Cei trei vor lipsi în meciurile pe care Steaua şi Rapid le vor disputa în "optimile" Cupei, precum şi următoarele două runde de campionat.

Ce meciuri ratează Alexa şi Ezequias
CS Otopeni (a)
Astra (a)
Tg. Mureş (d)

Ce meciuri ratează Prepeliţă
Poli Timişoara (d)
Petrolul (d)
Concordia (a)

................................................................

Mijlocaşul Rapidului, Dan Alexa, a declarat la ieşirea de la audierile Comisiei de Disciplină a LPF, că regretă incidentul de la meciul cu Steaua Bucureşti, în care a fost eliminat, şi este optimist în vederea deciziei forului.

"Am fost ascultaţi de către membrii Comisiei, iar cei de la Steaua au adus nişte DVD-uri. Acum se judecă şi aşteptăm să vedem care sînt deciziile. Eu unul sînt optimist. Le-am spus că am greşit, dar că în astfel de meciuri se pot întîmpla şi asemenea meleuri. Atmosfera creată de suporteri, tensiunea meciului, pot face ca atunci cînd îţi este lovit un coleg să se producă şi astfel de lucruri. Cu siguranţă regret ce s-a întîmplat, pentru că sunt lucruri urîte. Sper să găsim înţelegere, pentru că atît noi, cît şi ei, am greşit", a spus Alexa, scrie Mediafax.

La Comisia de Disciplină s-au prezentat, pe lîngă Dan Alexa, fundaşul rapidist Ezequias Tavares, eliminat şi el în meciul cu Steaua, preşedintele Consiliului de administraţie al Rapidului, Ion Taban, şi preşedintele FC Steaua, Valeriu Argăseală.

Comisia de Disciplină judecă şi memoriul depus de Steaua împotriva jucătorilor rapidişti Dănuţ Coman, Daniel Pancu şi Rui Duarte.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (93)
intrusul33
intrusul33  •  27 Octombrie 2011, 00:41

ce conteaza cum pare aceasta decizie pt cei de afara, majoritatea analfabeti, conteaza ce zice REGULAMENTUL, ba, cand va intra in cap ca unde-i lege nu-i tocmeala, da' romanu ca tiganu'...REGULAMENTUL scrie negru pe alb ce si cum, nu conteaza ce zice un dobitoc ca crissely, de exemplu

kexyman
kexyman  •  27 Octombrie 2011, 00:36

asa meritau. si ar trebui ca asemenea animale sa nu mai aiba ce cauta in fotbal.

hmmmm
hmmmm  •  27 Octombrie 2011, 00:00

Prea putin si prea putini! Pentru lovire intentionata ar trebui minim 5 etape - si aici ar intra si Tatu, Coman si Rui Duarte; de Tanase, Matinovici si Pancu nu stiu stiu ce sa zic, eu unul nu i-am vazut lovind. Aici este vorba de atitudinea antisportiva, din cauza asta eu nu as merge pe pedepsele minime nici macar in cazul jucatorilor care nu sunt recidivisti. In felul asta nu-i vom educa vreodata si nici nu vor ajunge sa joace fotbal cu adevarat.

Vezi toate comentariile (93)
Comentează