FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV Alexandru Albu și-a spus la GSP Live povestea de viață emoționantă: „Cel mai greu lucru a fost să cresc fără tată”

Alexandru Albu e un tip extrem de credincios
Alexandru Albu e un tip extrem de credincios

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 august 2020 15:32 / Actualizat miercuri, 12 august 2020 16:08

Alexandru Albu, fundașul dorit de FCSB în această vară, are o poveste de viață presărată cu momente dificile. Și-a pierdut tatăl de când era foarte mic, fiind crescut de mama sa, care avea o situație materială precară. 

Astăzi, Alexandru Albu a fost invitat la GSP Live, unde a făcut o incursiune emoționantă prin copilăria sa. Și-a adus aminte de momentele în care nu avea bani să-și cumpere ghete și tânjea la ceea ce aveau ceilalți copii de vârsta lui. „Aveam un gând să merg la Dinamo, dar eram amărâți, nu ne permiteam”, a rememorat fundașul. 

„Sunt un băiat simplu, crescut în zona Colentina. Când eram mic, aveam un gând să mă duc la Dinamo, dar nu aveam posibilități. Eram amărâți, nu ne permiteam. Ne-a crescut mama, tata murise. Cel mai greu lucru din viață a fost să cresc fără tată. Nu l-am cunoscut, aveam trei ani când a murit. Dar te călești în viață, trebuie să faci singur lucrurile. Nu mai depinzi de tata, mama, faci tu lucrurile. 

Am făcut junioratul la Intersport, un club de lângă fostul stadion 23 August. Patronului echipei îi plăcea de mine, îmi mai cumpăra câte un trening, câte o pereche de ghete, îmi dai dădeau niște bani”,  a spus Alexandru Albu, la GSP Live. 

27 de aniva împlini Alexandru Albu pe 17 august

Alexandru Albu: „I-am cerut mamei bani de ghete, dar nu avea posibilitatea”

„În ziua unui meci, nu aveam ghete. I-am cerut mamei mele, dar nu avea posibilitatea. Mi-a zis: «De unde, mamă, nu vezi că nu am luat nici salariul? Trebuie să plătim». M-am dus la meci în adidași de sport. Când m-a văzut patronul de la Intersport m-a luat că de ce sunt încălțat așa. I-am zis că nu am ghete. M-a dus la un magazin și mi-a cumpărat o pereche, era chiar înainte de meci.

În copilărie, îmi doream multe lucruri, dar nu ne permiteam. Îmi doream calculator, toți copiii aveau calculator și eu nu aveam. Stăteam singur afară și mă jucam cu mingea la perete. Ieșeam la nouă dimineața și intram la zece seara, negru tot, cu mingea. Mama mă lua: «Iarăși ai venit în halul ăsta acasă?! Ai mâncat și tu ceva?». Mâncasem pe la un prieten, mâncam un corn, ceva”. 

Am vreo 10 tatuaje, toate înseamnă ceva pentru sufletul meu. Pe primul l-am făcut la 15 ani, eram la Unirea Urziceni. Îmi plăcea foarte mult de Cerebel și el are două zaruri pe gât. Mi-am făcut și eu, cinci cu trei, adică luna a opta. E luna în care sunt născut eu” Alexandru Albu, la GSP Live

La Clinceni, nu am luat banii în ultimele patru luni. Așteptăm și noi să intre banii din drepturile TV pentru a ne primii salariile. M-am mai împrumutat, a mai lucrat soția pe perioada asta. A lucrat într-un magazin în mall, vindea haine de copii. E greu, mai ales când vine copilul și cere: “Tati, vreau și eu!” - Alexandru Albu, la GSP Live

115 meciuria jucat Alexandru Albu în Liga , conform site-ului Transfermarkt. Fundașul central a înscris și 5 goluri

Citește și alte știri de actualitate: 

VIDEO Vindecarea miraculoasă a “Șchiopului”. Fotbalistul dorit de Becali, mărturie mistică: “M-am uns cu lacrimile Maicii Domnului și am început să merg”

FCSB. EXCLUSIV Concurență serioasă pentru Gigi Becali » Alte 5 cluburi negociază cu fotbalistul cerut de MM Stoica

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
bridges
bridges  •  12 August 2020, 17:10

Becali nu face transsferuri, asa cum fac de obicei cluburile profesioniste, el aduna jucatori, fara numar, sda fie acolo. Dupa care vine si spune ca are clubul datorii la el. Pai clubul i-a luat sau tu?

ortega
ortega  •  12 August 2020, 17:03

Îmi cer scuze față de Albu ... N-am citit articolul și l-am catalogat aiurea , nu merita ... Mii de scuze Albule !

10209355191619210
Dani Dany  •  12 August 2020, 16:40

Ah, ma gandeam ca si el zice ca a fost cu vacile pe camp, ca brânziuc...:))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează